IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смарт Органик

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Че кой, кой друг ги има тия, само чорбаджи ...ята
    Ще трябва да следва уведомление, ако е чорбаджи ...ята ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Ако се случи влизане подобно на Черни връх в Бианор, ще се изненадате ли?

Язи не,- широчко ми е от върхът на горе ,-...небо гльодам и одам шир....

пп.- по темата Грааме се сятам, че кой бре, кой ги е блажил тия 2,4М и ко ке ги прай ся?- мой или?не мой?...
      ахаа, -ти да видиш
      Last edited by inta53; 03.06.2024, 18:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
        Че има ли ограничения за покупко-продажби извън флоута?

Че кой, кой друг ги има тия, само чорбаджи ...ята

Коментар

• Ако се случи влизане подобно на Черни връх в Бианор, ще се изненадате ли?
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
            По ми е интересно кой продаде последно тези 250000 бройки акции при положение че целият флоут е към 370000?
            Няма кой друг освен Яни, според мен някой фонд е артисъл откъм правата и той им е пуснал акции

Коментар

• Че има ли ограничения за покупко-продажби извън флоута?

Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
              По ми е интересно кой продаде последно тези 250000 бройки акции при положение че целият флоут е към 370000?

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                Може някой да се е успал за правата и да се е обадил да му пуснат акции

Коментар

• По ми е интересно кой продаде последно тези 250000 бройки акции при положение че целият флоут е към 370000?

Коментар

• Опссс... Шах с пешката ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнение
                      Някой видя ли колко поръчки имаше за права на 3 ст.?

Няма логика да е имало само един купувач, защото тогава няма да се увеличи фрий флоута.
                      БФБ, борса, София, българска, фондова, публична, компания, публични, компании, публично, дружество, дружества, България, акции, облигации, компенсаторни, фондове, инвестиции, новини, анализ, анализи, котировки, сделка, сделки, оферта, оферти, отчет, отчети, статистика, цени, пазари, портфейл, посредници, инвестиционни посредници, отчети, финансови, коефициенти

Коментар

• Някой видя ли колко поръчки имаше за права на 3 ст.?

Няма логика да е имало само един купувач, защото тогава няма да се увеличи фрий флоута.

Коментар

• Явно Яни се е подготвил добре. Интересно ми е кого е успял да убеди да му даде близо 20 млн. Предполагам, че този който му е дал парите му е пределно ясно, че единствения начин да излезе от инвестицията си е СО да се продаде и да стане част от някой от големите европейски играчи в хранителния бранш. А може да са някои пенсионери...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Тук май вече увеличението е факт, но все пак- винаги наострям уши, когато човек с фамилия Мартинов ми говори за БФБ :
                            https://www.youtube.com/live/utYbMCS...k3oeitaxxLlVfS
                            Тони мисля, че повечето са Спекуланти,ще гледат да се отърват от правата през тази седмица. Все пак едни 100%печалба за един ден не е зле.

Коментар

• Тук май вече увеличението е факт, но все пак- винаги наострям уши, когато човек с фамилия Мартинов ми говори за БФБ :
                              https://www.youtube.com/live/utYbMCS...k3oeitaxxLlVfS
                              Last edited by tony1975; 03.06.2024, 14:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                                ей как си вярва
                                https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...rek-za-kakaoto

"Емисионната стойност сега не отговаря на реалната стойност на компанията, която е над 20 лева на акция. Има малко нарастване на цената на "Смарт Органик" от IPO-то ѝ, но е трудно да се каже дали тогава е била скъпа, или сега е евтина, каза Драгов."

нямат някакви значителни конкурентни предимства за такава оценка според мен
                                Интересно ако имаше три пъти повече акции и фрий флоут от колосалните 15% каква би била цената, която пазара би определил. Аз имам своите съмнения каква би била.

Коментар

Working...
                                X