Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смарт Органик
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко се случи влизане подобно на Черни връх в Бианор, ще се изненадате ли?
Язи не,- широчко ми е от върхът на горе ,-...небо гльодам и одам шир....
пп.- по темата Грааме се сятам, че кой бре, кой ги е блажил тия 2,4М и ко ке ги прай ся?- мой или?не мой?...
ахаа, -ти да видишLast edited by inta53; 03.06.2024, 18:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеЧе има ли ограничения за покупко-продажби извън флоута?
Че кой, кой друг ги има тия, само чорбаджи ...ята
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПо ми е интересно кой продаде последно тези 250000 бройки акции при положение че целият флоут е към 370000?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Че има ли ограничения за покупко-продажби извън флоута?
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПо ми е интересно кой продаде последно тези 250000 бройки акции при положение че целият флоут е към 370000?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнениеНякой видя ли колко поръчки имаше за права на 3 ст.?
Няма логика да е имало само един купувач, защото тогава няма да се увеличи фрий флоута.БФБ, Р±РѕСЂСЃР°, София, българска, фондова, публична, компания, публични, компании, публично, дружество, дружества, България, акции, облигации, компенсаторни, фондове, инвестиции, РЅРѕРІРёРЅРё, анализ, анализи, котировки, сделка, сделки, оферта, оферти, отчет, отчети, статистика, цени, пазари, портфейл, посредници, инвестиционни посредници, отчети, финансови, коефициенти
- 1 like
Коментар
-
Явно Яни се е подготвил добре. Интересно ми е кого е успял да убеди да му даде близо 20 млн. Предполагам, че този който му е дал парите му е пределно ясно, че единствения начин да излезе от инвестицията си е СО да се продаде и да стане част от някой от големите европейски играчи в хранителния бранш. А може да са някои пенсионери...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук май вече увеличението е факт, но все пак- винаги наострям уши, когато човек с фамилия Мартинов ми говори за БФБ :
https://www.youtube.com/live/utYbMCS...k3oeitaxxLlVfS
Коментар
-
Тук май вече увеличението е факт, но все пак- винаги наострям уши, когато човек с фамилия Мартинов ми говори за БФБ :
https://www.youtube.com/live/utYbMCS...k3oeitaxxLlVfSLast edited by tony1975; 03.06.2024, 14:20.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеей как си вярва
https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...rek-za-kakaoto
"Емисионната стойност сега не отговаря на реалната стойност на компанията, която е над 20 лева на акция. Има малко нарастване на цената на "Смарт Органик" от IPO-то ѝ, но е трудно да се каже дали тогава е била скъпа, или сега е евтина, каза Драгов."
нямат някакви значителни конкурентни предимства за такава оценка според мен
Коментар
Коментар