Първоначално изпратено от Fil67
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смарт Органик
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Тони мисля, че повечето са Спекуланти,ще гледат да се отърват от правата през тази седмица. Все пак едни 100%печалба за един ден не е зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Не съм аз
Знаех си;- но поне дивидента ще се изплати навреме
Име/Наименование Брой притежавани акции Процент от капитала
Яни Драгов 9 933 562 96.35%
Органик Венчърс ЕООД 667 0.01%
Други физически лица 252 323 2.45%
Други юридически лица 123 448 1.19%
Общо 10 310 000 100%
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Чорбаджията си спомням че на срещата в Карол категорично заяви че няма намерение да продава акции и флоута ще се увеличава само през увеличение на капитала.Притесненията му бяха, че щяло да се изтълкува погрешно от пазара.Иначе след сделките с правата на 3ст. останаха висящи мераклии за още 2,5 мил права .Last edited by 15-; 03.06.2024, 21:07.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Ще трябва да следва уведомление, ако е чорбаджи ...ята ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Язи не,- широчко ми е от върхът на горе ,-...небо гльодам и одам шир....
пп.- по темата Грааме се сятам, че кой бре, кой ги е блажил тия 2,4М и ко ке ги прай ся?- мой или?не мой?...
ахаа, -ти да видишLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Че кой, кой друг ги има тия, само чорбаджи ...ята
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко се случи влизане подобно на Черни връх в Бианор, ще се изненадате ли?
Язи не,- широчко ми е от върхът на горе ,-...небо гльодам и одам шир....
пп.- по темата Грааме се сятам, че кой бре, кой ги е блажил тия 2,4М и ко ке ги прай ся?- мой или?не мой?...
ахаа, -ти да видишLast edited by inta53; 03.06.2024, 18:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеЧе има ли ограничения за покупко-продажби извън флоута?
Че кой, кой друг ги има тия, само чорбаджи ...ята
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПо ми е интересно кой продаде последно тези 250000 бройки акции при положение че целият флоут е към 370000?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Че има ли ограничения за покупко-продажби извън флоута?
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПо ми е интересно кой продаде последно тези 250000 бройки акции при положение че целият флоут е към 370000?
Коментар
-
Коментар
Коментар