If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всяко време има своята тактика, Боби
Иначе, ако питаш - на мен днес ми е ден за покупки
Ама ми омръзна да гледам как на кривите краставици все някой друг им е виновен
Първоначално изпратено от Bobi75
Валуатор май ще затвърди напълно впечатлението ми, че винаги е отпред на вълната
Спрете да хленчите и търгувайте - в която искате посока
Никой освен вас няма ангажимент да ви прави бедни или богати
Кой хленчи бе, само констатираме очевидното, че няма толкова жалък вестник като капитал, постоянно плюещ собствената си държава, т.е. там където "прави" "бизнес". Много жалък вестник.
Е все пак за първи път от много време Прокопиев не лапа търгове.И е сърдит.Но има и истина в това което пишат.
Освен, че може би не лапа търгове, Защо не коментира вестникът, какво се случва в КАО? Као за мен е на първите места по разочароващ отчет. А вестникът само прави мъгла по нашумели въпроси, вероятно за да отклони въпросите към други позиции, а и за да си задържи жалкия имидж на плюещ вестник, защото е известно, че българина си пада малко нихилист, и такива "сензации" може да им поддържат тиража, но не и реномето. А без да се усетят правят така, че вече вестникът от жалък вече се превръща и в жълт. Лично мнение.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Спрете да хленчите и търгувайте - в която искате посока
Никой освен вас няма ангажимент да ви прави бедни или богати
Кой хленчи бе, само констатираме очевидното, че няма толкова жалък вестник като капитал, постоянно плюещ собствената си държава, т.е. там където "прави" "бизнес". Много жалък вестник.
Е все пак за първи път от много време Прокопиев не лапа търгове.И е сърдит.Но има и истина в това което пишат.
Коментар