Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DobrichkaПървоначално изпратено от B.GrahamНема пари,нема работа.Пътя ще се срине до 400 кинта.Продавайте всичко.Малииииииии страх.
Ми хайде продавайте - аз това и чакам ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DobrichkaПървоначално изпратено от B.GrahamНема пари,нема работа.Пътя ще се срине до 400 кинта.Продавайте всичко.Малииииииии страх.
Ми хайде продавайте - аз това и чакам ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от DobrichkaСега като раздухаха пак как ще се спрат всички пари, по всички инфраструктурни проекти, по всички места и прочие, пак дойде време за пълнене май, а ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от precakanotoСигурно ли е според вас, че ще сме на Ксетра през юни ?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanotoСигурно ли е според вас, че ще сме на Ксетра през юни ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от precakanotoСигурно ли е според вас, че ще сме на Ксетра през юни ?
ти на кво ще си ???
:PНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар