IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• новата предложена цена е 0.995
    Ами така трябва, човекът си е Лукав(н)
    По-важното е, че се ебават и с КФН, да не им излезнат криви сметките.

Коментар

• Тия се ебават с нас

http://www.investor.bg/files/bulleti...d.2015.pdf.p7s

Коментар

• [QUOTE=znae6t;1059790178]Хйде избирайте българското - икономически национализъм иска човекът, много обича да му се дава, ама той мрази да дава. Бих купувал български стоки, но не и на хора, които откровено се опитват да ме крадат.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Коментар

• Хйде избирайте българското - икономически национализъм иска човекът, много обича да му се дава, ама той мрази да дава. Бих купувал български стоки, но не и на хора, които откровено се опитват да ме крадат.

„Срамота е да внасяме 87 на сто от облеклата у нас при наличие на толкова шивашки цехове, както и плодове и зеленчуци, които нашата земя може да ражда" - това мнение изрази Лукан Луканов от Съюз "Произведено в България".

Той призова българското общество и потребители към "икономически национализъм".

По думите му вносните продукти са по-евтини в много случаи, защото условията при които са поставени българските производители не са еднакви с тези на чуждестранните. Когато тези условия се изравнят, ще се съглася, че имаме ниска конкурентоспособност, каза Луканов.

Той добави, че ще се търси начин за национална информационна кампания "Избирам българското".

Коментар

• На вчерашното си заседание, Комисията за финансов надзор е взела решение да издаде окончателна забрана за публикуване на търгово предложение към акционерите на "Арома Риъл Естейт" АД, гр. София(AA8), с обслужващ инвестиционен посредник Елана Трейдинг АД.

Припомняме, че търговото предложение бе представено от Димитър Луканов, към останалите акционери на Арома Риъл Естейт АД на 19 декември 2014 г., като предложената цена на акция бе в размер на 0.747 лв. на акция.

От емитента тогава определиха цената като справедлива, с оглед предвижданията за развитие на дружеството в бъдеще.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              не знам да има срок, но времето за ОСА наближава и ако не направят търгово може да си гласуваме, каквото пожелаем
              Телекомплект имат около 5% до колкото си спомням,тъй че дори мажо да не може да гласува на ГОСА,все му е тая.А и примера с Гагарина,където мажоритаря си гласува,въпреки че също нямаше и все още няма право да гласува по същата причина.С Булгартабак пак е същото положение.Там има и решение на ВАС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                ПРЕЦИ, при Севтото си мълчахме и ни прецакаха..сега съм писал 3 пъти и колегите също..Явно това е пътя - да си пазим правата и да не се превръщаме в жертви на измамните мажоритари и ИП.Тук е мястото да напомня , че в Европа има неказионни сдружения на акционерите, които даже съдят такива наглеци за щети и защитават интересите на миноритарите..Повече не трябва да ги търпим и да мълчим
                Нито при еларг, нито при севтото беше с мълание Кире. Дори и при севтото го спряха веднъж. А втория път си го пробутаха на по-Ниска цена от първия път. Отвратителни са
                Съгласно съм, че трябва да се пише и да се говори. Макар, че няма гаранция за успех, нека ги разберат хората ..
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ПРЕЦИ, при Севтото си мълчахме и ни прецакаха..сега съм писал 3 пъти и колегите също..Явно това е пътя - да си пазим правата и да не се превръщаме в жертви на измамните мажоритари и ИП.Тук е мястото да напомня , че в Европа има неказионни сдружения на акционерите, които даже съдят такива наглеци за щети и защитават интересите на миноритарите..Повече не трябва да ги търпим и да мълчим

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Браво на КФН и всички съакционери , които писахме.Поредна черна точка за Елана и опитите им да ни ощетяват с цени под номинал..
                    Еми Кире, те при севтото под счетоводната им се видя много и я намалиха. Ти мислиш ли сега че тука ще я вдигат още ?
                    Мислиш ли че им дреме от броя на черните точки? Цирка с еларг на колко точки да го сложим. Много повече от една. Добре че ги наритаха оттам,
                    Чака ги ИПО на сирмаците, така че вали, гърми, пак им капе !
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Браво на КФН и всички съакционери , които писахме.Поредна черна точка за Елана и опитите им да ни ощетяват с цени под номинал..

Коментар

• не знам да има срок, но времето за ОСА наближава и ако не направят търгово може да си гласуваме, каквото пожелаем

Коментар

• До кога е срока за другото търгово - 20.03?

Коментар

• Добреееее, браво на Комисията и от мен! Правдата възтържествува

Сега да видим следващото на какви нива ще е.

Коментар

• Издава окончателна забрана за публикуване на търгово предложение, за закупуване чрез инвестиционен посредник „Елана Трейдинг” АД на акции на „Арома” АД, гр. София, от останалите акционери на дружеството.

Много съм критикувал комисията, но сега не мога да не ги поздравя, както и всички, които ги сезирахме за безобразното предложение.

Коментар

• [QUOTE=BSEtrader;105978346 И са решили явно че е дошло време да спрат да се занимават с излишната за тях публичност.
                                .[/QUOTE]

to pak edna publi4nost, da ti padne wolla...

Коментар

Working...
                                X