IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iat
    Абе, приятели, проблемът не е толкова в нашите загуби или пропуснати ползи. Представете си какво става с имиджа на България - на всеки чужд инвеститор стана кристално ясно, че инвестицията му е напълно негарантирана (безкрайно рискова) заради корумпираната съдебна система. Били намалели инвестициите с 500 млн. лева в сравнение със същия период на 2007 г.... Готов съм да се обзаложа, че след това безумие ще намалеят още повече. Което поставя под въпрос икономическата стабилност на държавата. А тя е компонент на националната сигурност - ресора на новосъздадената ДАНС. Това което става сега не е много по-различно от атаката срещу ПИБ преди 2-3 месеца. Разликата е, че сега изпълнителите са известни с конкретните си имена - Лукан Луканов ги посочи поименно в обръщението си.
    недей да гониш дивото в държавата,по-добре акцентирай върху твоите права

Коментар

• Абе, приятели, проблемът не е толкова в нашите загуби или пропуснати ползи. Представете си какво става с имиджа на България - на всеки чужд инвеститор стана кристално ясно, че инвестицията му е напълно негарантирана (безкрайно рискова) заради корумпираната съдебна система. Били намалели инвестициите с 500 млн. лева в сравнение със същия период на 2007 г.... Готов съм да се обзаложа, че след това безумие ще намалеят още повече. Което поставя под въпрос икономическата стабилност на държавата. А тя е компонент на националната сигурност - ресора на новосъздадената ДАНС. Това което става сега не е много по-различно от атаката срещу ПИБ преди 2-3 месеца. Разликата е, че сега изпълнителите са известни с конкретните си имена - Лукан Луканов ги посочи поименно в обръщението си.

Коментар

• Първоначално изпратено от fxx
        И най-добрите /vhk/, понякога ядат дървото.
        Това не е нужно. Не мислиш ли

Коментар

• срещу трите страни,това са нанесени щети и пропуснати ползи,бездействието и безхаберието не онивинява съответната страна

Коментар

• И най-добрите /vhk/, понякога ядат дървото.

Коментар

• Запознати ли сте с правната страна на проблема. Иска срещу кого трябва да е насочен?

Коментар

• И моито които съм купувал и са с минал сетълмент за спрени, само тези които не им е минал сетълмента са ми в портфейла

Коментар

• Според мен иска трябва да го предявим срещу Центр депозитар защо са блокирали акциите ни.

Коментар

• ZA6TO DA NE SE TURGUVAT- DA NE BI DELOTO DA E SRE6TU DREBNITE INVESTITORI, 4E DA IMAT ZAPOR. LO6OTO E 4E TOVA 6TE VLO6I FINANSOVOTO SUSTOJANIE NA AROMA

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                      Първоначално изпратено от Nikola
                      Първоначално изпратено от Пухче
                      Иск за нанесени щети? Аз съм за
                      Ок ама не си пишете, а действайте. Съберете се 10 човека, които се чустват засегнати от това ще дадете по 500 лв за адвокат и ги осъдете. Вече само така трябва да се действа.
                      що 500? моя цербер безплатно ще ми води делото
                      Ами ако можеш действате. Не бъдете мишоци, а си търсете правата. Успех.

Коментар

Първоначално изпратено от Nikola
                        Ок ама не си пишете, а действайте. Съберете се 10 човека, които се чустват засегнати от това ще дадете по 500 лв за адвокат и ги осъдете. Вече само така трябва да се действа.
                        go go go...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola

Коментар

• A сега Б.Илкова да каже що спряха търговията с книжата на "Арома"?

Коментар

Коментар

• Кажете на посредниците си да звънят в борсата. Как може да се търгува нещо, което е болкирано?

Коментар

Working...
                                X