Първоначално изпратено от iat
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арома АД (AROM / AROMA)
Collapse
X
-
Пухче
-
Абе, приятели, проблемът не е толкова в нашите загуби или пропуснати ползи. Представете си какво става с имиджа на България - на всеки чужд инвеститор стана кристално ясно, че инвестицията му е напълно негарантирана (безкрайно рискова) заради корумпираната съдебна система. Били намалели инвестициите с 500 млн. лева в сравнение със същия период на 2007 г.... Готов съм да се обзаложа, че след това безумие ще намалеят още повече. Което поставя под въпрос икономическата стабилност на държавата. А тя е компонент на националната сигурност - ресора на новосъздадената ДАНС. Това което става сега не е много по-различно от атаката срещу ПИБ преди 2-3 месеца. Разликата е, че сега изпълнителите са известни с конкретните си имена - Лукан Луканов ги посочи поименно в обръщението си.
Коментар
-
Пухче
срещу трите страни,това са нанесени щети и пропуснати ползи,бездействието и безхаберието не онивинява съответната страна
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от ПухчеПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от ПухчеИск за нанесени щети? Аз съм за
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПухчеПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от ПухчеИск за нанесени щети? Аз съм заХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Пухче
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от ПухчеИск за нанесени щети? Аз съм за
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от ПухчеИск за нанесени щети? Аз съм за
Коментар
-
Anton Chigurh
Кажете на посредниците си да звънят в борсата. Как може да се търгува нещо, което е болкирано?
Коментар
Коментар