IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Иск за нанесени щети? Аз съм за

Коментар

• Първоначално изпратено от DS
      Звънях. Блокирани са във връзка със запора.
      ... Как некой ша сложи запор върху акции дет съм си ге платил, и са си МОИ... ???
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Нов скандал
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Защо не спират търговията?

Коментар

• Ами изтъргуван е един пакет в 9.44. Явно са спряни след това. Не вярвам да сме при един и същ посредник .

Коментар

• А защо има оферти продава....

Коментар

• Звънях. Блокирани са във връзка със запора.

Коментар

• как така ви няма акциите? Звънете в посредника си и ги питайте веднага. Още повече, че явно има търговия, което е недопустимо.

Коментар

• А тези 100 който продадоха днес ...какви са...
                    Закъснях с питането.... извинявам се

Коментар

• Обаче са изтъргувани 100 акции. Значи не всички са блокирани.

Коментар

• верно бе. и тук така.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS
                          Акциите на Арома ги няма в портфейла ми. Някой със същият проблем?
                          Да, така е. Игра в една врата...

Коментар

• да наистина ги няма

Коментар

• Акциите на Арома ги няма в портфейла ми. Някой със същият проблем?

Коментар

• Първоначално изпратено от finansa
                                Ей и на мен Бистрето(г-жа Илкова) почва да ми харесва!!!Да не повярваш колко правилна и навременна реакция...Идеята ти,Pacho за колективен иск е гениална-веднага се подписвам и аз,ще доведа и децата,баба,вуйчо...
                                И на мен да вземе да ми хареса Б.Илкова, да не повярваш :-)
                                Нямам акции тук, но досега като гледам колко много компании, се нуждаят от защита от тъпоумието на държавата, а тук от съда в частност, предлагам да намъдрим някакво примерно обръщение на инвестиционната общност да се сещат тези корумпирани чиновници какво точно правят.
                                За груповия иск ви подкрепям с две ръце, предполагам ще мога утре да се сдобия с поне една акцийка.
                                Ама в кой свят живеем, по дяволите!

Коментар

Working...
                                X