IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    И аз не мога да си обесня този скок от 1.20 на 4 лева- да видим ще могат ли да го защитят
    Само да ви кажа, че точно 1 акция мина на 4,40 Преди това търговията вървеше около 1 лев

Коментар

• И аз не мога да си обесня този скок от 1.20 на 4 лева- да видим ще могат ли да го защитят

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Има голям потенциал- дано мажоритарите са коректни да показват добрите резултати и да дават дивидент
        Добро е дружеството, ама акцията е на връх сега. Не знам някой смята ли рейшота с тази цена 4.40 Но определено не мисля че там ѝ е мястото.

Коментар

• Има голям потенциал- дано мажоритарите са коректни да показват добрите резултати и да дават дивидент

Коментар

• http://www.capital.bg/vestnikut/capi..._10_mln_lv_ot/

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Де да бяха и другите тарикати като него сега Софка щеше да бъде на 1000.
              явно си прекалил с пиенето

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                Де да бяха и другите тарикати като него сега Софка щеше да бъде на 1000.

Коментар

• ето го тариката..

http://www.investor.bg/novini-i-anal...-akcii-207245/

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                    спомням си един твой постинг / дочух нешо, надявайте се ...
                    Турчина наистина дойде с мангизите да го купи,но не му го дадоха защо и аз не
                    знам.Нямам нищо общо с тази бройка нито манипулирам някого,играч е г-н Луканов
                    не аз.
                    Last edited by Grosss; 04.12.2015, 13:30.

Коментар

• тази 1 бройка твоя ли е .., хехееееее

Коментар

• спомням си един твой постинг / дочух нешо, надявайте се ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          По вероятно обратно продаване до 8лв.
                          Пак ли манипулираш ... много примитивно го правиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                            Тук голяма тишина, всички ли се предадохте? Днес дали се гласува обратното изкупуване?
                            По вероятно обратно продаване до 8лв.

Коментар

• Тук голяма тишина, всички ли се предадохте? Днес дали се гласува обратното изкупуване?

Коментар

• http://www.investor.bg/files/bulleti...a4f6bd.pdf.p7s

Общото събрание на акционерите на „Арома“ АД, проведено на 23.06.2015 година взе решение за разпределение от чистата печалба за 2014 г. сума в размер на - 464 754,87 лева /четиристотин шестдесет и четири хиляди седемстотин петдесет и четири лева и осемдесет и седем стотинки/ за изплащане на дивиденти.
                                Брутна сума на дивидента: 0.03 лв. на акция.
                                Нетна сума на дивидента след приспадане на 5% данък: 0.0285 лв. на акция.
                                Изплащането на дивидента започва в срок до 3 месеца от провеждане на общото събрание, като конкретната начална дата ще бъде оповестена допълнително на интернет страницата на „Арома“ АД, на интернет страницата на Инвестор, чрез Комисията за финансов надзор, Българска фондова борса АД и Централен депозитар АД.
                                Изплащането на дивидента ще стане съгласно изискванията на Закона за публичното предлагане на ценни книжа и другите приложими норми на действащото законодателство – по договор с Централен депозитар АД и чрез обслужващата „Арома“ АД банка „Райфайзенбанк (България)“ ЕАД.
                                Право да получат дивидент за 2014 година имат лицата, вписани в книгата на акционерите на дружеството към 07.07.2015 година.
                                За справки: тел.: 02 / 93 50 230 – Йордан Николов – директор за връзка с инвеститорите.
                                Last edited by kaputov; 24.06.2015, 09:49.

Коментар

Working...
                                X