If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами сравнително достъпни и качествени продукти- ползвам пастите , успоредно с няколко световни марки и доказани пазари..Преди години даваха дивиденти и по 0.11лв
Според мен ей това от годишния отчет е най-важно как върви
"През 2017 г. дружеството планира инвестиции в размер на 3 милиона лв. за завършване на стартирала през 2016 г. реконструкция и модернизация на производствени помещения. Основната цел на инвестицията е разширяване на капацитета. Целта е увеличение на капацитета за производство на течни козметични продукти с два пъти."
Една забравена акция на експортна компания, която се надявам за трета година да даде дивидент..Гледам доста хора си пълниха тихо- мълком..
Имам- не е препоръка за нищо..
Тук не остана май ни един спекулант. Интересно събрание се задава в края на месеца, а няма никакви коментари. Гледам сега поканата - пак дивидент от 3.5 стинки, но по-интересни са сделките по 114 с риъл истейта и козметикса. Трудно е да им хване спатиите човек.
В списъка на акционерите присъствали на ОСА се появи една дама Людмила Николаева Луканова(предишна фамилия Колева) на 42 год.Фамилното име е сменено миналата год.(от тогава е справката за идентичност),сигурно тогава е станала член на фамилията Луканови.За кого ли може да се е омъжила?Едва ли за 35 год. Митко
спомням си един твой постинг / дочух нешо, надявайте се ...
Турчина наистина дойде с мангизите да го купи,но не му го дадоха защо и аз не
знам.Нямам нищо общо с тази бройка нито манипулирам някого,играч е г-н Луканов
не аз.
Коментар