Да не вземат да вдигнат капитала или да вдигнат дивидента..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арома АД (AROM / AROMA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТези образи какви са ги вършили Q4? Гледам, че някакви земи са продали. Прибрали са си и разни вземания от свързани лица и са натрупали кеш от 5млн. Някой с идея какво става има ли?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Това дето се караха и разделяха си е отделно.Като с спомня как ни прекараха с търговото за Козметикса и Реал естейта и после как ни взеха акциите за без пари.А на какви цени купиха акциите на Астера..изобщо им нямам доверие.Със сигурност ще ни извъртят някой номер,още повече че и закона им позволява.Нищо не направиха в тази насока с новите изменения на ЗППЦК
Коментар
-
Ами то се знае колко малко са коректните мажоритари на БФБ..Тук според мен премина бурята - караха се- биха се, блокираха си акциите и се разделиха..Сега работят и гледам на сайта им младият Луканов писал, че ще коректен с миноритарите..Вече 2 години разделя печалба стях..Все повече компании разбират, че това е пътя и това много ме радва на БФБ..
Коментар
-
И без да се чака продажбата на турци акцията е доста атрактивна..Това е една стара българска компания с утвърдени продукти и пазари.Вече без разногласия между акционерите- собственост на фамилия Луканови.Вече втора година дивидент от 3,5стотинки..Разгледайте добре показателите и отчетите, защото някои вече са го направили. На сайта има продуктите и цените.
Не е препоръка за нищо..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroЕдна забравена акция на експортна компания, която се надявам за трета година да даде дивидент..Гледам доста хора си пълниха тихо- мълком.. Имам- не е препоръка за нищо..Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Според мен ей това от годишния отчет е най-важно как върви
"През 2017 г. дружеството планира инвестиции в размер на 3 милиона лв. за завършване на стартирала през 2016 г. реконструкция и модернизация на производствени помещения. Основната цел на инвестицията е разширяване на капацитета. Целта е увеличение на капацитета за производство на течни козметични продукти с два пъти."
Коментар
-
В списъка на акционерите присъствали на ОСА се появи една дама Людмила Николаева Луканова(предишна фамилия Колева) на 42 год.Фамилното име е сменено миналата год.(от тогава е справката за идентичност),сигурно тогава е станала член на фамилията Луканови.За кого ли може да се е омъжила?Едва ли за 35 год. Митко
- 1 like
Коментар
Коментар