Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арома АД (AROM / AROMA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОтново са ПФБК... явно ликвидират повсеместно..
206 к са си 1.33% от капитала
пп те и билборд на 40 стинки шитнаха...
Ама като няма "пазар"... така става...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеТова трябва да е някаква шега - 216 000 за продан по 40 стишки...
Народа съвсем изтрещя!
206 к са си 1.33% от капитала
пп те и билборд на 40 стинки шитнаха...
Коментар
-
То мнението лазарът си го казва.Акцията падна с 40%.
Видно от книгата на акционерите,делът на юрид. лица различни от офшорките и Телекомплект е спаднал до 2.6%.Алианц(1.3%).Физ. лица без Луканов старши(7.9%) и младши(3.9%) държат 5.8% от капитала.Камен Колчев преди имаше акции,а сега не го виждам в списъка.
Каква е целта на това мероприятие и на мен не ми е ясно,но както и пазара и аз не очаквам нищо добро.
Коментар
-
Никой не казва мнениоето си за предстоящото разделяне.Какъв е смисъла освен създаване на директорски места за челядта?Преоценката на активите можеше да се направи и без тия сложни упражнения.
Явно Луканов има някакъв дълбок замисъл да прекара акционерите.Ама какъв?
Което аз виждам на пръв поглвд е увеличението с 1136 хил.лв на стойносста на търговските марки,което е странно в условията на криза и на канализиране на продажбите в големите търговски вериги,които знаем как изнудват производителите. Цялото това увеличение отива в "Арома Козметикс" и покачва балансовата стойност на акциите му с 5.5 лв.-550%.
Същевременно сгради и земи са оценени на смешни цени.
Единственото положително от тези упражнения е,че можем да видим материалните активи на дружеството.Оценката можем да си я направим и сами.Last edited by nikon; 02.11.2011, 15:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеhttp://mdpspazardjik.bg/index.php?op...d=81&Itemid=90
Това е брата на бъдещия член на СД Димитър Премянов.
Коментар
-
http://mdpspazardjik.bg/index.php?op...d=81&Itemid=90
Това е брата на бъдещия член на СД Димитър Премянов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
А резултата е налице - от 30 лв на 60 стотинки за парче...
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеами би трябвало, но нямам никаква представа, цялата работа е новост за мен
В Арома козметикс ще бъде прехвърлена търговската, дистрибуторската и маркетинговата дейност, като Арома АД ще остане единствено производствено предприятие.
Имотите на компанията ще бъдат обособени в Арома риъл естейт, което ще се занимава с управлението им, в това число поддръжка, отдаване под наем и т. н.
Следващата стъпка е свикване на Общо събрание на акционерите, които да гласуват промените, съобщи още Йордан Николов.
Новите дружества ще бъдат също публични.
http://www.profit.bg/news.php?id=83208
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеа те новите 2 дружества пак ли ще са публични и всеки акционер ще има пропорционално акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеКакъв е този план за преструктуриране на Арома, който комисията е одобрила. Някой знае ли за какво става въпрос - цели, обосновка, как ще се отрази това на компанията и евентуално на акциите й
Коментар
Коментар