Тук да не стане като с ПИБ?И тук има мажоритар оф-шорка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арома АД (AROM / AROMA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТочно това се чудех... тоя нов завод на кой точно е собственост. Дали на самата Арома АД, дали на козметикс-а или пък на някой фирмичка на мажо, за която Арома само ще бъхти...
Имам едни 13Т акции тук и се чудя кво да очаквам от тях и какъв таргет да им слагам...
Ей, ... тва болестно състояние е в бълг. псевдобизнесмен - сакън да не дели с някой ортак нещо. Мисля, че 10-тина % процента е само фрии флоута и не мирясват докато не го прецакат до дупка. Ами ако трябваше да делят печалба с 30% или 50% и повече както е в белите държави сигурно изобщо нямаше да захващат бизнес.
Батя, и аз имам малко акции тук но много не ги мисля, защото отдавна съм ги прежалил като сгрешена инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение10 пъти повече? Инвестицията не е ли за 14 мил.? пазарната капитализация е 7 мил. + 20 мил. дългове...
Не забравай, че търговските марки вече не са собственост на Арома АД...както и сградите... единствено машините...
Като му чета интервюто на Луканов, ако бях някой наивник щях да си мисля, че това е мажо само като за мен. Но като знам какво сътвори за дребните акционери в семейната му компания (а и за не толкова дребните му съдружници) - всичко е лицемерие и фалш !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение10 пъти повече? Инвестицията не е ли за 14 мил.? пазарната капитализация е 7 мил. + 20 мил. дългове...
Не забравай, че търговските марки вече не са собственост на Арома АД...както и сградите... единствено машините...
Имам едни 13Т акции тук и се чудя кво да очаквам от тях и какъв таргет да им слагам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнениеЕдва ли някой се надява на коректни мажовци в БГ, но все пак са открили нов завод , който според тях в момента струва 10 пъти повече от пазарната оценка на дружеството. И това е само инвестицията - не говорим за пазарни позиции, за търговски марки, за стария завод и т.н.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеАми откриха нов завод и народа се надява Луканов да стане коректен Маджо
Коментар
-
Към 30.06.2011 г. “ТЕЛЕКОМПЛЕКТ” АД, гр. София притежава 909 000 /деветстотин и девет хиляди/ бр. поименни безналични акции, представляващи 5,87 % от капитала на “Арома” АД, гр. София.
- Съгласно План за преобразуване на „Телекомплект“ АД по реда на чл. 262а, ал. 2 от ТЗ посредством отделяне чрез учредяване на „Телекомплект Инвест“ АД и вписване в ТР под номер 164905 от 29.07.2011 год. правото на собственост върху 26 948 052 /20,42%/ броя акции от капитала на „Софарма“ АД преминават към новоучреденото дружество. Към 30.06.2012 год. акциите на „Телекомплект Инвест“ АД са регистрирани в Централен депозитар АД.
- На 14.06.2012 год. Софарма АД закупи 6149 броя акции от капитала на Марицатекс АД, с което участието на Софарма АД достигна 6,01 % от капитала на Марицатекс АД......Класическа схема на източване на българската икономика в частни бизнесмени......И никой нищо не забелязва....всички са на площада.....а някои ловят риба в мътна вода...
Арома АД, Арома козметикс АД и Арома риъл естейт АД Тук май някой ЯКО ни баламосва....т.е.ЛУКАНОВИ------Арома АД- адрес- гр.София, ул. Кирил Благоев №10,- Web адрес-aroma.bg-...цена на акция към 01.06.2013г.- 0.345лв.Общо събрани на акционери -28.06.2013г. после-"Арома козметикс"- адрес- гр.София, ул. Кирил Благоев №12,- Web адрес-aroma.bg-
]-...цена на акция към 26.0602013г. от КФН с търгонво предложение - 5,99лв и най-накрая Арома Риъл Естей - адрес-гр.София, ул. Кирил Благоев №12,- Web адрес-aroma.bg[/B -цена на акция към 01.06.2013г.- 0.18лв. Ако може да се разбери, кой кого изкупува и ще ни врътка....едно по едно акциите от 0.345лв. и от 0.18 скоро ще ни станат на търгово на 5,99лв. и още никой няма да бъде разследван и КФН одобрява тези легални врътки на БФБорса....Може ли така???
Коментар
Коментар