IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук да не стане като с ПИБ?И тук има мажоритар оф-шорка.

Коментар

• Голям летеж тук!

Коментар

• гаааааааз таз ми е любимата да намажем с кремчето гръбчето

Коментар

• Голема грешка правите, за да се занимавате с бивш агент...

Стоя далеч от подобни инвестиции, предпочитам да си пуша пурата

Коментар

• И тука взе да скача...дъщерята с имотите остава забравена, активи за 10 мил...капитализация няколко стотин хил...

Коментар

• БРАВО ДАН- много умни думи..И аз мисля, че в годините напред лукавия Луканов ще надува отчети за да балонира цената и пак щрак капана за миноритарите....Имам акции и няма да бързам с тях- ще гледам номерата на Лукавия

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Точно това се чудех... тоя нов завод на кой точно е собственост. Дали на самата Арома АД, дали на козметикс-а или пък на някой фирмичка на мажо, за която Арома само ще бъхти...
                Имам едни 13Т акции тук и се чудя кво да очаквам от тях и какъв таргет да им слагам...
                Как на кого - на Арома разбира се - нали заем трябва да се изплаща. След някое време , като се изплати заема, тогава фамилията ще натвори нови фирмички и ще прилапа каквото си реши там.
                Ей, ... тва болестно състояние е в бълг. псевдобизнесмен - сакън да не дели с някой ортак нещо. Мисля, че 10-тина % процента е само фрии флоута и не мирясват докато не го прецакат до дупка. Ами ако трябваше да делят печалба с 30% или 50% и повече както е в белите държави сигурно изобщо нямаше да захващат бизнес.
                Батя, и аз имам малко акции тук но много не ги мисля, защото отдавна съм ги прежалил като сгрешена инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  10 пъти повече? Инвестицията не е ли за 14 мил.? пазарната капитализация е 7 мил. + 20 мил. дългове...
                  Не забравай, че търговските марки вече не са собственост на Арома АД...както и сградите... единствено машините...
                  Прав си! Не знам защо, но ми е останало в ума 40 милиона - моя грешка. Прав си и за търг. марки , но все пак само от гледна точка на собственост. На компанията не й се налага тепърва да се налага с марки.
                  Като му чета интервюто на Луканов, ако бях някой наивник щях да си мисля, че това е мажо само като за мен. Но като знам какво сътвори за дребните акционери в семейната му компания (а и за не толкова дребните му съдружници) - всичко е лицемерие и фалш !!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    10 пъти повече? Инвестицията не е ли за 14 мил.? пазарната капитализация е 7 мил. + 20 мил. дългове...
                    Не забравай, че търговските марки вече не са собственост на Арома АД...както и сградите... единствено машините...
                    Точно това се чудех... тоя нов завод на кой точно е собственост. Дали на самата Арома АД, дали на козметикс-а или пък на някой фирмичка на мажо, за която Арома само ще бъхти...
                    Имам едни 13Т акции тук и се чудя кво да очаквам от тях и какъв таргет да им слагам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнение
                      Едва ли някой се надява на коректни мажовци в БГ, но все пак са открили нов завод , който според тях в момента струва 10 пъти повече от пазарната оценка на дружеството. И това е само инвестицията - не говорим за пазарни позиции, за търговски марки, за стария завод и т.н.....

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                        Ами откриха нов завод и народа се надява Луканов да стане коректен Маджо
                        Едва ли някой се надява на коректни мажовци в БГ, но все пак са открили нов завод , който според тях в момента струва 10 пъти повече от пазарната оценка на дружеството. И това е само инвестицията - не говорим за пазарни позиции, за търговски марки, за стария завод и т.н.....

Коментар

• Ами откриха нов завод и народа се надява Луканов да стане коректен Маджо

Коментар

• Раздвижването тук трябва да е интерпретация на медийните публикации през последните няколко дни ?!!

Коментар

• тия пък са си публикували акционерната книга в ТР, барабар с ЕГН-тата

Коментар

• Към 30.06.2011 г. “ТЕЛЕКОМПЛЕКТ” АД, гр. София притежава 909 000 /деветстотин и девет хиляди/ бр. поименни безналични акции, представляващи 5,87 % от капитала на “Арома” АД, гр. София.
                                - Съгласно План за преобразуване на „Телекомплект“ АД по реда на чл. 262а, ал. 2 от ТЗ посредством отделяне чрез учредяване на „Телекомплект Инвест“ АД и вписване в ТР под номер 164905 от 29.07.2011 год. правото на собственост върху 26 948 052 /20,42%/ броя акции от капитала на „Софарма“ АД преминават към новоучреденото дружество. Към 30.06.2012 год. акциите на „Телекомплект Инвест“ АД са регистрирани в Централен депозитар АД.
                                - На 14.06.2012 год. Софарма АД закупи 6149 броя акции от капитала на Марицатекс АД, с което участието на Софарма АД достигна 6,01 % от капитала на Марицатекс АД......Класическа схема на източване на българската икономика в частни бизнесмени......И никой нищо не забелязва....всички са на площада.....а някои ловят риба в мътна вода...

Арома АД, Арома козметикс АД и Арома риъл естейт АД Тук май някой ЯКО ни баламосва....т.е.ЛУКАНОВИ------Арома АД- адрес- гр.София, ул. Кирил Благоев №10,- Web адрес-aroma.bg-...цена на акция към 01.06.2013г.- 0.345лв.Общо събрани на акционери -28.06.2013г. после-"Арома козметикс"- адрес- гр.София, ул. Кирил Благоев №12,- Web адрес-aroma.bg-
                                ]-...цена на акция към 26.0602013г. от КФН с търгонво предложение - 5,99лв и най-накрая Арома Риъл Естей - адрес-гр.София, ул. Кирил Благоев №12,- Web адрес-aroma.bg[/B -цена на акция към 01.06.2013г.- 0.18лв. Ако може да се разбери, кой кого изкупува и ще ни врътка....едно по едно акциите от 0.345лв. и от 0.18 скоро ще ни станат на търгово на 5,99лв. и още никой няма да бъде разследван и КФН одобрява тези легални врътки на БФБорса....Може ли така???

Коментар

Working...
                                X