IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• от отчета за собст. капитал се вижда,че това е ефект от преобразуването.С 1996 се намаляват резервите,с4380 натрупаната печалба,от там пада и СК с 6376х.лв.Защо става така обаче за сега не съм намерил обяснение.
    -г-н Светослав Разводов за 8 акции в Астера ще получи 30 в Арома,така излиза от отчета.Много скъпа тази астера бе,а има само едни търговски марки.Арома май е единственото дружество на БФБ дето прави тия врътки.По-добре е мениджмънта да си отвори една инвестиционна банка,а фабриката да остави на професионалисти.
    Last edited by noko6; 31.01.2013, 15:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      Някой има ли обяснение, какво се е случило със собствения капитал на компанията в последното тримесечие. Резерви, неразпределена печалба изчезват яко дим. Засега не намерих обяснение
      Хм, вярно са направили няква шашма. Едни 7М потъват безследно.
      Луканов да не подготвя и тук почвата за търгово

Аз имам твърде малко бройки тук, но който е с по-голям интерес, да изчака и одитора какво ще сътвори и може да пише едно сигналче до КФН.
      Вижда се, че опитват да си вършат работата напоследък

Коментар

• Някой има ли обяснение, какво се е случило със собствения капитал на компанията в последното тримесечие. Резерви, неразпределена печалба изчезват яко дим. Засега не намерих обяснение

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнение
          Добре де дай някаква идея за инвестиция според теб и да я обсъдим.
          Еврохолд (да не се тълкува като "стискай еврото"- форекс стратегия) Или случаен набор хартии доближаващи се като цена до зоната на чистите ... Все някоя може да направи 10% в някаква посока
          Last edited by Vola.X; 13.12.2012, 14:43.
          Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

Това твойто беше идея за инвестиция ли?
            Изкупувайте тая акция и вдигнете цената с 50%, няма старшно

Не знам, мен лично не ме убеди

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Мислиш ли че има някъв смисъл от подобна плитка агитацийка?

не само тук, сутринта по доста теми си поработил...

Коментар

До ниво 0.60лв. покупката е безрискова според мен.
                Мислиш ли че има някъв смисъл от подобна плитка агитацийка?

не само тук, сутринта по доста теми си поработил...

Коментар

• До ниво 0.60лв. покупката е безрискова според мен.

Коментар

• Арома Козметикс вече се доближава до нормални отчети - брутна печалба на акция за 9мес от 5,70 лева/акция. С тези темпове за годината ще е 7-8 лева на акция.
                    След като там Луканови вече директно държат собствеността има надежда и за дивиденти... но знае ли човек

Коментар

• dex, ти какво мислиш?

Коментар

• съгласен. интересното за мен е, след като всички въпроси по собственоста изглеждат решени, дали ще има отново дивиденти и "нормални отчети" ...

Коментар

• Вчера до 40 ст. не ги купува мажо, някой спекулант..
                          Ще видим той на колко е склонен да купува.

А иначе за мен в момента по-атрактивни са другите 2 дружества, търгуват се при много по-добри съотношения и без дълг...

Коментар

• Обратното изкупуване не е задължително

Коментар

• Тук май се пълни тихичко Никои не коментира очаквания ефект от обратното изкупуване :P

НЕ Е ПРЕПОРЪКА!

Коментар

• Арома АД стартира обратно изкупуване на собствени акции на цени от 5 до 70 ст. за ценна книга, показва информация на БФБ-София.

На изкупуване подлежат до 3% от акциите, издадени от дружеството, или до 464 753 акции. Началната дата на изкупуването е утре, а посредник е Елана Трейдинг.

Срокът на изкупуване е една година, като в случай, че в определения срок не се изкупи максималният брой акции, Съветът на директорите на Арома по своя преценка може да удължи този срок.

http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia,144057/
                                Last edited by dex; 10.12.2012, 18:50.

Коментар

Working...
                                X