IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво се джафката не разбирам само
    Който има да продава да ги слага за продажба, който има за покупка слага за покупка и готово. Чиста работата!
    В един момент купувача вдига леко цената, продавача сваля малко цената и ето станала сделка

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Не съм Луканов, но един съвет ако искате да спечелите проявете малко уважение.

аз съм пълен с уважение кам такива смислени и подвеждащи коментари

"Подочух нещо, Трябва да се надявате"

респект!!!

Коментар

• Не съм Луканов, но един съвет ако искате да спечелите проявете малко уважение.

Коментар

• темата е от МЕКОМ... 100% е Луканов

Името му го издава,
          само преебава,
          стилът се подчетрава

Коментар

• вижте писанията на "Cross" - цитат - Подочух нещо, Трябва да се надявате

Коментар

• Типично Луканов, все скрито - покрито...

Коментар

• [QUOTE=Toranaga;1059564640]
                Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Тази компания винаги ме е кефила,че как иначе последните две години най- много
                спечелих точно тук. При първа възможност пак бих влезнал с удоволствие.[/QUOTE

явно си Луканов - взимай си акциите и кремчетата и си се мажи където искаш!! аз от тебе нищо повече не желая!!!
                +1

Коментар

• [QUOTE=Grosss;1059564633]Тази компания винаги ме е кефила,че как иначе последните две години най- много
                  спечелих точно тук. При първа възможност пак бих влезнал с удоволствие.[/QUOTE

явно си Луканов - взимай си акциите и кремчетата и си се мажи където искаш!! аз от тебе нищо повече не желая!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Тази компания винаги ме е кефила,че как иначе последните две години най- много
                    спечелих точно тук. При първа възможност пак бих влезнал с удоволствие.
                    ами влизай.. продавам... на колко ти трябват???

Коментар

• Тази компания винаги ме е кефила,че как иначе последните две години най- много
                      спечелих точно тук. При първа възможност пак бих влезнал с удоволствие.

Коментар

• Имам пренебрежимо малко като бройка акции на въпросното дружество и си ги държа като "обеца на ухото". Но докато ги държа, се нагледах на най- жалки изпълнения по време на публичния живот на компанията, някои от които колегите споменаха. Не влизам повторно тук при никакви обстоятелства!
                        Не е препоръка!

Коментар

• ами 4,83 със сигурност . кога незнам . стойм и дебнем

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Тук имам едни 13Т от 30 ст.
                            Чудя се на каква цена да ги харизвам... трудна ми е за оценка тази акция
                            Блазе ти,
                            аз имам 20 000 на средна 1.85 и днес се освобоих от 4850, компанията е хубава, но това не означава нищо тук.
                            Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Тук имам едни 13Т от 30 ст.
                              Чудя се на каква цена да ги харизвам... трудна ми е за оценка тази акция

Коментар

• намазахме ли гръбчето с кремче ох ох

Коментар

Working...
                                X