IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Grosss,

аз ще се радвам, да ме убориш и дадеш аргументи, които не съм взел предвид!!! Обичам да се вслушвам в чуждите мнения, тъй като препочитам да избягвам грешките на другите. Решението, вече си е лично... Това което ме подразни при теб е:

" Подочух нещо, Трябва да се надявате, " и

"Тази компания винаги ме е кефила,че как иначе последните две години най- много спечелих точно тук. При първа възможност пак бих влезнал с удоволствие "

усещаш нали????

Коментар

• Той е собственик от две години, Преди това бяха две офшорки.Много добро
      впечатление ми направи факта`че който каквото поиска той му го даде.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
        Е да, едно от нещата които съм научил добре е че ако някой иска да точи дадено дружество - винаги ще намери начина по който да го направи, дали с Арома козметикс, или чрез кое да е друго дружество - това е ясно. Като гледам резултатите за години назад, доста голяма стабилност има в резултатите
        ЕБИТДА
        2010 2,444млн лв
        2011 2,406млн лв
        2012 2,365млн лв
        Сега за 9-месечието има нелош ръст спрямо 9-месечието на 2012.
        Напиши повече за притесненията ти с Арома козметикс. Признавам че за това не съм ровил много надълбоко.
        някъде да си прочел какви са таксите които се плащат за " правото " да се произвеждат всички тези кремчета ... Луканов е вариант Банев & Co light..

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Най-доброто е , че собственикът няма нищо общо с бандата на ирокезите/Банев,
          Божков,Захариев и Райчев/ Те са като подвижни пясъци.Засмукват те като
          прахосмукачка , а после те изхвърлят като най- големият боклук,че и
          садистично се кефят на това.
          още нещо / аз не инвестирам в по/малкото зло, а в потенцял за реално "Value growth" , което в някаква форма се споделя с миноритарите. Иначе кел файда, ако само мажо маже???

Коментар

Най-доброто е , че собственикът няма нищо общо с бандата на ирокезите/Банев,
            тук сме на 1 мнение!!!

но пък нито дивидент е даван тук, нито коректност при разделянето на Арома на 3 и отписването на Арома Козметик. Успориме тук, пък може и да обарна мерника

Коментар

• Най-доброто е , че собственикът няма нищо общо с бандата на ирокезите/Банев,

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                искренно ти пожелавам успех, но смятам че печалбите ще отидат във вече отписаното дружество / Арома Козметикс. Аз излизам от всичко сварзано с Луканов.

надявам се днес повече да мямам бройки тук!!
                Е да, едно от нещата които съм научил добре е че ако някой иска да точи дадено дружество - винаги ще намери начина по който да го направи, дали с Арома козметикс, или чрез кое да е друго дружество - това е ясно. Като гледам резултатите за години назад, доста голяма стабилност има в резултатите
                ЕБИТДА
                2010 2,444млн лв
                2011 2,406млн лв
                2012 2,365млн лв
                Сега за 9-месечието има нелош ръст спрямо 9-месечието на 2012.
                Напиши повече за притесненията ти с Арома козметикс. Признавам че за това не съм ровил много надълбоко.

Коментар

Това дружество признавам че бая години не го бях поглеждал, но го поразгледах и се включих даже последните седмици. Заслужава си да се следи според мен. Капитализация от 10млн лв, при 26-27млн лв годишни продажби и доста стабилни нива на печалбата и EBITDA. При цена от 0.67 лв излиза P/E 7.14, P/B 0.47, P/S 0.38 и това което най-много ме интересува EV/EBITDA 6.27.
                  С откриването на новия завод през октомври може да видим увеличаване на обемите и подобряване на маржа ми се струва.
                  http://www.aroma.bg/beauty/news/arom...a-si-zavod-57/

Времето ще покаже!
                  искренно ти пожелавам успех, но смятам че печалбите ще отидат във вече отписаното дружество / Арома Козметикс. Аз излизам от всичко сварзано с Луканов.

надявам се днес повече да мямам бройки тук!!

Коментар

• Това дружество признавам че бая години не го бях поглеждал, но го поразгледах и се включих даже последните седмици. Заслужава си да се следи според мен. Капитализация от 10млн лв, при 26-27млн лв годишни продажби и доста стабилни нива на печалбата и EBITDA. При цена от 0.67 лв излиза P/E 7.14, P/B 0.47, P/S 0.38 и това което най-много ме интересува EV/EBITDA 6.27.
                    С откриването на новия завод през октомври може да видим увеличаване на обемите и подобряване на маржа ми се струва.
                    http://www.aroma.bg/beauty/news/arom...a-si-zavod-57/

Времето ще покаже!

Коментар

Добрият ловец винаги дебне в шубрака.Не се знае кога ще се
                      появи целта.
                      стреляй до левче Лука!!!

Коментар

• Добрият ловец винаги дебне в шубрака.Не се знае кога ще се
                        появи целта.

Коментар

Вдигна ви позицията пет пъти и пак го плюете.Не мога да ви разбера
                          за какво се борите.
                          А какво става с Арома риъл естейт?

Коментар

• Вдигна ви позицията пет пъти и пак го плюете.Не мога да ви разбера
                            за какво се борите.

Коментар

Какво се джафката не разбирам само
                              Който има да продава да ги слага за продажба, който има за покупка слага за покупка и готово. Чиста работата!
                              В един момент купувача вдига леко цената, продавача сваля малко цената и ето станала сделка
                              аз съм куче, виж ми снимката

Коментар

Не съм Луканов, но един съвет ако искате да спечелите проявете малко уважение.

пак се намажи

Коментар

Working...
                                X