IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    mojo, едва ли ще ги видим пак тези цени
    Все пак дружеството е едно от добрите в химическата промишленост и интересът към него ще расте.Има постоянен ръст в производството, добри пазари.....само че засега цената му наистина ми се струва малко скъпичка)
    suni, edva li shte go vidim, naistina. prosot mi e skupo za vlizane sega.. ima kompanii s po-golyam potential za cenovi rust prez godinata. az sum na borsata za da izkarvam maximuma, koito moga

Коментар

• mojo, едва ли ще ги видим пак тези цени
      Все пак дружеството е едно от добрите в химическата промишленост и интересът към него ще расте.Има постоянен ръст в производството, добри пазари.....само че засега цената му наистина ми се струва малко скъпичка, а може и да не съм права)

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
        да де, разбрахме))ще стане евтина,защото може да си заслужи ценатано сега си е скъпа и какви "приказни" P/E и P/B си има))
        TVA NAD 8.5-9 NE GO KUPUVAM

Коментар

• да де, разбрахме))ще стане евтина,защото може да си заслужи ценатано сега си е скъпа и какви "приказни" P/E и P/B си има))

Коментар

• Не ме разбрахте. Имах предвид, като изкарат един хубав отчет ще им паднат multiples и нагоре.

Коментар

• Браво Нико, само така, дано да уплашиш повечко народ, и аз искам да напълня koша на цена под 11!

Коментар

• Очаквам след годишния отчет акцията да стане евтина. Успех!

Коментар

• точно така. корекцията до отчета е чисто техническа според мен и дългосрочен инвеститор не би трябвало да й обръща внимание

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                    Арбитрус, ти нещо ново да споделиш?
                    Някакво таргетче очертава ли се за близките 2-3 месеца?
                    Въпреки, че корекциката последните 2 седмици оставам оптимист и си държа основния пакет акции тук. Въпреки, че новогодишната ми инвестиция в Синергон определено ми носи повече доходност (собено днес). Мисля да изчакам отчета и тогава да коментирам. В последните дни си накупих малко Алкометки (смятам цената в момента е изгодна за покупка), че когато бяха 12.20-12.50 продадох част за да си финансирам инвестицията в Синергон и сега пълня.

Мнението ми не е съвет за покупка или продажба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                      аз мога да споделя, тъй като знаете, че ми харесва АЛУМ

Може и да падне малко в много краткосрочен план като гледам, но дългосрочно е много добра инвестиция

не е препоръка
                      С две ръце за!

Коментар

• аз мога да споделя, тъй като знаете, че ми харесва АЛУМ

Може и да падне малко в много краткосрочен план като гледам, но дългосрочно е много добра инвестиция

не е препоръка

Коментар

• за да разбереш какво да очакваме виж в страницата на дружеството продажбите на продукция през последните месеци и ги сравни с други години - същия период, като имаш впредвид новите производствени мощности. А относно очакванията, трябва да се види какъв е актуалния списък на акционерите и на това основание, като видиш кои са - ще разбереш какви очаквания да имаш. Ако отчета е до небето, дивидентец не очаквай, но ще има сплитче.

Коментар

• Арбитрус, ти нещо ново да споделиш?
                            Някакво таргетче очертава ли се за близките 2-3 месеца?
                            * think positive * think simple * think big *
                            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Имаме някакво затишие. Какво ли вещае?
                              Като обявят печалбата да не стане "рипни калинке"...

Впрочем някой знае ли освен ДСК "Растеж", кои фондове са понапълнили тук в портмоненцата си?

Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Колеги, нещо отдавна не сме коментирали тук. Пък и новини скоро не са излизали. Някой ако има нещо да каже, да не се срамува...

Коментар

Working...
                                X