„Алкомет”АД гр.Шумен уведомява своите акционери и обществеността, че в изпълнение на публикуваните инвестиционни намерения, през настоящия месец финализира сделка на стойност 7,5млн. Евро с италианската фирма “MINO” S.p.A. Инвестицията е за изработване и монтаж на нов междинен валцов стан за валцоване на ленти и фолио, снабден с автоматизирана система, филтрационна система за пречистване от маслени аерозоли на изпусканите в атмосферния въздух организирани емисии, филтрираща система за маслото за валцоване, охлаждаща система и система за снижаване нивото на шум. С реализацията на инвестицията се цели повишаване производителността на фолиеви продукти, снижаване на тяхната себестойност, повишаване качеството на произвежданата продукция, създаване условия за производство на по-стойностни продукти и не на последно място заздравяване и подобряване на позициите на компанията на Европейския пазар на фолиеви продукти. За деветмесечието на 2010 год. дружеството реализира над 35 хил.тона продукция за близо 166 мил. лв., което е с 39% повече спрямо същия период на 2009 год.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениетепърва започваМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеТова с Алкомета го хванах, но се надявам тепърва да започва : http://www.investor.bg/news/article/107172/361.html
Коментар
-
Това с Алкомета го хванах, но се надявам тепърва да започва : http://www.investor.bg/news/article/107172/361.htmlМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеЧестито ще му кажеш, когато поскъпне с 30-40%. Засега късмет или успех е достатъчно
Купувам си по малко при всеки удобен случайМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеДнес мина апетитно пакетче, честито на купилият гоМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеАко смяташ, че юни 2012 цената ще стане 8 лева, какъв ти е проблема да се продава по-рано на нея?
Коментар
-
Рискът при банките е голям - факт, но поне там има някакъв контрол упражняват от банков надзор. Следят експозиции към свързани лица etc. От тази гледна точка са идея по-сигурни от да кажем някое нормално предприятие като МОСТС. Сега друг е въпроса в каква степен надзора си върши работата.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПродадох ги когато скочи над 10 лева. В момента нямам, но ако падне пак на тези нива ще се впия.
Чугуна съм го отписал. Имам някакви акции там, но какво ще стане не знам.
В момента дебна главно банките. Там ще бъде играта.
Като казваш банките, не ти ли изглеждат рискови. Вярно цената поспадна, Ццб е със сравнително ниска цена, но дали няма и риск и дали се оправдава цената при риска, какво мислиш по това? дали си заслужава, кой ги знае какви са ги правили и банките. Примера с Моста от днес - завлича няколко милиона по разни банки и т.н. Не се знае дали няма да има и други.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар