Ууупс.... предлагането скокна на 4.4...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от low Разгледай мнениеНе ви ли притеснява тове че макар и при такъв голям ръст на продажбите паричниа им поток от оперативна дейност е отрицателен. Както и това че традиционно алумина отчитат доста големи отрицателни валутни преоценки в предишни отчети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеA знаете ли, дали и колко пенсионерски фонда има тук ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеабе и аз съм се напълнил като пенсионен фондМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеабе и аз съм се напълнил като пенсионен фонд
дано Алианц да пуснат още промоцийка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеA знаете ли, дали и колко пенсионерски фонда има тук ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение„Алкомет”АД гр.Шумен уведомява своите акционери и обществеността, че в изпълнение на публикуваните инвестиционни намерения, през настоящия месец финализира сделка на стойност 7,5млн. Евро с италианската фирма “MINO” S.p.A. Инвестицията е за изработване и монтаж на нов междинен валцов стан за валцоване на ленти и фолио, снабден с автоматизирана система, филтрационна система за пречистване от маслени аерозоли на изпусканите в атмосферния въздух организирани емисии, филтрираща система за маслото за валцоване, охлаждаща система и система за снижаване нивото на шум. С реализацията на инвестицията се цели повишаване производителността на фолиеви продукти, снижаване на тяхната себестойност, повишаване качеството на произвежданата продукция, създаване условия за производство на по-стойностни продукти и не на последно място заздравяване и подобряване на позициите на компанията на Европейския пазар на фолиеви продукти. За деветмесечието на 2010 год. дружеството реализира над 35 хил.тона продукция за близо 166 мил. лв., което е с 39% повече спрямо същия период на 2009 год.
Коментар
Коментар