IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ууупс.... предлагането скокна на 4.4...
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Благодаря за отговора

Коментар

• Първоначално изпратено от low Разгледай мнение
        Не ви ли притеснява тове че макар и при такъв голям ръст на продажбите паричниа им поток от оперативна дейност е отрицателен. Както и това че традиционно алумина отчитат доста големи отрицателни валутни преоценки в предишни отчети.
        Отрицателен е зашото са се запасили с алуминий за докрая на годината , това го пише в междиния доклад за дейността , обърни внимание на оперативната печалба , на снижаването на разходите и най вече на инвестициите сам можеш да си направиш сметка за преспективите ....Относно отрицателните разлики бая отдавна си гледал явно зашото откакто хеджват даже имаха един период когато бяха на печалба от разлики ...

Коментар

• Не ви ли притеснява тове че макар и при такъв голям ръст на продажбите паричниа им поток от оперативна дейност е отрицателен. Както и това че традиционно алумина отчитат доста големи отрицателни валутни преоценки в предишни отчети.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
            A знаете ли, дали и колко пенсионерски фонда има тук ?
            В ППФ -то на ING има около 42 000 бр.

Коментар

• Днес само е + 6.91%

Коментар

• тук поне има за какво а и мисля че от началото на годината доходността на акцията е към 45%

Коментар

• добре се надъхвате. 12 по десетобалната.

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                    абе и аз съм се напълнил като пенсионен фонд
                    И аз мисля да допълня сега на промоцията и скоро да ги правя 35% от портфейла

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                      абе и аз съм се напълнил като пенсионен фонд
                      стига че получавам комплекс с моите бройки.
                      дано Алианц да пуснат още промоцийка

Коментар

• абе и аз съм се напълнил като пенсионен фонд

Коментар

• И аз имам немалко.
                          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                            A знаете ли, дали и колко пенсионерски фонда има тук ?
                            ЗУПФ Allianz имат 1.95% от капитала

Коментар

• A знаете ли, дали и колко пенсионерски фонда има тук ?
                              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
                                „Алкомет”АД гр.Шумен уведомява своите акционери и обществеността, че в изпълнение на публикуваните инвестиционни намерения, през настоящия месец финализира сделка на стойност 7,5млн. Евро с италианската фирма “MINO” S.p.A. Инвестицията е за изработване и монтаж на нов междинен валцов стан за валцоване на ленти и фолио, снабден с автоматизирана система, филтрационна система за пречистване от маслени аерозоли на изпусканите в атмосферния въздух организирани емисии, филтрираща система за маслото за валцоване, охлаждаща система и система за снижаване нивото на шум. С реализацията на инвестицията се цели повишаване производителността на фолиеви продукти, снижаване на тяхната себестойност, повишаване качеството на произвежданата продукция, създаване условия за производство на по-стойностни продукти и не на последно място заздравяване и подобряване на позициите на компанията на Европейския пазар на фолиеви продукти. За деветмесечието на 2010 год. дружеството реализира над 35 хил.тона продукция за близо 166 мил. лв., което е с 39% повече спрямо същия период на 2009 год.
                                как обичам такива новини ...

Коментар

Working...
                                X