IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    На този етап не. Цените не са лоши, но реално има много рискове които не могат да се преценят на пълно. Аз лично бих изчакал икономиката и пазара да потръгнат. Тогава не е изключено да видим цени от близкото минало.
    Мерси, и на мен ми се струва рисковано, затова и попитах, как ги виждаш. Преди време май беше изкарал профит там, когато бяха 5-6 кинта, ако помня правилно. Мислех, че може, да държиш още някаква част. А чугунолеенето как ти се струва сега? Май и там имаше акции от близкото минало
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
      Ако 2012 година е краят на света, то акцията се държи "докато смъртта ни раздели"
      Добре де, ама края щеше да е декември, а не юни...

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
        Ако смяташ, че юни 2012 цената ще стане 8 лева, какъв ти е проблема да се продава по-рано на нея?
        Ако 2012 година е краят на света, то акцията се държи "докато смъртта ни раздели"
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
          А ОЦК заслужава ли си, според теб ?
          На този етап не. Цените не са лоши, но реално има много рискове които не могат да се преценят на пълно. Аз лично бих изчакал икономиката и пазара да потръгнат. Тогава не е изключено да видим цени от близкото минало.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Алуминката разцепва. Държа си акциите тук.
            А ОЦК заслужава ли си, според теб ?
            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
              .......... тук всеки който продаде под 8 лв преди юни 2012 ще сбърка според мен , ....
              Ако смяташ, че юни 2012 цената ще стане 8 лева, какъв ти е проблема да се продава по-рано на нея?

Коментар

• Алуминката разцепва. Държа си акциите тук.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• 165.833 млн лв приходи към деветмесечието и вече надминаха с 6 млн Годишния резултат от 2009 . А това че втори пореден меcец продадената месечна продукция е към 4500т може само да ни радва , сега остана да видим каква печалба ще покажат ...

Коментар

• момчета , ще консолидираме около 4.20 - 4.50, тук всеки който продаде под 8 лв преди юни 2012 ще сбърка според мен , просто предприятето се преобразява и абсолютни рекорд на планирани инвестиции през 2011 могат да доведат нещата до съвсем други цифри , мисля че е много важно как ще финансират всички тези инвестиции говорят за mix между заеми собствени средства и инвеститори ...но ще видим . Иначе таргета след инвестициите е около 300млн продажби и 8-10% pr. margin

Не е препоръка за покупка на акции

Коментар

• Не бързаме за никъде. Тук съм вече на + 35%
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                        Е взехме, че ги минахме 4-те лева

Колко е джакпота, да взема едно тото да пусна
                        ами в момента се предлагат най-малко 500 бр на 4 лв. Май да изчакаш малко с джакпота

Коментар

Тук скоро ще стигнем 4 кинта, ми се струва...
                          Е взехме, че ги минахме 4-те лева

Колко е джакпота, да взема едно тото да пусна

Коментар

Ами да се надяваме малко - да ги мине като малка гара
                            Ами да се надяваме, но надеждата пари не прави

Коментар

• Ами да се надяваме малко - да ги мине като малка гара

Коментар

Тук скоро ще стигнем 4 кинта, ми се струва...
                                В момента са на 10-20 стинки от 4 лв. По-важен е обаче Въпросът, който сковава спекулантските ни надежди: "Колко ли време ще стои на 4 ако за голяма радост, вземе, че иде на 4" !?

Коментар

Working...
                                X