Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Я всегда буду твоим поводом напиться.
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеАко 2012 година е краят на света, то акцията се държи "докато смъртта ни раздели"
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеАко смяташ, че юни 2012 цената ще стане 8 лева, какъв ти е проблема да се продава по-рано на нея?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеА ОЦК заслужава ли си, според теб ?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАлуминката разцепва. Държа си акциите тук.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение.......... тук всеки който продаде под 8 лв преди юни 2012 ще сбърка според мен , ....
Коментар
-
момчета , ще консолидираме около 4.20 - 4.50, тук всеки който продаде под 8 лв преди юни 2012 ще сбърка според мен , просто предприятето се преобразява и абсолютни рекорд на планирани инвестиции през 2011 могат да доведат нещата до съвсем други цифри , мисля че е много важно как ще финансират всички тези инвестиции говорят за mix между заеми собствени средства и инвеститори ...но ще видим . Иначе таргета след инвестициите е около 300млн продажби и 8-10% pr. margin
Не е препоръка за покупка на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЕ взехме, че ги минахме 4-те лева
Колко е джакпота, да взема едно тото да пусна
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеТук скоро ще стигнем 4 кинта, ми се струва...
Колко е джакпота, да взема едно тото да пуснаМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАми да се надяваме малко - да ги мине като малка гара
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеТук скоро ще стигнем 4 кинта, ми се струва...
Коментар
Коментар