Някой дали се досеща какво означава това за акциите на компанията: http://www.investor.bg/news/article/107904/337.html
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЕй да бе! Чухте ли и заметресение в Сърбия. Ами утре като удари тук една девета степен? А к'ви болести ще завърлуват с това глобално затопляне! И демографски леле колко сме зле! И политиците ни к'ви ни ги сервират!
Като се замислих за всички рискове продадох де що има наядох се за последно, пийнах една биричка и хайде при Св. Петър. Тука е спокойно без страхове. Летиме и си сърфираме из Интернета през ореолчетата.
Голям кеф!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение...но не е ясно какво се случва, ако големите икономики навлязат във втора рецесия, или пък цената на газа пак вземе че скочи и т.н.... Не е препоръка.
Като се замислих за всички рискове продадох де що има наядох се за последно, пийнах една биричка и хайде при Св. Петър. Тука е спокойно без страхове. Летиме и си сърфираме из Интернета през ореолчетата.
Голям кеф!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениепрецаканото само се е прецакало и сега хейтва.
не така бе пич, ще хванеш някой друг заек, що се пениш.
И аз я разтоварих тая акция на 3,20 ,щото сметнах че 110% профит са ми предостатъчно, но сега не я плюя като продължава да расте. Напротив радвам и се! Най-сетне на БФБ добрите новини да се оценяват. Вярно че ако не беше якия гръб на Алианц...., но и това си е част от анализа.
Добра си е компанията, развива се, инвестира, печели пазари, нормално в такава ситуация да работи на по-нисък профит маржин и повечко задължения. Предполагам тия неща ще се изчистят по-натам.
Успех на акционерите тук!Last edited by precakanoto; 03.11.2010, 03:34.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
прецаканото само се е прецакало и сега хейтва.
не така бе пич, ще хванеш някой друг заек, що се пениш.
И аз я разтоварих тая акция на 3,20 ,щото сметнах че 110% профит са ми предостатъчно, но сега не я плюя като продължава да расте. Напротив радвам и се! Най-сетне на БФБ добрите новини да се оценяват. Вярно че ако не беше якия гръб на Алианц...., но и това си е част от анализа.
Добра си е компанията, развива се, инвестира, печели пазари, нормално в такава ситуация да работи на по-нисък профит маржин и повечко задължения. Предполагам тия неща ще се изчистят по-натам.
Успех на акционерите тук!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеказала съм ви го точно - защото на 1,50 се ошумолявахте като умрели лисици, сега като ви го помпят и балонират скачате от радост. Няма лошо и не е препоръка. Купувала съм и мога да купувам и балони и пак да ги шиткам с профит. Все ми е едно, до къде ще го балонирате. Радвайте се
Предлагам ти официално да се хванем на бас, че до 3-4 мес. ще сима сделки на 6 лв.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеКак защо? Защото той е продал на толкова.... Пък като е продал какъв го дири в тази тема..... явно иска да предпази другитеНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеи защо е балон точно над 3.5 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАми не е лошо. Въпросните са с растящи резултати в кризата а вие спукахте балона до 1,30.... купих ви на 1,5 и ви издухах на 3,5 кинта. Според мен над 3,50 е балон, но понеже някакви самозванци помпят, си мислите, че ще расте до безкрай.,
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениелошо ....то няма база на сравнение нито ликвидност нито мащаб, нито борсов индекс , нито износ , нито сектор, нито активи или каквото и да е било ...сигурен съм че можеш да намериш и някое търговско дружество което се търгува 1 път в месеца има 5000 capital и EV/EBITDA му е < 1 , просто дискусията е излишна , като не ти харесва АЛУМ не купуваи
не е препоръкаLast edited by precakanoto; 02.11.2010, 13:08.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениещо не дадеш и други примери от типа ВПЛОД, софким и т.н. тройно по-ниски са, прави си изводите кой е надут и задлъжнял т.н
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениещо не дадеш и други примери от типа ВПЛОД, софким и т.н. тройно по-ниски са, прави си изводите кой е надут и задлъжнял т.нМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеа ако толкова ти е интересен този коефициент примерно на SFARM е към 11.35 , на МОНБАТ 12.10 , на ОЦК 22.3 , ALUM 9.75 сам си прави изводите кой е надут задлъжнял и т нНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеА ти недей дезинформирай , по надолу видях че си писал че EV/EBITDA е към 13 , защо не вземеш да е преизчислиш пак колко е за последните дванайсет месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеи колко е за 12 месеца ?
Коментар
Коментар