IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук падне ли под 60 ст. може и да купя малко, ама на тея цени.....
    D D D D

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение

Предлагам официално да се хванем на бас, че до 3-4 мес. ще сима сделки на 6 лв.

Ето, че познах май
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Напълно заслужено.
        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Браво, браво...

"Безспорен лидер по ръст на пазарната капитализация е шуменската компания Алкомет. През последната година акциите на дружеството са се изстреляли с цели 103%, което е ненадминато постижение за нито една от останалите по-ликвидни компании на БФБ-София."

Коментар

• Честно казано, когато пазарувах нямах таргет. Просто акцията ми се стори супер подценена.

За сега не мисля да продавам.

Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Евалата. Добре го прецени тук. Колко ти е таргета, ако не е тайна ?
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Взе да пееш друга песен, а? Како стана с баса

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Аз съм споко само не разбрах, защо агресира така.

Аз ще направя вече 300%, но това няма значение. Както и впрочем маржове и ръст в приходи и оперативна печалба.

Тук най-важното е Алианц да са живи и здрави.
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Май ще го спечеля по-рано, отколкото си мислех

Коментар

• precakanoto, хванахме ли се на бас за 6-те кинта?

Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                    Желязна си, ей!

Предлагам ти официално да се хванем на бас, че до 3-4 мес. ще сима сделки на 6 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Ето малко инфо, което да ви помогне да оцените по-трезво бъдещето на Алкомет и дай-боже да помогне за дискусия с повече факти.
                      Коле, не разваляй на хората рахата
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Ето малко инфо, което да ви помогне да оцените по-трезво бъдещето на Алкомет и дай-боже да помогне за дискусия с повече факти.

http://www.scribd.com/doc/44824631/C...-December-2010

Коментар

• Айлянц са добри... те бяха първите, които започнаха разпродажбите още в самото начало на кризата и може да се приеме като добър знак, че купуват нещо, каквото и да било.
                          Ще споделя, също, че наскоро разпродадох част от акциите си тук и събрах печалбата. Но това беше спекулативната част от пакета, остава дългосрочната

Коментар

• Аз съм споко само не разбрах, защо агресира така.

Аз ще направя вече 300%, но това няма значение. Както и впрочем маржове и ръст в приходи и оперативна печалба.

Тук най-важното е Алианц да са живи и здрави.

Коментар

• Споко е, Никола ! Не те обиждам, казвам просто, че грешиш

Тук скоро ще направя +100% май

Коментар

• Тренчев, ПФ ги интересува тази инвестиция какво ще донесе след 10, че и повече години, на тях им трябва сигурна компания, с добър мениджмънт, безспорни преспективи и на тази база атрактивни цени. И си изредил точно такива компании - Алкомет, М+С, ХЕС, Гагарин и други разбира се. Вярно е ако имаха повече акции по-добре щеше да е, но по-скоро проблемът вече става че компаниите като цяло са малки за мащабите на ПФ. И все пак по-добре да инвестират в такива дружества с бъдеще, отколкото да залагат на компании като Химимпорт, ЦКБ и др които имат ликвидност, но един господ знае каква стойност стои зад книжата им. Там са си като черни кутии, които генерират и сериозен системен риск.

Коментар

Working...
                                X