Първоначално изпратено от p_trade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Това, вече е калкулирано в цената. Сега вече рибата трябва да се осъзнае и да започне да купува.
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениедвоен ръст на месечните продажби (23.3 млн)
спрямо януари 2010The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАааа, сетила си се да си купиш най-накрая. Моите бройки пък понамаляха...Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеЗабравих да кажа, че имам акциЙ и че не препоръкЪМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеОт под 3 лв. ви разправям, че това е яка акцийкаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеПак започвaте, да прекалявате
Коментар
-
Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнениеами 21лв не знам дали ще стане пак но мене и 15 ще ме удовлетворят.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЕх, какви спомени ме налегнаха тук. Сега си гледам архивите и виждам как съм купил 300 акции на 21 февруари 2005 по 15 лева, после съм си записал за 900 кинта увеличението - станали са 1200 на средна цена 4.50. На 26 юли 2006 продадох 520 от тях на 6.29, а на 9 и 12 февруари 2007 останалите на 13.30!!!
Много радост ми донесе тази акция, ама нямах кеш да напазарувам отново на добри цени ....
Коментар
-
Ех, какви спомени ме налегнаха тук. Сега си гледам архивите и виждам как съм купил 300 акции на 21 февруари 2005 по 15 лева, после съм си записал за 900 кинта увеличението - станали са 1200 на средна цена 4.50. На 26 юли 2006 продадох 520 от тях на 6.29, а на 9 и 12 февруари 2007 останалите на 13.30!!!
Много радост ми донесе тази акция, ама нямах кеш да напазарувам отново на добри цени ....Last edited by netware5; 27.01.2011, 19:25.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар