IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
    двоен ръст на месечните продажби (23.3 млн)
    спрямо януари 2010
    колко им е маржина на печалбата

Коментар

• Това, вече е калкулирано в цената. Сега вече рибата трябва да се осъзнае и да започне да купува.

Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
      двоен ръст на месечните продажби (23.3 млн)
      спрямо януари 2010
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• двоен ръст на месечните продажби (23.3 млн)
        спрямо януари 2010

Коментар

• Защо замря търговията тук?

Коментар

• Ами трябва да помисля. Имам разни идеи, но ще ги обадя като накупя там
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              Аааа, сетила си се да си купиш най-накрая. Моите бройки пък понамаляха...
              Не се притеснявай, друг ги е купил. Моите съм купила на 4 кинта без малко (средно). Не виждам голям смисъл да излизам и да влизам пак. Сега къде ще ходиш, да не би във варна -плод ?!
              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                Забравих да кажа, че имам акциЙ и че не препоръкЪ
                Аааа, сетила си се да си купиш най-накрая. Моите бройки пък понамаляха...

Коментар

• Забравих да кажа, че имам акциЙ и че не препоръкЪ

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                    От под 3 лв. ви разправям, че това е яка акцийка
                    Че е яка - яка е. Инвеститорите биха били радостни и ако догодина успеят да подобрят сегашните резултати. Да се надяваме, че няма да им е проблем. Пердполагам, че биха били доволни и на някакво дивидентчентце, както би казал императорът

Коментар

• От под 3 лв. ви разправям, че това е яка акцийка

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/111791/339.html

ох на батя.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                          Пак започвaте, да прекалявате
                          тука съм съгласен с тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                            ами 21лв не знам дали ще стане пак но мене и 15 ще ме удовлетворят.
                            Пак започвaте, да прекалявате

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Ех, какви спомени ме налегнаха тук. Сега си гледам архивите и виждам как съм купил 300 акции на 21 февруари 2005 по 15 лева, после съм си записал за 900 кинта увеличението - станали са 1200 на средна цена 4.50. На 26 юли 2006 продадох 520 от тях на 6.29, а на 9 и 12 февруари 2007 останалите на 13.30!!!

Много радост ми донесе тази акция, ама нямах кеш да напазарувам отново на добри цени ....
                              ами 21лв не знам дали ще стане пак но мене и 15 ще ме удовлетворят.

Коментар

• Ех, какви спомени ме налегнаха тук. Сега си гледам архивите и виждам как съм купил 300 акции на 21 февруари 2005 по 15 лева, после съм си записал за 900 кинта увеличението - станали са 1200 на средна цена 4.50. На 26 юли 2006 продадох 520 от тях на 6.29, а на 9 и 12 февруари 2007 останалите на 13.30!!!

Много радост ми донесе тази акция, ама нямах кеш да напазарувам отново на добри цени ....
                                Last edited by netware5; 27.01.2011, 19:25.
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X