IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Български инвестиционен форум. Пуснаха Ви новина,а вие си изляхте простотията
    Машшалла
    Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
      ок, както се казва - клиента има право да избира... ))
      въпроса е - да избира, но от какво - от шитовете на само един регионален пазар ли ??? ))
      Това не е тема за такъв коментар. Пък и такива безсмислени разговори не ми се водят....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
        Лалке, жокерче от теб не искам.... дръж си ги за себе си. Аз където искам и когато искам си купувам....
        ок, както се казва - клиента има право да избира... ))
        въпроса е - да избира, но от какво - от шитовете на само един регионален пазар ли ??? ))

Коментар

Ми що не купуваш и от тоя балон, щом си навитак !??? )))
          Освен това има балони колкото искаш. Ето ти жокерче - оцк. Купувай на воля щом си навит ))
          Лалке, жокерче от теб не искам.... дръж си ги за себе си. Аз където искам и когато искам си купувам....

Коментар

С удоволствие черпим като ми се вдига позицията 90-100%.... И дай боже повече такива балони да има.... аз ще ги купувам.
            Ми що не купуваш и от тоя балон, щом си навитак !??? )))
            Освен това има балони колкото искаш. Ето ти жокерче - оцк. Купувай на воля щом си навит ))

Коментар

на Балонерите - честито !!!
              нека да почерпят
              С удоволствие черпим като ми се вдига позицията 90-100%.... И дай боже повече такива балони да има.... аз ще ги купувам.

Коментар

Една от най-добрите компании в България според моите скромни разбирания.
                на Балонерите - честито !!!
                нека да почерпят

Коментар

Една от най-добрите компании в България според моите скромни разбирания.
                  +1
                  мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Една от най-добрите компании в България според моите скромни разбирания.

Коментар

• Турският президент даде старт на инвестиция за 13.5 милиона евро в „Алкомет“
                      http://grada.bg/75301/%d1%82%d1%83%d...d%d0%b2%d0%b5/

Коментар

• Алкомет беше най-поскъпващото в БГ 40 за 2010 г. и писахме за това.
                        освен това има рекордно производство от създаването си и писахме за това
                        освен това вложи в нова машина и писахме за това
                        освен това един от колегите преди много години е работил там и имаме и инфо от първа ръка

Алкомет си е супер дружество за националната икономика

над 94% от продукцията му е за износ, доколкото си спомням

и въобще не се учудвам, че върви толкова добре, комбинацията от добър мениджмънт, евтина работна ръка и евтин ток (за алуминия това е много важно) правят това което виждаме

браво на Алкомет като производител

това са само белги спомени, аз не съм тесен специалист в алуминиевата индустрия или нещо такова

Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        ........... да е толкова подценено. Ами да., вече не е
                        Идея си нямам дали е или не.
                        Просто от училище си спомням, че алуминия е енергоемък отрасъл, но май само при добива, а не при рециклирането и производството на профили от алуминий на блокове. Както и да е, може би евтиния ток, не е важен за Алкомет.

Нека експертите кажат, енергоемък или не е Алкомет.

Може би наистина не се влияе от цените на електроенергията?
                        Last edited by mpy_yordanov; 22.03.2011, 14:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                          Защо Алкомет се справя толкова добре?

токът у нас е мега евтин

ЕС: Бензинът и електричеството в България са сред най-евтините в ЕС
                          http://www.investor.bg/news/article/114304/332.html
                          Да е евтин, колко да е евтин.!? Скъпотия до шия, да не говорим за сиромашия. Пък и ако е евтин, нека е евтин. Ако стане скъп, едва ли, ще ти хареса повече.
                          Имам чувството, че сте го набелязали тоя алкомет, откакто преди година още, Никола го сравняваше по капитализация с... инвестора. Тогава алкомет беше с капитализация под 30 мил. А инвестора беше 12-15 мил., та приказката беше, как едното може да е толкова подценено. Ами да., вече не е
                          Last edited by precakanoto; 22.03.2011, 14:29.
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Защо Алкомет се справя толкова добре?

токът у нас е мега евтин

ЕС: Бензинът и електричеството в България са сред най-евтините в ЕС
                            http://www.investor.bg/news/article/114304/332.html

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                              към 4% ..но се очаква да се повиши с растящото поизводство на фолио и обемните инвестиции
                              Ха, дано

Коментар

колко им е маржина на печалбата
                                към 4% ..но се очаква да се повиши с растящото поизводство на фолио и обемните инвестиции

Коментар

Working...
                                X