Баси кефа!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеЗащо мислиш 4е не показват реалната пе4алба погледни им от4ета по добре и ми кажи къде е правят тази врътка с криенето на пе4алба ! За съжаление може да се каже 4е сегашния им модел не е много пе4еливш 1.5 % профит ще падна от смях ! Дано инвестициите които направиха да променят рентабилността а не само да се увели4ават нискорентабилни производства !
ме гризат съмнения. при 14лв продажби на акция е наистина смешна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениепредприятието е от най-добрите на БФБ, но акцията -не. за съжаление.
модернизират, повишават продажби, печелят ЕУ проекти, но не показват реалната печалба и ликвидноста е мн зле. дават дивидент макар и символичен-ОК. но трябва или да вдигнат фри флоута или да направят сплит ако ги интересуват акциите им.
все пак съм оптимист и имам доста акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
модернизират, повишават продажби, печелят ЕУ проекти, но не показват реалната печалба и ликвидноста е мн зле. дават дивидент макар и символичен-ОК. но трябва или да вдигнат фри флоута или да направят сплит ако ги интересуват акциите им.
все пак съм оптимист и имам доста акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеМисля, че е разумно да се обърне внимание и на прановете им за двете нови преси за пресовото производство. Едната е 600 тонна и трябва да влезе в експлоатация 2Н на 2013 . Другата е 5000 тонна но там плановете са до 2015 година. Планират двете да увеличат 1,5 пъти пресовата продукция. Остава да се подобри цената на суровитата и резултатите ще изненадат доста хора . Успех
Коментар
-
Мисля, че е разумно да се обърне внимание и на прановете им за двете нови преси за пресовото производство. Едната е 600 тонна и трябва да влезе в експлоатация 2Н на 2013 . Другата е 5000 тонна но там плановете са до 2015 година. Планират двете да увеличат 1,5 пъти пресовата продукция. Остава да се подобри цената на суровитата и резултатите ще изненадат доста хора . Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениедоста добър ръст
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Не е препоръка за инвестиционно решение...
Коментар
Коментар