IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Баси кефа!

Коментар

• http://www.alcomet.eu/bg/investors/Messages.html

Attached Files

Коментар

• Хубаво, продажби има, ама къде отиват паричните потоци?

Коментар

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
            Защо мислиш 4е не показват реалната пе4алба погледни им от4ета по добре и ми кажи къде е правят тази врътка с криенето на пе4алба ! За съжаление може да се каже 4е сегашния им модел не е много пе4еливш 1.5 % профит ще падна от смях ! Дано инвестициите които направиха да променят рентабилността а не само да се увели4ават нискорентабилни производства !
            не мога да ти кажа къде и дали са врътки. точно защото е много ниска печалбата
            ме гризат съмнения. при 14лв продажби на акция е наистина смешна.

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
              предприятието е от най-добрите на БФБ, но акцията -не. за съжаление.
              модернизират, повишават продажби, печелят ЕУ проекти, но не показват реалната печалба и ликвидноста е мн зле. дават дивидент макар и символичен-ОК. но трябва или да вдигнат фри флоута или да направят сплит ако ги интересуват акциите им.
              все пак съм оптимист и имам доста акции
              Защо мислиш 4е не показват реалната пе4алба погледни им от4ета по добре и ми кажи къде е правят тази врътка с криенето на пе4алба ! За съжаление може да се каже 4е сегашния им модел не е много пе4еливш 1.5 % профит ще падна от смях ! Дано инвестициите които направиха да променят рентабилността а не само да се увели4ават нискорентабилни производства !

Коментар

• Проявяваме известен интерес към тази позиция, но към момента цената е твърде висока!
                Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                  предприятието е от най-добрите на БФБ, но акцията -не. за съжаление.
                  модернизират, повишават продажби, печелят ЕУ проекти, но не показват реалната печалба и ликвидноста е мн зле. дават дивидент макар и символичен-ОК. но трябва или да вдигнат фри флоута или да направят сплит ако ги интересуват акциите им.
                  все пак съм оптимист и имам доста акции

Коментар

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                      Мисля, че е разумно да се обърне внимание и на прановете им за двете нови преси за пресовото производство. Едната е 600 тонна и трябва да влезе в експлоатация 2Н на 2013 . Другата е 5000 тонна но там плановете са до 2015 година. Планират двете да увеличат 1,5 пъти пресовата продукция. Остава да се подобри цената на суровитата и резултатите ще изненадат доста хора . Успех
                      Просто е престъпно при тез продажби и инвестиции години наред margina им да се влошава ЕBITDA им е смешна , просто нямам обяснения ...., но и аз съм оптимист за бъдещето

Коментар

• Като гледам цената на акциите, в нея са включени доста приятни изненади.
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Мисля, че е разумно да се обърне внимание и на прановете им за двете нови преси за пресовото производство. Едната е 600 тонна и трябва да влезе в експлоатация 2Н на 2013 . Другата е 5000 тонна но там плановете са до 2015 година. Планират двете да увеличат 1,5 пъти пресовата продукция. Остава да се подобри цената на суровитата и резултатите ще изненадат доста хора . Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                            доста добър ръст
                            Напълно очакван след задържането декември и вече работещата нова валцова мощност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                              Рядко читав мениджмънт... само успехи ..

Не е препоръка за инвестиционно решение...

Коментар

• доста добър ръст

Коментар

Working...
                                X