Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеИ продажбите с 7,5% за 2012 и пе4албата с 50% , да не говоря 4е удариха дъното с тоя маржин на пе4албата от 1,5% .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеСпада е 30-36 % и не е странен, тъй като го има и при другите износители - за справка ХЕС и М+С.
А алуминия далеч не е с най-ниските цени за годината:Last edited by p_trade; 31.01.2013, 14:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеЛоши цени на алуминия , и доста странен спад на продажбите с 50% през декември
А алуминия далеч не е с най-ниските цени за годината:Last edited by Poncho; 23.01.2013, 17:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНямам наблюдение над тази акция от доста време, но знам, че дружеството, което стои зад нея е много стабилно и работи здраво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНямам наблюдение над тази акция от доста време, но знам, че дружеството, което стои зад нея е много стабилно и работи здраво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеИнтересна информация откъде я имаш - на сайта им в секция "съобщения" има една табличка със сериозен спад в произведената продукция. Това не значи че имат подобен в продажбите
не е препоръка имам тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеЛоши цени на алуминия , и доста странен спад на продажбите с 50% през декември
не е препоръка имам тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеНякой знае ли защо цената на хартията тук е толкова ниска? Не е препоръка за нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеНякой знае ли защо цената на хартията тук е толкова ниска? Не е препоръка за нищо.
юни е била към 4 лв, сега е 4.8 , набалончване с цели 20% и още ти е ниска ??? Купувай тогава
Не е препоръка
Коментар
-
Коментар
Коментар