IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.alcomet.eu/bg/investors/Messages.html
    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
      И продажбите с 7,5% за 2012 и пе4албата с 50% , да не говоря 4е удариха дъното с тоя маржин на пе4албата от 1,5% .
      Е, това не е нещо ново - цяла година така се движат. Спада на печалбата е резултат от повишение на заплатите и по-високите цени на енергоносителите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
        Спада е 30-36 % и не е странен, тъй като го има и при другите износители - за справка ХЕС и М+С.

А алуминия далеч не е с най-ниските цени за годината:
        И продажбите с 7,5% за 2012 и пе4албата с 50% , да не говоря 4е удариха дъното с тоя маржин на пе4албата от 1,5% .
        Last edited by p_trade; 31.01.2013, 14:40.

Коментар

Лоши цени на алуминия , и доста странен спад на продажбите с 50% през декември
          Спада е 30-36 % и не е странен, тъй като го има и при другите износители - за справка ХЕС и М+С.

А алуминия далеч не е с най-ниските цени за годината:
          Attached Files
          Last edited by Poncho; 23.01.2013, 17:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Нямам наблюдение над тази акция от доста време, но знам, че дружеството, което стои зад нея е много стабилно и работи здраво.
            рентабилността куца EBITDA е смешна за тези приходи

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Нямам наблюдение над тази акция от доста време, но знам, че дружеството, което стои зад нея е много стабилно и работи здраво.
              че кво общо има едното с другото

Коментар

• Нямам наблюдение над тази акция от доста време, но знам, че дружеството, което стои зад нея е много стабилно и работи здраво.

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                  Интересна информация откъде я имаш - на сайта им в секция "съобщения" има една табличка със сериозен спад в произведената продукция. Това не значи че имат подобен в продажбите

не е препоръка имам тук
                  в тази графика 4ервенкото са приходите от продажби в лв

Коментар

Интересна информация откъде я имаш - на сайта им в секция "съобщения" има една табличка със сериозен спад в произведената продукция. Това не значи че имат подобен в продажбите

не е препоръка имам тук

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                      Някой знае ли защо цената на хартията тук е толкова ниска? Не е препоръка за нищо.

Коментар

Някой знае ли защо цената на хартията тук е толкова ниска? Не е препоръка за нищо.
                        НИска ????
                        юни е била към 4 лв, сега е 4.8 , набалончване с цели 20% и още ти е ниска ??? Купувай тогава
                        Не е препоръка

Коментар

на ква хартия, тука се правят алуминиеви листа и не знам колко струват, за да ти кажа евтини ли са или не

Коментар

• Някой знае ли защо цената на хартията тук е толкова ниска? Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Indirim - цената ми е височка.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Захо, Фикретовците няма да оставят "неоптимизиран" дивидент - пък както искаш ме разбирай

Коментар

Working...
                                X