IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много продавачи с по 95 броя, това работническите акции ли са?

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс
      Не го е минала още. Таванът (по сравними цени) е бил 22.00 на 14.10.2007 Ама нямам нищо против да го подмине. Виж, МСХ го мина преди 5 месеца.
      +++++ Така е Матю! И за MCH си прав ! Искаше ми се да им го кажа в тяхната тема, но както казва падре - "по някои въпроси е по-добре да отговориш с "целомъдрено мълчание"" ))))
      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Neware5
        Мен друго ме смущава ....
        Netware, сравняваш индекса отпреди 10 г. Тогава резултатите тук бях 15 пъти по-слаби Индекса 2007 слезе 10 пъти ... няма нищо неестествено, компанията все още изостава назад (1,5 пъти)спрямо индекса от 2007 отчитайки постигнатото. Няма да се учудя, ако след 2г. (реализираните многомилионни инвсестиции) настигне монбат. а защо не и да го изпревари!?!?

Коментар

• Служебният министър ходил до Шумен. Има видео от завода за "капачки" ако наистина Монти визира Алкомета с това определение

https://www.youtube.com/watch?v=669D...ature=youtu.be

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
            По спомен - отдавна го мина. Нали сплит бяха направили
            Няма сплит, има увеличение на капитала в далечната 2005, върхът наистина е 22лв., има време.
            http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...M&compnum=2018
            Нормално е да гони капитализацията на Монбат

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
              По спомен - отдавна го мина. Нали сплит бяха направили
              Не го е минала още. Таванът (по сравними цени) е бил 22.00 на 14.10.2007
              Ама нямам нищо против да го подмине.
              Виж, МСХ го мина преди 5 месеца.

Коментар

• По спомен - отдавна го мина. Нали сплит бяха направили

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

Мен друго ме смущава .... Тази акция май е първата на БФБ, която мина своя връх от октомври 2007 г., когато цялата борса си беше яко набалончена и софикса гонеше 2000 ....
                  Приличаш на Bulson BSE, който не отчита промените в компаниите. Той се е фиксирал към един далечен момент в миналото и оценява всичко по състоянието на пазара и компаниите към онзи момент. По-продуктивно би било да сравниш оценките на компанията спрямо другите индустриални, перспективите за растеж и общото състояние на пазара в момента. Връщането назад във времето може само да покаже какво се е променило в самата компания. Иначе се попада в капана да знаеш цената на нещо, но не и неговата стойност. Успех в търговията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                    Гледам тук се доближава по капитализация до Химимпорт. Шумен да не стане по гоуем от Варна?
                    Мен друго ме смущава .... Тази акция май е първата на БФБ, която мина своя връх от октомври 2007 г., когато цялата борса си беше яко набалончена и софикса гонеше 2000 ....
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                      Гледам тук се доближава по капитализация до Химимпорт. Шумен да не стане по гоуем от Варна?
                      Варна е пристанище на Шумен

Коментар

• Гледам тук се доближава по капитализация до Химимпорт. Шумен да не стане по гоуем от Варна?

Коментар

• Гробовно мълчание тука, защо така !? Май интереса ще е сериозен и занапред

Коментар

• Поздравления за акционерите тук. Много добра новина е влизането в Софикс на компанията. Основна грешка, която инвеститорите правят е да не купуват дадена акция, защото била поскъпнала много, както и да държат губещите си позиции, само защото били на загуба и вместо това, да си продават печелившите. Има реални причини за поскъпването тук. Рентабилността на компанията скочи значително, печалбите растат с огромни темпове, много сериозна инвестиционна програма на дружеството и потенциал за увеличаване на продажбите и печалбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                              Не можем да се оплачим тук от позицията!
                              човек.....моля те,влез в "онази" тема и ни разкажи за портфейла си!!! Аз лично съм заинтригуван.
                              Поздравления!

Коментар

• Как да не съм усмихнат Само година и половина откакто взеха да показват печалбите които правят и акциите скочиха в пъти, ликвидността се увеличи и тя в пъти и вече - Алкомет в Софикс. Няма да казвам колко десетки хиляди акции трябва да купува ЕТФ-а.

Поздрави на акционерите

Коментар

Working...
                                X