IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И тия работят само за заплатите си и трупат загуби ...

-"Възнагражденията на членове на управленския персонал включват само краткосрочни доходи, които за 2020 и 2019 година са в размер съответно на 3,535 хил. лв. и 3,445 хил. лв. Неуредените задължения към ключовия ръководен персонал към 31 декември 2020 и 2019 година са в размер съответно на 211 хил. лв. и 226 хил. лв."

Коментар

• Първоначално изпратено от Мартин Игнатов
      Аз анализирах докладите за последните две години и направих извода , че акциите ще продължат да падат.
      Другарю, направи анализ и на някое друго дружество. Питам за един приятел, който се интересува от твоите анализи.

Коментар

Аз анализирах докладите за последните две години и направих извода , че акциите ще продължат да падат.
        Другарю, какво става? Да държа ли късата позиция още?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мартин Игнатов Разгледай мнение

Да, преди 3 месеца цената беше 5,90 за акция, а сега 5,70.
          Малко послъгваш, на 24 юли си пуснал този пост ситринта, като предходната цена затваря е била 5,20. Явно послъгваш и в другите си постове.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Какво стана, нали щяха да продължат да падат според твоя анализ. Завлече доста хора, които ти повярвахме на аналлизаторските умения.
            Да, преди 3 месеца цената беше 5,90 за акция, а сега 5,70.

Коментар

Какво стана, нали щяха да продължат да падат според твоя анализ. Завлече доста хора, които ти повярвахме на аналлизаторските умения.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=qaKxxNgUBMs

Коментар

Приятелю видя ли ,че не са подписали договор?Прочети последната новина.Аз нали ти казах.
                  Приятелю, пише 4е предстои работа с автомобилен гигант а не подписване на договор ........Не знам какъв ти е проблема мислиш 4е директорът прави пресконференция за да излъже и сега строят нов цех с клас А за този дето духа ? Какъв проблем имаш с Алкомет ?

Коментар

Приятелю видя ли ,че не са подписали договор?Прочети последната новина.Аз нали ти казах.
                    Ами добре, то и аз не твърдя, че има такъв договор с клиент. Мене ме интересува логистиката.

Коментар

Така ли правиш, ако някой те пита нещо, преди да отговориш искаш да знаеш образованието?
                      ми ок, нищо особено не ми е, унсс логистика, твоето какво е?

Коментар

• Така ли правиш, ако някой те пита нещо, преди да отговориш искаш да знаеш образованието?
                        ми ок, нищо особено не ми е, унсс логистика, твоето какво е?

Коментар

А има ли вариант да са назначили 100 нови, но да са освободили 77 непродуктивни позиции?
                          Интересно ми е , с какво образование си ?

Коментар

https://dariknews.bg/regioni/shumen/...a-leva-2166349
                            В края на май 2019 казват , че ще си разширят дейността си и ще осигурят работа на допълнително 100 човека. Според междиния доклад на фирмата за второто тримесечие на 2019 година във фирмата работят 1067 служителя. Според последния доклад за първите три месеца на 2020 година във фирмата работят само 1090 служителя.След почти година са взели допълнително 23 ма служителя.Без коментар!
                            А има ли вариант да са назначили 100 нови, но да са освободили 77 непродуктивни позиции?

Коментар

Много готино , повечето хора коментират акции които искат да купят и са преспективни а ти благородни анализаторе искаш да ни подскажеш на инвестиралите че правим грешка ...благодаря ти аз те послушах и купих още на тези цени в момента . Тук не всички имат анализаторски умения като теб ....и затова предполагам тук ще съм на загуба.Благодаря ти все пак ....
                              Last edited by p_trade; 24.07.2020, 13:06.

Коментар

Добре, тогава влез здраво както го направи преди 7 месеца
                                Не се подигравай а влизай докато стърже дъното. После като изхвърчи ще гледаш пак невярващ какво се случва, a тези с малкия флоут така изхвърчат когато са препродадени - като ракети...

Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Working...
                                X