IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Не са казали за кой и какъв модел, най важното е договора ..
    Добре, тогава влез здраво както го направи преди 7 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Мартин Игнатов
      Говори се ,че ще произвеждат части за BMW X3 но това е НЕ е вярно.
      Прочетете статията:https://www.motorauthority.com/news/...-chinese-plant
      Не са казали за кой и какъв модел, най важното е договора ..

Коментар

• Имам особено мнение за тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
          по принцип съм съгласен, но риска Алинц да им щукне да излизат е .....
          Щом в най напеченият момент не излязоха ...не вярвам !

Коментар

• по принцип съм съгласен, но риска Алинц да им щукне да излизат е .....

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
              За мен има хляб тука ...след всички инвестиции и този нов договор 100 млн капитализация за мен е изключително ниска ...

Коментар

• https://www.economy.bg/bulgaria/view...xOpgQ3go3xGd1w

Коментар

• Както бях негативен , на тези цени влязох здраво ...да видим .

Коментар

• Първоначално изпратено от pass Разгледай мнение
                    Ами толкова може, толкова пускат. Няма и защо да дават повече. Все пак няма причина да раздават печалбата насам и натам.
                    Май тази седмица ще е джумбарето с Бойко и т.н., нали?
                    То ако трябва причина да раздават печалбата да затваряме борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                      Доста несериозно от на пръв поглед доста добра компания ...под 1.5 % доходност при положение че големите инвестиции са вече направени....
                      Ами толкова може, толкова пускат. Няма и защо да дават повече. Все пак няма причина да раздават печалбата насам и натам.
                      Май тази седмица ще е джумбарето с Бойко и т.н., нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнение
                        15 стотинки дивидент тук се очаква
                        Доста несериозно от на пръв поглед доста добра компания ...под 1.5 % доходност при положение че големите инвестиции са вече направени....

Коментар

• 15 стотинки дивидент тук се очаква

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не е бай Иван, а бай Деян! Шегичка..
                            Мн, по-добре от "Делян" (примерно ) Шегичка разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                              Не знам за вас, ама аз това го тълкувам като много лоша новина. Не само факта, че сменят PWC с бай Иван, но и фактът, че PWC са отказали заверка:
                              Нямам акции в дружеството.

Алкомет АД-Шумен представи покана за свикване на Извънредно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 22-02-2019г. от 14:00 часа в 9700, Втора Индустриална Зона, при следния дневен ред:

На основание чл. 223 от Търговския закон и чл. 115 от ЗППЦК, Управителния съвет свиква извънредно общо събрание на акционерите на „Алкомет”АД, което ще се проведе на 22.02.2019 год. от 14:00 часа в седалището на дружеството в гр. Шумен, Втора индустриална зона при следния дневен ред и предложения за решения:
                              1. Избор на независим регистриран одитор за финансовата 2018 год.
                              Предложение за решение: По предложение на Одитния комитет. Въз основа на постъпило писмо за отказ от избраният одитор за 2018 ПрайсуотърхаусКупърс Одит ООД, Одитният комитет предлага за избор на независим регистриран одитор за финансовата 2018 год. да бъде избран регистрирания одитор Деян Константинов диплома 652 издадена от ИДЕС, който да извърши независим финансов одит на дружеството за 2018.
                              Не е бай Иван, а бай Деян! Шегичка..

Коментар

• Не знам за вас, ама аз това го тълкувам като много лоша новина. Не само факта, че сменят PWC с бай Иван, но и фактът, че PWC са отказали заверка:
                                Нямам акции в дружеството.

Алкомет АД-Шумен представи покана за свикване на Извънредно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 22-02-2019г. от 14:00 часа в 9700, Втора Индустриална Зона, при следния дневен ред:

На основание чл. 223 от Търговския закон и чл. 115 от ЗППЦК, Управителния съвет свиква извънредно общо събрание на акционерите на „Алкомет”АД, което ще се проведе на 22.02.2019 год. от 14:00 часа в седалището на дружеството в гр. Шумен, Втора индустриална зона при следния дневен ред и предложения за решения:
                                1. Избор на независим регистриран одитор за финансовата 2018 год.
                                Предложение за решение: По предложение на Одитния комитет. Въз основа на постъпило писмо за отказ от избраният одитор за 2018 ПрайсуотърхаусКупърс Одит ООД, Одитният комитет предлага за избор на независим регистриран одитор за финансовата 2018 год. да бъде избран регистрирания одитор Деян Константинов диплома 652 издадена от ИДЕС, който да извърши независим финансов одит на дружеството за 2018.

Коментар

Working...
                                X