Първоначално изпратено от p_trade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Мартин ИгнатовГовори се ,че ще произвеждат части за BMW X3 но това е НЕ е вярно.
Прочетете статията:https://www.motorauthority.com/news/...-chinese-plant
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениепо принцип съм съгласен, но риска Алинц да им щукне да излизат е .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от pass Разгледай мнениеАми толкова може, толкова пускат. Няма и защо да дават повече. Все пак няма причина да раздават печалбата насам и натам.
Май тази седмица ще е джумбарето с Бойко и т.н., нали?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеДоста несериозно от на пръв поглед доста добра компания ...под 1.5 % доходност при положение че големите инвестиции са вече направени....
Май тази седмица ще е джумбарето с Бойко и т.н., нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнение15 стотинки дивидент тук се очаква
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не е бай Иван, а бай Деян! Шегичка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеНе знам за вас, ама аз това го тълкувам като много лоша новина. Не само факта, че сменят PWC с бай Иван, но и фактът, че PWC са отказали заверка:
Нямам акции в дружеството.
Алкомет АД-Шумен представи покана за свикване на Извънредно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 22-02-2019г. от 14:00 часа в 9700, Втора Индустриална Зона, при следния дневен ред:
На основание чл. 223 от Търговския закон и чл. 115 от ЗППЦК, Управителния съвет свиква извънредно общо събрание на акционерите на „Алкомет”АД, което ще се проведе на 22.02.2019 год. от 14:00 часа в седалището на дружеството в гр. Шумен, Втора индустриална зона при следния дневен ред и предложения за решения:
1. Избор на независим регистриран одитор за финансовата 2018 год.
Предложение за решение: По предложение на Одитния комитет. Въз основа на постъпило писмо за отказ от избраният одитор за 2018 ПрайсуотърхаусКупърс Одит ООД, Одитният комитет предлага за избор на независим регистриран одитор за финансовата 2018 год. да бъде избран регистрирания одитор Деян Константинов диплома 652 издадена от ИДЕС, който да извърши независим финансов одит на дружеството за 2018.
Коментар
-
Не знам за вас, ама аз това го тълкувам като много лоша новина. Не само факта, че сменят PWC с бай Иван, но и фактът, че PWC са отказали заверка:
Нямам акции в дружеството.
Алкомет АД-Шумен представи покана за свикване на Извънредно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 22-02-2019г. от 14:00 часа в 9700, Втора Индустриална Зона, при следния дневен ред:
На основание чл. 223 от Търговския закон и чл. 115 от ЗППЦК, Управителния съвет свиква извънредно общо събрание на акционерите на „Алкомет”АД, което ще се проведе на 22.02.2019 год. от 14:00 часа в седалището на дружеството в гр. Шумен, Втора индустриална зона при следния дневен ред и предложения за решения:
1. Избор на независим регистриран одитор за финансовата 2018 год.
Предложение за решение: По предложение на Одитния комитет. Въз основа на постъпило писмо за отказ от избраният одитор за 2018 ПрайсуотърхаусКупърс Одит ООД, Одитният комитет предлага за избор на независим регистриран одитор за финансовата 2018 год. да бъде избран регистрирания одитор Деян Константинов диплома 652 издадена от ИДЕС, който да извърши независим финансов одит на дружеството за 2018.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар