If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахаххааха. Ти си този, който спомена за хоризонт от 2 години:
???????? :shock:
Опитах се да да водя разумен диалог, но вие явно имате някакви ментални проблеми. Желая ви успех с копирането на Бъфет. Няма повече да ви се мешам в сектата.
Да се обзаложим, че в близките 2 години доходността от IBG ще е много над SOFIX ?
Съжалявам, но няма как да приема този залог. защото аз не инвестирам в договорен фонд, а в акции. Освен това и хоризонта ми за инвестиции в различните класове активи е доста динамичен и се променя спрямо обстановката.
От друга страна ефективното управление на портфолиото зависи от преструктуриране на портфейла в зависимост от макро рамката, секторите на икономиката и много други фактори. Buy and hold е стратегия за хора, които не знаят какво правят и като физическо лице според мен сте избрала правилния подход.
Първоначално изпратено от Bill 'The Butcher' Cuttin
Сега вече стана интересно. Единствената по-сериозна buy оферта замина. Да видим какво ще направят утре по-големите инвеститори по позицията. Според мен вече им е ясно, че в близките 2 години излизанка няма, а тогава добавянето става много скъпо.
както и преди съм го казвал., Еваларка.
Споделям тези съмнения
Сега вече стана интересно. Единствената по-сериозна buy оферта замина. Да видим какво ще направят утре по-големите инвеститори по позицията. Според мен вече им е ясно, че в близките 2 години излизанка няма, а тогава добавянето става много скъпо.
Да се обзаложим, че в близките 2 години доходността от IBG ще е много над SOFIX ?
Every passing minute is another chance to turn it all around
Ок, само не ми преиначавай думите - никъде не съм казал, че моделът е неуспешен. Казвам, че пишат непрофесионално и че ти гледаш само от положителната страна.
Еми не съм завършила журналистика и не знам какво значи "професионално писане", признавам. Но важното при един новинарски сайт е да може да накара хората да го четат и да го предпочетат пред други. Щом са успели, за мен те са професионалисти
А това, че гледам само от положителната страна, не е вярно. На мен примерно също не ми допадат доста от заглавията на статиите, но аз лично чета съдържанието вътре, защото както казах, няма да има важна новина, която да пропуснат и ще са първите, които ще я публикуват ! Въпросът е обаче, че успяват (дали със заглавията, дали с "непрофесионалния" стил на писане, дали с нещо друго) да привлекат най-голям брой интернет потребители. За мен това е най-важното.
Успехи!
Ок, само не ми преиначавай думите - никъде не съм казал, че моделът е неуспешен. Казвам, че пишат непрофесионално и че ти гледаш само от положителната страна.
Хахахахаха, направо ме впечатли: "работим главно за Дау Джоунс и Ройтерс"
Много оригинално това с гледането на S и O от SWOT анализа, сигурно го ползвате във вашите статии
Аз няма какво да ти пояснявам, самият факт, че Dnes.bg се е превърнал в най-четеният новинарски сайт и се е задържал там говори сам за себе си Все пак целта на всеки един продукт е да привлече максимално много клиенти и да извлече максимална печалба. Щом са намерили формулата за успеха, кой си ти или аз, че да ги критикуваме На теб щом не ти харесва стила на писане, еми недей влиза да четеш Но да казваш, че моделът е неуспешен за сайт, който е лидер в своя сегмент, е меко казано несериозно
В сравнение с критериите за журналистическа етика и безпристрастност, които спазваме в нашата компания...
Малко по малко почнаха да се изясняват нещата
Лявата част от сайта винаги е със сериозни новини, като повечето от тях може да се прочетат и на останалите новинарски сайтове, но просто са представени по по-нестандартен начин. Аз лично залагам на Dnes.bg, защото знам, че няма да има важна новина, която да пропуснат и ще са първите, които ще я публикуват !
А това ти изречение "Какво като е лидер?" не знам дали въобще да го коментирам За мен като акционерка е важно колкото се може повече сайтове от групата да са лидери в своя сегмент, защото това значи повече рекламодатели и съответно повече приходи. И на този етап не мога да се оплача, тъй като наистина повечето сайтове са лидери в своите сегменти
Изясняват?! Това е защото си правиш догадки. Моята компания няма нито един клиент в България. Защо ли? Защото новините са платени и работим главно за Дау Джоунс и Ройтерс. А ти от своя страна на един SWOT анализ гледаш само S и О. И поясни какво означава "нестандартен". На моменти даже напомня на гонзо журналистика.
Първоначално изпратено от Maq7
Хахахахахахахаха, егати латерната е тоя kaloian Времето ще покаже колко "далечно" ще бъде това бъдеще
Без да ви се мешам в разговора, като прегледах мненията и на двамата ви от началото на година, ако бяхте го послушала сега щяхте да изкарате пари от дори random закупени акции. Но всеки си има различни причини да инвестира. Едни са да печелят пари, а други за да могат да си защитават акциите по интернет. Шарен свят.
Явно не си чел внимателно мненията, защото щеше да разбереш, че хоризонтът ми на инвестиране не е няколко месеца
Хоризонтът трябва да е променлива според обстоятелствата, а не константа...другото е инат - не ги бъркай Та ти загуби голямото си предимство от ИБГ което ти се даде пролетта - да продадеш нормален/надценен/ пазар и да купиш подценен едновременно. Дано ти се реваншира ИБГ за ината
За последно казвам: не съм ловец на дъна и върхове !!! Имам малка част от портфейла, с която спекулирам в по-кратки интервали, но IBG не е от тази част !!!
Сигурна съм, че ти ще хванеш всички вълни, давай смело, нали затова е анонимен форум
Хахахахахахахаха, егати латерната е тоя kaloian Времето ще покаже колко "далечно" ще бъде това бъдеще
Без да ви се мешам в разговора, като прегледах мненията и на двамата ви от началото на година, ако бяхте го послушала сега щяхте да изкарате пари от дори random закупени акции. Но всеки си има различни причини да инвестира. Едни са да печелят пари, а други за да могат да си защитават акциите по интернет. Шарен свят.
Явно не си чел внимателно мненията, защото щеше да разбереш, че хоризонтът ми на инвестиране не е няколко месеца
Хоризонтът трябва да е променлива според обстоятелствата, а не константа...другото е инат - не ги бъркай Та ти загуби голямото си предимство от ИБГ което ти се даде пролетта - да продадеш нормален/надценен/ пазар и да купиш подценен едновременно. Дано ти се реваншира ИБГ за ината
Коментар