Първоначално изпратено от kaloian
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестор.бг (4IN / IBG)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от Maq7dddd, няма смисъл да спориш с kaloian, освен ако не ти се спори с радио, което повтаря една и съща песен постоянно
Много ми е интересно като почне да се говори, че акцията била справедливо оценена и т.н., обаче никъде не казват на каква база са направили тази оценка - сравняват с peers ли, DCF модели ли ползват, кристална топка ли гледат...Истината е, че тук ако някой види потенциала, който в мойте очи е очевиден, акцията може да хвръкне и за ден, защото предлагането е доста оскъдно
Но ради е прав: "нормални разнородни очаквания, респективно оценки"
Аз и милион пъти да повторя, че хоризонтът ми на инвестиране не е 2 месеца, ти пак няма да ме чуеш, така че няма смисъл
Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7dddd, няма смисъл да спориш с kaloian, освен ако не ти се спори с радио, което повтаря една и съща песен постоянно
Много ми е интересно като почне да се говори, че акцията била справедливо оценена и т.н., обаче никъде не казват на каква база са направили тази оценка - сравняват с peers ли, DCF модели ли ползват, кристална топка ли гледат...Истината е, че тук ако някой види потенциала, който в мойте очи е очевиден, акцията може да хвръкне и за ден, защото предлагането е доста оскъдно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7dddd, няма смисъл да спориш с kaloian, освен ако не ти се спори с радио, което повтаря една и съща песен постоянно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddddПървоначално изпратено от радибалони ... ракети ...
??????????
нормални разнородни очаквания, респективно оценки
абстрахирайки се от емоции - трудно намирам аргументи, подкрепящи моментното ниво и не бих определил точно тази акция като подходяща за купуване в момента
но пазарът е винаги по-мъдър, обективен и т.н., нали?
Коментар
-
dddd, няма смисъл да спориш с kaloian, освен ако не ти се спори с радио, което повтаря една и съща песен постоянно
Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Първоначално изпратено от радибалони ... ракети ...
??????????
абстрахирайки се от емоции - трудно намирам аргументи, подкрепящи моментното ниво и не бих определил точно тази акция като подходяща за купуване в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddddКалояне, най-много до 3-4 седмици ще бъдеш силно изненадан от развитието на тази позиция. Педполагам към края на годината ще обесняваш на всички какъв балон е ИБГ. И така 10 години. И точно като приемеш, че цените вече са нормални то ще се изтърси здраво. Само, че тогава Мая няма да има акции. Аз така виждам спора. Както се казва всеки е свободен сам да избере как да загуби парите си
Коментар
-
балони ... ракети ...
??????????
Коментар
-
Калояне, най-много до 3-4 седмици ще бъдеш силно изненадан от развитието на тази позиция. Педполагам към края на годината ще обесняваш на всички какъв балон е ИБГ. И така 10 години. И точно като приемеш, че цените вече са нормални то ще се изтърси здраво. Само, че тогава Мая няма да има акции. Аз така виждам спора. Както се казва всеки е свободен сам да избере как да загуби парите си
Коментар
-
Ей ако погледнеш назад, ще видиш, че и аз се карам с мая, според мен няма много смисъл да се инвестира тук на тази цена. Цената към момента е справедлива. Говорим за идеята да купуваш подценени неща и ги държиш докато пазара не ги оцени както трябва. Например ако беше купил Гугъл преди няколко месеца на 400 сега можеше да продадеш на 500
Коментар
-
Първоначално изпратено от PhoenixheartПървоначално изпратено от Bill 'The Butcher' CuttinПървоначално изпратено от Maq7Хахаххааха. Ти си този, който спомена за хоризонт от 2 години:
Опитах се да да водя разумен диалог, но вие явно имате някакви ментални проблеми. Желая ви успех с копирането на Бъфет. Няма повече да ви се мешам в сектата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill 'The Butcher' CuttinПървоначално изпратено от Maq7Хахаххааха. Ти си този, който спомена за хоризонт от 2 години:
Опитах се да да водя разумен диалог, но вие явно имате някакви ментални проблеми. Желая ви успех с копирането на Бъфет. Няма повече да ви се мешам в сектата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill 'The Butcher' CuttinПървоначално изпратено от Maq7Хахаххааха. Ти си този, който спомена за хоризонт от 2 години:
Коментар
Коментар