IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестор.бг (4IN / IBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Преди аукционa са записани 91% от новите акции на Инвестор.БГ АД

Анализатори на Карол и Елана оценяват Инвестор.БГ между 13,5 и 17,79 лв./акция
    http://www.investor.bg/news/article/113367/339.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
      Най-якото ви приложение. Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
        А горе-долу кога се очаква акциите от увеличението на капитала да бъдат въведени в "експлоатация"?

Извинявам се, че не съм запознат с точната терминология. Имам предвид кога новите акции ще могат да се търгуват и те на борсата.
        Винаги отнема около 2 месеца, считано от 25 март нататък. Може и по-бързо, може и по-бавно.
        Трябва да мине през документи и регистрации от банката, в която е набирателната сметка, през Търговския регистър, ЦД, КФН и БНБ, като всяко нещо си иска своето време

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Мен пък ме дразнят опитите да се прави модерно това определение - "спекуланти".

То си е вярно, но в българският език самата дума се наложила едва ли не като синоним на мошеник, а не на човек поемащ риск от развитието на който се надява да спечели.

Освен това 200 - 300 човека може и да сме спекуланти, но предвид спецификата на езика повечето акции се държат от „инвеститори”, ако тайминга ги разграничава двете определения!

Примерно какъв спекулант е Мая по тази позиция ?!, кога последно е продала, после пак купила, после пак продала, щото аз този смисъл влагам в думата.

Да прекръстим сайта на спекулант.бг , ако ще го правим модерно определението за инвестиралите в книжа търгувани на БФБ!

Не се паля случайно, начина по който мажоритарите (или поне по-свестните) гледат на дребните и респективно са склонни да са коректни, зависи много от това дали ги приемат като инвеститори или като спекуланти!
          Напълно подкрепям От опита ми досега съм се убедил, че думите спекулант, частник и бизнесмен са заредени с толкова много негативна емоция, че просто няма накъде.

Наследство от годините преди 90-та, когато хората са имали борси, а ние сме имали СИВ и петилетки
          ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Искам да попитам Мариян, Майчето беше ли между спекулантите ?
            Мен пък ме дразнят опитите да се прави модерно това определение - "спекуланти".

То си е вярно, но в българският език самата дума се наложила едва ли не като синоним на мошеник, а не на човек поемащ риск от развитието на който се надява да спечели.

Освен това 200 - 300 човека може и да сме спекуланти, но предвид спецификата на езика повечето акции се държат от „инвеститори”, ако тайминга ги разграничава двете определения!

Примерно какъв спекулант е Мая по тази позиция ?!, кога последно е продала, после пак купила, после пак продала, щото аз този смисъл влагам в думата.

Да прекръстим сайта на спекулант.бг , ако ще го правим модерно определението за инвестиралите в книжа търгувани на БФБ!

Не се паля случайно, начина по който мажоритарите (или поне по-свестните) гледат на дребните и респективно са склонни да са коректни, зависи много от това дали ги приемат като инвеститори или като спекуланти!

Коментар

• А горе-долу кога се очаква акциите от увеличението на капитала да бъдат въведени в "експлоатация"?

Извинявам се, че не съм запознат с точната терминология. Имам предвид кога новите акции ще могат да се търгуват и те на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7 Разгледай мнение
                Да, много ме е яд, но нямах възможност този ден.
                е сигурно си била ангажирана с организацията на срещата, разбираемо е ....иначе няма как най-върлия фен на ИБГ да я пропусне

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов Разгледай мнение
                  Не дойде на срещата
                  Да, много ме е яд, но нямах възможност този ден.
                  Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Искам да попитам Мариян, Майчето беше ли между спекулантите ?
                    Не дойде на срещата
                    Last edited by Мариян Йорданов; 26.02.2011, 10:45.

Коментар

• едно е сигурно - бум на интернет пазара има. най-фрапиращото е, че компания като Demand Media събра 150 !?! млн. долара.

За компании като Инвестор, Нетинфо, и Уебграунд има един шанс - да бъдат купени от чужда компания. Пазарът е такъв, че позициите са поразпределени и едва ли някой може от нулата да смаже всички

Уточнявам - аз съм пасивен инвеститор и не желая, а и едва ли ще успея, да хващам краткосрочни движения. За мен е достатъчно след 5 години да имам удвоено вложение

Каквото дойде отгоре - еваларка

Поздрави

Коментар

• Искам да попитам, има ли в Инвестора таблица или някаква сравнителна информация за това кой посредник с какви комисионни работи за поръчка на брокер и за кобос поръчка?

Така информативна статистика би била много полезна при избора на брокер..

Примерно аз се интересувам от брокер с добра комисионна за поръчка директно на брокера.

Коментар

• Първоначално изпратено от kircone Разгледай мнение
                          Ето това е яко

Приложение на Investor.bg за Firefox Mozilla

Благодаря за приложението
                          Това верно е добро. Аз предпочитам хромското

Коментар

• Искам да попитам Мариян, Майчето беше ли между спекулантите ?
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                              Г-н Давидов,
                              много благодаря за сигнала. Настройките са променени и проблемът е отстранен.

Налична е нова версия на приложението на Investor.bg за Google Chrome

Поздрави!
                              Благодаря за бързата реакция!

Остава само да се договорим каква заплата мога да очаквам като външен Quality Assurance консултант!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                По повод Chrome - приложението работи, но Encoding-а, който се ползва за промяна на настройките е CP-1251 и при default encoding UTF-8 за самия браузър опциите за настройка не се разчитат ама въобще.
                                Г-н Давидов,
                                много благодаря за сигнала. Настройките са променени и проблемът е отстранен.

Налична е нова версия на приложението на Investor.bg за Google Chrome

Поздрави!

Коментар

Working...
                                X