Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестор.бг (4IN / IBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
ivandavidov
Да им е честито на акционерите!
А сайтът е наистина ОК, за пръв път от много време насам нямам технически забележки. Само дизайнът може да се пипне малко повече, да не е толкова ъгловат, но това е дреболия.Last edited by ivandavidov; 27.06.2011, 18:27.
Коментар
-
-
ivandavidov
Виждам, че сайтът http://sabor.bg вече е обновен. Да очакваме ли скоро и той да се появи в списъка със сайтовете на дружеството в най-горната лента?
Коментар
-
ivandavidov
60 000 евро брутно годишно възнаграждение + още 20 000 евро при достигане на заложените цели.
Грубо казано изпълнителният директор ще получава брутна месечна заплата от 10 000 лева и бонус от още 40 000 лева за добро поведение.
И на мен ми се вижда множко, но ако Инвестор успяват да правят по милион (и отгоре) чиста печалба на година оттук нататък, тогава гласуваното възнаграждение на изпълнителния директор ще стане капка в морето. За съжаление все още Инвестор е далече от момента с шестте нули печалба.
Интересно, как подобна идея изобщо е стигнала до гласуване??? По-логично е подобно увеличение на заплатата да се направи при по-добро финансово представяне на компанията. По-добро предназначение на тези парите би било да се стимулира техническия екип (програмистите) да си вършат още по-добре работата. Напоследък редовно намирам неугледици и грешки в сайтовете от групата на Инвестор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеПредварително се извинявам за може би глупавия въпрос, но сега гледам един от отчетите на Инвестор.БГ и виждам колонки за текущия период, които обхващат януари, февруари и март 2011г., както и колонки за предходен период.
Какво представлява предходният период? Дали е:
а) октомври, ноември, декември 2010г.?
или
б) януари, февруари, март 2010г.?
Става въпрос за консолидирания отчет за първото тримесечие на 2011г.
в отчета за доходите и в отчета за паричните потоци предходен период е януари, февруари и март 2010 г.
в Баланса предходен период е 31 декември 2010 г.
Такова е положението във всички отчети на публични дружества, като изключенията са много редки. Например през първото тримесечие на 2011 г. имаше отчет на публична компания, в който предходен период беше цялата 2010 г., а не само първото тримесечие.
Поздрави
Мария ЙордановLast edited by mpy_yordanov; 03.06.2011, 12:40.
Коментар
-
ivandavidov
Предварително се извинявам за може би глупавия въпрос, но сега гледам един от отчетите на Инвестор.БГ и виждам колонки за текущия период, които обхващат януари, февруари и март 2011г., както и колонки за предходен период.
Какво представлява предходният период? Дали е:
а) октомври, ноември, декември 2010г.?
или
б) януари, февруари, март 2010г.?
Става въпрос за консолидирания отчет за първото тримесечие на 2011г.
Коментар
-
О аз нямам каквито и да било претенции да съм \"успял\" каквото и значение да влагаш в тази дума.
Още повече, че не знаех че успелите хора не се майтапят, но вече ще знам.
ПС: Пиша на кирилица, защото не съм в България в момента, както може сам да види модератора.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар