Първоначално изпратено от Maq7
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестор.бг (4IN / IBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от Maq7Ейй ама не се отказахте да спорите с вятърни мелници. Явно е, че IBG са му бръкнали някъде на Николчо. Оставете го да си излива злобата и просто го игнорирайте. Не виждате ли, че доводите му са безумни !!! Нещо като латерна го раздава. Хората се опитват да му обяснят аргументирано, дори Алекси се включи, обаче момчето си знае едно и си го повтаря до безкрай.
Не е препоръка да спирате да си губите времетоEvery passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
� -
Първоначално изпратено от psycoholicХехехе, Антоан е драка, но има попадения!
Най-вече това за фрий-флоута ме негативизира - акцията има сила да се метне на 13 кинта, но ако няма обем, който да подкрепи цената, движението може да се сметне за хаотично (да не кажа бодро купуване на малки бройки от наши хора)!
Да не забравяме, че колкото и да е добра една фирма, цената се движи от наливане на свежи кинти, а те от къде ще дойдат - старите акционери са се бетонирали, а диви не се раздава!
Получава се ситуацията - раздаване на бонуси на служители и съакционери, а външните акционери гледат от страни, това ако се коригира, ще станете дваж по-апетитни!
Лица, притежаващи над 5% от акциите с право на глас
1. Любомир Костадинов Леков 15,28 %
2. Алекси Петров Андонов 6,42 %
3. Николай Ангелов Мартинов 8,12 %
4. Гергана Златанова-Лекова 5 %
5. TECHNOLOGY IN CENTRAL AND EASTERN EUROPE 16.77%
6. Юником Консулт ЕООД 7,46%
ОБЩО: 59,05 %
Е ти си сметни колко е free float-a
Това, че няма достатъчно търговия говори само за едно: Никой не иска да си продава тези акции на настоящите нива и повечето хора гледат дългосрочно на акцията.
Свежи кинти си личи, че има откъде да дойдат (CISCO) и съм убеденa, че ако решат да направят едно увеличение на капитала пак ще се намери кой да инвестираEvery passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
� -
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от Maq7Ейй ама не се отказахте да спорите с вятърни мелници. Явно е, че IBG са му бръкнали някъде на Николчо. Оставете го да си излива злобата и просто го игнорирайте. Не виждате ли, че доводите му са безумни !!! Нещо като латерна го раздава. Хората се опитват да му обяснят аргументирано, дори Алекси се включи, обаче момчето си знае едно и си го повтаря до безкрай.
Не е препоръка да спирате да си губите времето
Имам доста познати в инвестора и мога да кажа, че съм си приятел с Мариян. На мен никой никъде не ми е бъркал за разлика от теб - факт.
Гледам да използвам цифри в постовете си за да не съм голословен като теб, която като най-велико нещо в компанията е показването на Алекси в темата. :shock:
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Maq7Ейй ама не се отказахте да спорите с вятърни мелници. Явно е, че IBG са му бръкнали някъде на Николчо. Оставете го да си излива злобата и просто го игнорирайте. Не виждате ли, че доводите му са безумни !!! Нещо като латерна го раздава. Хората се опитват да му обяснят аргументирано, дори Алекси се включи, обаче момчето си знае едно и си го повтаря до безкрай.
Коментар
� -
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от psycoholicХехехе, Антоан е драка, но има попадения!
Коментар
� -
Хехехе, Антоан е драка, но има попадения!
Най-вече това за фрий-флоута ме негативизира - акцията има сила да се метне на 13 кинта, но ако няма обем, който да подкрепи цената, движението може да се сметне за хаотично (да не кажа бодро купуване на малки бройки от наши хора)!
Да не забравяме, че колкото и да е добра една фирма, цената се движи от наливане на свежи кинти, а те от къде ще дойдат - старите акционери са се бетонирали, а диви не се раздава!
Получава се ситуацията - раздаване на бонуси на служители и съакционери, а външните акционери гледат от страни, това ако се коригира, ще станете дваж по-апетитни!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от Maq7Ейй ама не се отказахте да спорите с вятърни мелници. Явно е, че IBG са му бръкнали някъде на Николчо. Оставете го да си излива злобата и просто го игнорирайте. Не виждате ли, че доводите му са безумни !!! Нещо като латерна го раздава. Хората се опитват да му обяснят аргументирано, дори Алекси се включи, обаче момчето си знае едно и си го повтаря до безкрай.
Не е препоръка да спирате да си губите времетоEvery passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
� -
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от Maq7Ейй ама не се отказахте да спорите с вятърни мелници. Явно е, че IBG са му бръкнали някъде на Николчо. Оставете го да си излива злобата и просто го игнорирайте. Не виждате ли, че доводите му са безумни !!! Нещо като латерна го раздава. Хората се опитват да му обяснят аргументирано, дори Алекси се включи, обаче момчето си знае едно и си го повтаря до безкрай.
Коментар
� -
ОК
Първоначално изпратено от Maq7Ейй ама не се отказахте да спорите с вятърни мелници. Явно е, че IBG са му бръкнали някъде на Николчо. Оставете го да си излива злобата и просто го игнорирайте. Не виждате ли, че доводите му са безумни !!! Нещо като латерна го раздава. Хората се опитват да му обяснят аргументирано, дори Алекси се включи, обаче момчето си знае едно и си го повтаря до безкрай.
Коментар
� -
Anton Chigurh
Продължаваш да се излагаш.ВИж долу за какъв времеви период говорим....
ОТЦ на 100+ и Алкомет на 20 могат да си купят само хора, които не разбират.
Фактът е че от началото на годинaта СОФИКС бие по доходност ИБГ. ХАХХАХА
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Anton ChigurhОбзървъре,
Опитваш се да ловиш шаранчета ли не мога да те разбера? Дай малко по-сериозно.
Защо не сравниш доходността на СОФИКС със:
1. ПИБ
2. ЦКБ
3. ОТЦ
4. Алкомет
5. И много много други
Да сравняваш акция срещу индекс е доста не правилно. Виж, ако сравняваш фонд е ок.
а Алкомет от 22 лв. ли?
Просто посочените от теб акции са волатилни, направили са силни ръстове и силни спадове
И ти хващаш само период на ръст
Окей това е методологията ти, разбрах
Ако е такава методологията, съм съгласен, че са супер яки движенията при тях
Коментар
� -
Anton Chigurh
Обзървъре,
Опитваш се да ловиш шаранчета ли не мога да те разбера? Дай малко по-сериозно.
Защо не сравниш доходността на СОФИКС със:
1. ПИБ
2. ЦКБ
3. ОТЦ
4. Алкомет
5. И много много други
Да сравняваш акция срещу индекс е доста не правилно. Виж, ако сравняваш договорен фонд е добре. Така, че тезата ти че хората не са направили пари ти е грешна и абсурдна.
Коментар
�
Коментар