e , qvno split 6te ima v "byde6te vreme"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от аналгинаЗдравко, няма нищо братле!!!
Иначе, според мен, позицията има потенциал - и толкова! Може да е логично при такива показатели да последва сплит... Повече от логично е..., но бих попитал: за кого е логично?
Дали тази логика е валидна за настоящият собственик? Мисля, че трудно може да се даде утвърдителен отговор на този въпрос (още повече от хора, които не изповядват същата религия (!), както тая на собственика)...
Какво общо има тук религията със здравата финансова логика или с бизнеса? Очевидно логика за НАС няма...
И, ако все пак последва увеличение на капитала, ще призная, че написаното горе е абсурдно и, че ТЕ са дошли НАИСТИНА да правят тук бизнес..., но в този момент не съм убеден, че това ще се случи!
Бих се радвал, ако се получи, но много се съмнявам също и, че ще бъде изплатен някакъв дивидент (дано се окажа лош пророк!).
Успехи на всички и особено на спортсмена аналгина!
Коментар
-
Първоначално изпратено от аналгинаОББ е обслужваща банка на КДН и Декотекс. Доста задълбочено следях Декотекс и ми направи впечатление, че една-две седмици преди да обявят сплита ОББ напускаха солидни за позицията оферти по 100-200бройки, като почети нищо не купуваха!
Но все пак, не схванах защо ОББ са пускали бройки, след като са знаели за сплита, а не са купували?Освен ако не съществува план за захранване на...шараните на пазара
Коментар
-
Преди време продавах перилни препарати, чушки и домати на пазара Кирков.Софиянци го знаят като женския пазар.Домакините купуваха тези продукти,който ги рекламира предния ден по телевизията.И така:
гледаш телевизия предната вечер и се зареждаш на другия ден със стоката която са рекламирали най-много.Подобно е положението тук:
някой рекламираха вчера ,и днес лапнишарани-домакини.МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Да, ама сутринта наистина ОББ имаха оферти за 200 акции купува.
Почувствали са се разкрити. И верочтно стресирани от възможността за разследване от "всевиждащата и въздесъща КФН"
Аналгине, още веднъж sorry за тежките думи от сутринта. Просто още съм ядосан от случая с CENHL. Този холдинг заема важно място в портфейла ми и случката от сряда фактически почти изяде печалбата ми по позицията.
Коментар
Коментар