IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• e , qvno split 6te ima v "byde6te vreme"
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
      Здравко, няма нищо братле!!!
      На това му казвам спортсменско поведение.

Иначе, според мен, позицията има потенциал - и толкова! Може да е логично при такива показатели да последва сплит... Повече от логично е..., но бих попитал: за кого е логично?

Дали тази логика е валидна за настоящият собственик? Мисля, че трудно може да се даде утвърдителен отговор на този въпрос (още повече от хора, които не изповядват същата религия (!), както тая на собственика)...

Какво общо има тук религията със здравата финансова логика или с бизнеса? Очевидно логика за НАС няма...

И, ако все пак последва увеличение на капитала, ще призная, че написаното горе е абсурдно и, че ТЕ са дошли НАИСТИНА да правят тук бизнес..., но в този момент не съм убеден, че това ще се случи!

Бих се радвал, ако се получи, но много се съмнявам също и, че ще бъде изплатен някакъв дивидент (дано се окажа лош пророк!).

Успехи на всички и особено на спортсмена аналгина!

Коментар

• KDN e dobro, predi tri dni zaredih i o4akvam pe4albi
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
          ОББ е обслужваща банка на КДН и Декотекс. Доста задълбочено следях Декотекс и ми направи впечатление, че една-две седмици преди да обявят сплита ОББ напускаха солидни за позицията оферти по 100-200бройки, като почети нищо не купуваха!
          ...сега се зачетох в мненията назад, малко съм избързала с предното си мнение.
          Но все пак, не схванах защо ОББ са пускали бройки, след като са знаели за сплита, а не са купували?Освен ако не съществува план за захранване на...шараните на пазара

Коментар

• Преди време продавах перилни препарати, чушки и домати на пазара Кирков.Софиянци го знаят като женския пазар.Домакините купуваха тези продукти,който ги рекламира предния ден по телевизията.И така:
            гледаш телевизия предната вечер и се зареждаш на другия ден със стоката която са рекламирали най-много.Подобно е положението тук:
            някой рекламираха вчера ,и днес лапнишарани-домакини.
            МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Защо се радвате на включването на ОББ.И Юг маркет си имаха оферта и покрай ОББ я покачиха лекоА аз, нали съм лаик се чудя, дали не ги стимулираха нивата на предлагане на Карол

Коментар

• Леко баце с тия рекорди, че за малко да ми купите и моите бройки днеска. Един ден човек да си не пусне COBOS-a и Вие ще се скъсате. Кво стааааа бе, да не би да оправаме В и К-то на София и Кремиковци, хаха

Коментар

• Не съм от там , но ще ида , както и на последните 2 ОС бях

Коментар

• abc, ти да не си оттам? Върви, че да има някой да разкаже как е минало. Аз тази година даже на събранията в Русе не отидох. Омързеливил съм се нещо.

Коментар

• Утре с кого ще се видим в Габрово?

Коментар

• ОББ се появиха...:-)))

Коментар

• Здравко, няма нищо братле!!!

Коментар

• Пепи, само трябва човек да внимава с цолажа, че ако му "влезе" извън употреба - лошо ;-)[/img]

Коментар

• Да, ама сутринта наистина ОББ имаха оферти за 200 акции купува.
                              Почувствали са се разкрити. И верочтно стресирани от възможността за разследване от "всевиждащата и въздесъща КФН"

Аналгине, още веднъж sorry за тежките думи от сутринта. Просто още съм ядосан от случая с CENHL. Този холдинг заема важно място в портфейла ми и случката от сряда фактически почти изяде печалбата ми по позицията.

Коментар

• Здравко, от ОББ сигурно са ми прочели поста и си оттеглиха всичките оферти :-), баси хората!!!
                                Тази борса не я сменям за нищо на света - голяма тръпка е!!!

Коментар

Working...
                                X