IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази година се очертава добра за КРЗ-то, особено след като и събрахме очите в Лондон, какви ги вършим и какво ще направим. :-) Абе не е лошо и някоя и друга тръба от КДН, човек да си купи, все ще му влезе в употреба някога ! ;-)

Коментар

• Пепи, имаш уникалната способност да ме развеселяваш :-). Как я караш? Върви ли кораборемонта?

Коментар

• Е нищо де , ако няма сплит цената не вярвам да падне под 63лв ! ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко
          Аналгине, човече, ти си един от хората, които най-много уважавам в този форум!
          Моля те, недей и ти да започваш с тези елементарни манипулации...
          Сплит - ДА, но другата година (2008) - вероятно. Недей да се подхлъзваш по общото ниво на дребни, селски тарикатлъци. Моля те!

Стигна се до положение, човек първо да гледа името на публикувалия мнението и чак тогава да чете и евентуално осмисли самото мнение!
          Здравко, ти изби рибата с това изказване !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          И ......... утрепа коня !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И недей да броиш удивиделните на двата реда - един и същи брой са!

Аналгина пише за сплит по позицията, защото вероятно очаква сплит, а не защото някой умник може да купи. Дали ще има сплит или не - никой не знае, докато не мине ОСАто!

Тука много често участниците във форума пишат неща, в които са убедени, но които не стават или не са точно така, както изглеждат. Това не значи че пишат, за да манипулират.

И харе да не се заяждаме и да не обиждаме малкото качествените участници във форума, защото ще останем само писателите и ще е ТЪПО!!!

Коментар

• Човече, в никакъв случай не съм искал да те обидя!
            Ако така си ме разбрал, съжалявам много! Извинявай!
            Исках да кажа, че думичките сплит, обратно изкупуване, дивидент (голям) явно действат магнетично на хората и го карат да действат без да мислят много - много. Както Бъфет беше казал - алчността е основният двигател на фондовата борса....

Аналгине, благодаря че сподели наблюденият си по позицията. Нека и аз да ти споделя: аз също много харесвам КДН и отдавна трупам по малко. Също съм убеден, че сплит ще има. Аз си мисля, че ще е другата година - може би защото прекомерно много вчярвам в почтеността на управляващите на компаниите. Което пък както се окзва не е добра стратегия в България. Но уви - аз съм си такъв (затова и използвам истинското си име, когато пиша във форума; в отделни теми съм споделял и друга лична информация - от къде съм, какво работя и т.н.).

Пак ти казвам, ти си един от хората, чиито мнения най-много уважавам и с които винаги се съобразявам (обмислям). И слава богу, че има такива като тебе и някои други участници, от които човек да може да почерпи знания и умения!

Забелязал съм че харесваме и сходни позиции - като RXB, CENHL и др. (сега не мога да си спомня)... Т. е. в никой случай не съм искал да засегна!
            Успех ти желая с всичко!

Коментар

• Здравко, рядко съм се вързвал на писаници във форума, но този път наистина ме засегна. НИКОГА не съм имал за цел да манипулирам когото и да било в този форум, по която и да било тема. Въпреки, че всичко тук е анонимно, аз за разлика от доста други държа на името си ( ника) и никога не бих си позволил да се продам толкова евтино. Ако някой си е помислел, че разполагам с информация по позицията - НЯМА ТАКОВА НЕЩО. Ако лъжа всичките ми акции да паднат. Ще споделя и причините, които ме накараха да се НАДЯВАМ на сплит: в обяснителните бележки към годишния отчет надълго и широко беше обяснена процедурата на сплита: какво означава, какво трябва да направят инвеститорите, въобще цялата технология. Другото: ОББ е обслужваща банка на КДН и Декотекс. Доста задълбочено следях Декотекс и ми направи впечатление, че една-две седмици преди да обявят сплита ОББ напускаха солидни за позицията оферти по 100-200бройки, като почети нищо не купуваха. Сега ми се струва, че същото се повтаря - знам ли може да е случайно съвпадение.
              И последно, ако знаех че ще има сплит сега щях да купувам, а ако се мъчех да манипулирам, щях да продавам - е, аз не правя нищо - стоя и гледам. В позицията съм дългосрочно, защото вярвам в големия и потенциал. Успех на всички!!!

Коментар

• Аналгине, човече, ти си един от хората, които най-много уважавам в този форум!
                Моля те, недей и ти да започваш с тези елементарни манипулации...
                Сплит - ДА, но другата година (2008) - вероятно. Недей да се подхлъзваш по общото ниво на дребни, селски тарикатлъци. Моля те!

Стигна се до положение, човек първо да гледа името на публикувалия мнението и чак тогава да чете и евентуално осмисли самото мнение!

Коментар

• abc, аналогията с филма, която правиш е много добра - сещам се че имаше една хиена, която преследваше малкото негърче. Тук хиените сме повече де.
                  Каката, казвам, че такива бройки ще видим след сплита, не съм казал, че на 26.06.06 ще го обявят. Аз бърза работа нямам, но имам някакво странно усещане за понеделник.

Коментар

• Може и да ги бъркам двата щата...:-)

Коментар

• Филмът не беше ли от Ботсвана .

Коментар

• Боговете май са полудели-австралииски игрален филм 3-та серия:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                          След сплита бате тез бройки :-)
                          И тук се очертават много разочаровани в понеделник!

Коментар

• dosta podceneno e...
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Върви уверено по стъпките на Одесос, най-вече като цени.

Коментар

• След сплита бате тез бройки :-)

Коментар

Working...
                                X