IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от каката
    Ей дръвчо, 73+, като 73= ли ти изглежда или нещо недовиждаш!
    Аз си виждам много добре ама проблема е че ти или не виждаш или се правиш на хахава а можи би се опитваш нас да правиш на хахави.

Виж колко бройки са минали на ниво между 73 и 74 лв. Ако ти е трудно аз ще ти подскажа. Минали са точно 30 бройки. Така че изобщо не ми минавай с номера че си продала 100 бройки на 73+ защото това си е чиста лъжа.

Знаех си аз че има нещо нередно в теб за да не ме кефиш

Коментар

• Ей дръвчо, 73+, като 73= ли ти изглежда или нещо недовиждаш!

Коментар

• Какче ами аз немога да видя да е имало сделки на ниво 73 лв. Има на под и над това ниво ама точно на него няма. Така че като и предположих и ти се оказа балон

Аз нямам акции на KDN ако невярваш мога да копирам портфела си от кобоса за да ти докажа че е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
          Първоначално изпратено от Пепи
          Каке, а защо не продаде всичко, а само 100бр, като си толкова сигурна и после на 65лв, ех каква далавера, а ти я изпусна. :-)
          защото нито е продала нито е сигурна че ще купи на 65
          SOFIX, отскоро те засичам около KDN, май влезе в лош момент и сега си насъбрал повечко злоба, а?

Пепи, ами защото дружеството си е екстра, ама е слаболиквидно и докато изчакам всички да се нагълтат нависокото... Не ми се рискува с повече бройки.
          А и аз не съм алчна - 500-1000 лева за няколко седмици от едно дружество напълно ме устройват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
            Доколкото си спомням Какче )) над 73 в Петък един Посредник продаде 75бр. , а друг 45 бр. и това бе))! Коя ли си ти ??
            Ами гледай кой купува на 62-3 след няколко дни/седмици!
            А ако трябва да се сме по-точни има и трети посредник с 10 бройки (тоя със сигурност не съм аз)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
              Каке, а защо не продаде всичко, а само 100бр, като си толкова сигурна и после на 65лв, ех каква далавера, а ти я изпусна. :-)
              защото нито е продала нито е сигурна че ще купи на 65

Коментар

• Доколкото си спомням Какче )) над 73 в Петък един Посредник продаде 75бр. , а друг 45 бр. и това бе))! Коя ли си ти ??
                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Каке, а защо не продаде всичко, а само 100бр, като си толкова сигурна и после на 65лв, ех каква далавера, а ти я изпусна. :-)

Коментар

Първоначално изпратено от аналгина
                    След сплита бате тез бройки :-)
                    И тук се очертават много разочаровани в понеделник!
                    Това е от петък сутринта. Надявам се, че поне отчасти удовлетворява всезнайковщината ви.
                    Дори се опитах да предпазя шараните да не си дават залудо парите!

Спокойно Пепи, продадох само стотина бройки, така че не ме мисли толкова...Ще успея да си ги върна!

Коментар

Най-хубавото от всичко е, че това, което ви продадох в петък по 73+, ще си го купя обратно на 65-. Айде със здраве!
                      Ако това го беше написала преди 12 часа в събота , щеше много да ми се издигнеш в очите.В момента е точно обратното

Коментар

Най-хубавото от всичко е, че това, което ви продадох в петък по 73+, ще си го купя обратно на 65-. Айде със здраве!
                        Какче нещо много тежко взе да го даваш а това не ме кефи. Като ти чета постингите имам чувството че и ти си от оная групичка дето винаги са на печалба и никога не губят а това със сигурност не е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от kosuma
                          Аз ни съм корифей във счетоводството,но ми прави впечетление следното:
                          1.Няколко години наред KDN правеше огромни отчисление за амортизации и разходи за инвестиции.паричните потоци се увеличаваха непрекънато ,но печалбите не.
                          2.На последното събрание парите за инвестиции са 7 млн. евро=14 млн. лв.,а по последния отчет Дълготрайни материални активи са на стойност-21,757 хил. лв.От тези цифри си мисля-или ще подновяват отново всички ДМА,или ще увеличат капацитета двойно.
                          3.Би било много хубаво да увеличат капацитета ,но като гледам корпоративната им политика не ми вдъхват никакво доверие.
                          Инвестициите са в техника , която не фигурира до сега при тях , а не за подновяване на съществуваща такава.Целта е разширяване на асортимента и качеството на продукцията.А че продажбите ще нарастват е повече от ясно , но дали ще са двойно-зависи от периода

Коментар

• Каке, не е сигурно, предлагането е рехаво, а ще видим и хода на ГОЛЕМИТЕ ! ;-)

Коментар

• Най-хубавото от всичко е, че това, което ви продадох в петък по 73+, ще си го купя обратно на 65-. Айде със здраве!

Коментар

• И аз не съм корифей в счетоводството, но нали нали с начислените амортизации се намалява стойността на активите в баланса.

Коментар

Working...
                                X