IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от каката
    Мале, колко хора сте се нагълтали..... Че то в HDPAT има по-малко шарани!
    Споко, дружеството си е екстра и като си купя на 63, ще оставя малко и за вас. Да усредните надолу, де........
    А защо 63, а не 59-60 - на мен и тези нива ми се виждат много реални....
    на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• О-ооо gateway, К'во прайш бе, ти жив ли си. Да видях хода на ГОЛЕМИТЕ, който иска да придобие акции от Дядото, това ще е само нагоре, защото при тези 35лв инвестиции на акции, гювеч нихт, а който е тарикат спекулант те го очакват с поръчки за купуване ! :-)

Коментар

• искам да pitam na KDN smenika li im rakovodstvoto ili akcijata zaludo raste

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
          ......, а ще видим и хода на ГОЛЕМИТЕ ! ;-)
          pepka, vide li hoda na golemiA......

Коментар

• Каке да не останеш като рибок на сухо с твоите очаквания за 63лв при Дядото, както при ХДПАТ, където чакаше цени от 1200лв и да се окаже, че шараните си плуват в свеои проверени, и доказани води. :-)

Коментар

• Мале, колко хора сте се нагълтали..... Че то в HDPAT има по-малко шарани!
              Споко, дружеството си е екстра и като си купя на 63, ще оставя малко и за вас. Да усредните надолу, де........

SOFIX, не се кахъри за мен....

Коментар

• Как ще продавате ??? Та това е много подценено дружество и с P/BV<1, а 50% от строежите (поне в Сф.) тръбите си ги взимат от там
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ами кажи ги тези максове и дъна де. Да ги знаем и да залагаме оферти на тях Да не се мъчим, а да си печелим кротичко.

Коментар

• И аз си държа моите, но за пореден път се убеждавам, че почти всички на нашата борса продават на Макса и купуват на дъното ;-)

Коментар

• А!!! Ама тя взе , 4е падна , ами още ще си купя
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Хайде бе колеги, няма ли да пада цената? :-) В един момент се почувствах като най-големия балък на БФБ - всички продали на 73+, само аз си стискам акциите с още двама - трима. Почти не е имало промоция при Капитана, при която да не се възползвам - и сега чакам, но никой не продава. Защо ли?
                        Каката, истина е че позна за сплита, но такива коментари постфактум никога не правят добро впечатление - лесно е след края на мача да кажеш кой е трябвало да започне като титуляр и кой като резерва.

Коментар

• Абе, 35лв. инвестиции на една акция, ама никак не е лошо ! ;-)

Коментар

• SOFIX, кефиш ме как ги засичаш в крачка такива . Поздрави.

Коментар

• Каке,не им се връзвай!Ти не си сама ,във форума има блъфьори бол,а те се хванаха за теб.Блъфирай си ,кефиш ,ме!!

Коментар

• Каката, на цена над 73 лева са продадени 130 акции, 100 от които над 74 лева, което автоматично ги вади извън вероятността ти да си продала, тъй като според теб ти си продала на 73+, т.е между 73 и 74. Продавачи са 3 различни посредника . Хайде със здраве какче и другия път като блъфираш го направи по успешно. Всъщност ако ще те стопли аз ти вярвам, че си продала 100 над 73 лева . Важното е ти да си го вярваш!!!

Коментар

Working...
                                X