IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не е блестящ отчета, но си е доста добър. Отново много добър ръст в EBITDA и SALES, отличен ръст и в нетния паричен поток от оперативна дейност. Само тъпичкото е липсата на печелба, но аз съм много "лонг" в позицията и хоризонта ми е поне още 18 месеца.
    Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• От това по-добър отчет , здраве му кажи...:-)

Коментар

• ИСКАМЕ СПЛИТ, ИСКАМЕ СПЛИТ, ИСКАМЕ СПЛИТ....................

Коментар

• Няма ли отчет още?
          Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• ПФБК отново вдигнаха мизата.Защо си мисля , че може да станем свидетели на обиране...?!:-)

Коментар

• Тук при Дядо тех. анализ забравете, а в бъдещето Вие поглед отправете. :-)

Коментар

• освен ХДПАТ, И МОСТС И КДН имат гарантиран бизнес за гоидини напред,това са ракетите на 2006 и 2007

Коментар

• Абе що карате стареца да скача? Оставете го да си почине малко. Вие ще му изкарате душата

Коментар

• Хайде Дядо скачай, хайде Дядо играй, че ни чака ГОЛЯМА веселба май. :-)

Коментар

• От новините на Инвестора е .Дядото тепърва ще показва какво може.И какво като си продал на 60 и влезеш на 90.?По-добре късно , отколкото по-късно...:-)

Коментар

• Това прочетохте ли?-
                        ...88, 28 млн. евро ще предостави Световната банка по "Проекта за развитие на общинската инфраструктура". Целта е подобряване на водоснабдяването и качеството на питейната вода на населението чрез рехабилитация на водоснабдителните системи, намаляване на загубите, завършване изграждането на водоизточници и прилежащата инфраструктура, пречиствателни станции за питейни води, довеждащи водопроводи и резервоари. С тези средства ще се реализират проекти във ВиК дружествата в Добрич, Разград, Сливен, Смолян, Стара Загора и Търговище. Основен критерий при избора им са били високите загуби на вода и електроенергия.

Със заема от Световната банка ще продължи доизграждането на язовирите "Нейковци" край Трявна, "Пловдивци" - Мадан и Рудозем и "Луда Яна" - Панагюрище, и ще бъде рехабилитирана стената на язовир "Студена" - Перник.

12 161 922 евро ще е финансирането от ЕИБ по проекта "Подобряване на водния цикъл на три града в България: Сливен, Враца и Габрово". Целта е подобряване на качеството на питейната вода в населените места, намаляване на загубите, решаване на проблема с режимното водоснабдяване, защита от замърсяване на реките Янтра, Огоста и Тунджа.

Коментар

• Не се подигравам. Винаги съм харесвал KDN, но вече нямам от него. Продадох на 60 с добра печалба и от тогава все му се чудя.
                          Успех и на теб и дебели печалби!

Коментар

• е хубава работа сега... Подиграваш ли се ???

уча се ... не ме срам да си кажа кат сбъркам...

пожелавам Ти колкото от Деди си изкарал още 10 пъти по толкоз да изкараш...
                            Успехи...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Eх, сладури, батя ви като правеше парички от дядото вие не го бяхте чували даже. Kупувайте, сега, купувайте!

Коментар

• Пепик, тук се представих класически...
                                на 30, 40, 50, 60, 70, блях...
                                малко над 70 се качих де (най-накрая)
                                ама сме така сиромасите... за да вляза някъде от някъде трябва да изляза...
                                Успех..
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X