Не е блестящ отчета, но си е доста добър. Отново много добър ръст в EBITDA и SALES, отличен ръст и в нетния паричен поток от оперативна дейност. Само тъпичкото е липсата на печелба, но аз съм много "лонг" в позицията и хоризонта ми е поне още 18 месеца.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)
Collapse
X
-
Това прочетохте ли?-
...88, 28 млн. евро ще предостави Световната банка по "Проекта за развитие на общинската инфраструктура". Целта е подобряване на водоснабдяването и качеството на питейната вода на населението чрез рехабилитация на водоснабдителните системи, намаляване на загубите, завършване изграждането на водоизточници и прилежащата инфраструктура, пречиствателни станции за питейни води, довеждащи водопроводи и резервоари. С тези средства ще се реализират проекти във ВиК дружествата в Добрич, Разград, Сливен, Смолян, Стара Загора и Търговище. Основен критерий при избора им са били високите загуби на вода и електроенергия.
Със заема от Световната банка ще продължи доизграждането на язовирите "Нейковци" край Трявна, "Пловдивци" - Мадан и Рудозем и "Луда Яна" - Панагюрище, и ще бъде рехабилитирана стената на язовир "Студена" - Перник.
12 161 922 евро ще е финансирането от ЕИБ по проекта "Подобряване на водния цикъл на три града в България: Сливен, Враца и Габрово". Целта е подобряване на качеството на питейната вода в населените места, намаляване на загубите, решаване на проблема с режимното водоснабдяване, защита от замърсяване на реките Янтра, Огоста и Тунджа.
Коментар
-
Пепик, тук се представих класически...
на 30, 40, 50, 60, 70, блях...
малко над 70 се качих де (най-накрая)
ама сме така сиромасите... за да вляза някъде от някъде трябва да изляза...
Успех..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар