IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колчо, знам че го гледаш този Дядо от 30лв, ама и аз така вместо да се кача на мостовете, прецапах напреко през барата, но такъв е живота к'во да се прави :-)

Коментар

• не прекалявай...
      (не че имам нещо против), но малко реализъм няма Ти да навреди
      Успехи
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• На мой взгляд ТАРГЕТ 200лв. за неуморният Дядо. ;-)

Коментар

• абе капитана да не е майкрософт през 91ва... Гледам всеки е захапал и дружно ви текат лигите. Почвайте да блажите щото печалбите са печалби само след като се реализират.

Коментар

• Дядовото сърце бие, като ново в очакване на отчета ! :-)

Коментар

• dammm...
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Не виждам как може да е лош отчета..

Коментар

• Тук само един добър отчет за Дядото и 100-ка сме го сложили в малкия джоб. :-)

Коментар

• Мисля, че грешите за Пепи, доста по-умен е, отколкото си предполагате, това, че ни забавлява е само един допълнителен + ... Късмета на случайно не ходи
                    Пепи, много ми се иска, като му дойде времето да кажеш 2 благи думи и за балонера (BIOV) Ама т'ва за ръченицата на дядото, на смях ме замисли, как ще я ситни...

Коментар

• Пази БОЖЕ...:-))

Коментар

• Дай Боже всекиму да спечели като пепито...:-)

Коментар

• Ами , с него е късмета ... Една година и повече пищя , бръмча и муча в темата за ИХЛБЛ... Я спечели 15% , я не ... ама поне ни весели...

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                            Първоначално изпратено от Пепи
                            Ей Longin, къде си се ровил в архивите бе човек. Както едно дружество търпи развитие, така и моето отношение към Дядото е претърпяло развитие. Много по лошо е ако се хвърлиш към инвестиции без критичност и анализ. За мен сега КДН е едно от най-перспективните дружества на БФБ. Успех в сърфирането към превземането на 100-ка за Дядото. ;-)
                            Нашият приятел Пепино има един единствен критерий за оценка на акциите. Ако си е купил 2-3 броя /както в случая с KDN/ компанията изведнъж става свръхперспективна, подценена и т.н. Ако няма нищо по позицията - тя е абсолютен дирижабъл. Пепи, да имаше начин да ти подаря една акция на Биовет, щеше да си промениш мнението на 180 градуса. Нито там, нито при ядото нещо се е променило от януари насам.
                            Грешиш и то доста.Не случайно "дядото" се е повишил с 40 % тази година

Коментар

• Гари, явно е оглушал или не разбрал, че е имало събрание на КДН, ама не е лошо още веднъж abc да ти припомни някои неща, тъй като той е присъствал на това събрание...... и Гари имам мнооого повече от една акция на Дядото, защото му станах фен и си задръж акцииката за да изкараш някой и друг лев, щото и за КРЗ-то ги говореше едни и сега си пръв наблздател. :-)

Коментар

• Мисля, че бъркате много в представата си за Пепи...

Коментар

Working...
                                X