Колчо, знам че го гледаш този Дядо от 30лв, ама и аз така вместо да се кача на мостовете, прецапах напреко през барата, но такъв е живота к'во да се прави :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)
Collapse
X
-
Мисля, че грешите за Пепи, доста по-умен е, отколкото си предполагате, това, че ни забавлява е само един допълнителен + ... Късмета на случайно не ходи
Пепи, много ми се иска, като му дойде времето да кажеш 2 благи думи и за балонера (BIOV) Ама т'ва за ръченицата на дядото, на смях ме замисли, как ще я ситни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГариПървоначално изпратено от ПепиЕй Longin, къде си се ровил в архивите бе човек. Както едно дружество търпи развитие, така и моето отношение към Дядото е претърпяло развитие. Много по лошо е ако се хвърлиш към инвестиции без критичност и анализ. За мен сега КДН е едно от най-перспективните дружества на БФБ. Успех в сърфирането към превземането на 100-ка за Дядото. ;-)
Коментар
-
Гари, явно е оглушал или не разбрал, че е имало събрание на КДН, ама не е лошо още веднъж abc да ти припомни някои неща, тъй като той е присъствал на това събрание...... и Гари имам мнооого повече от една акция на Дядото, защото му станах фен и си задръж акцииката за да изкараш някой и друг лев, щото и за КРЗ-то ги говореше едни и сега си пръв наблздател. :-)
Коментар
Коментар