IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стига с тоя сплит, бе момчета.И така си стои добре Дядото.А Пепи го признавам за най-големя фен на сплита.
    Life won't wait for you.

Коментар

• СПЛИТ няма да има, защото мажоритаря не го иска. Вече всички разбраха, че Пепи има акции за продаване, но за съжаление това ще
      е доста трудно защото дружеството е супер неликвидно.

Коментар

• E-eeee тук голям оборот днес бе, цели 5 акции, някои да не е решил да превзема Дядото. :-) Като гледам по справедливо сега е да чукнем 100-ка, защото така или иначе сме навлезли в 5-цата, а като направят СПЛИТ ще отидем на нивата на Mr.Noone 150-200лв. ;-)

Коментар

• Е тези съоражения други разходи ли се записват???
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Агро бъди по-директен и конкретен, че да може да разберем и коментираме, това което ти мислиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Арго
              Сплитът тук не е толкова важен
              Ako ne бяха очакванията за сплит, къде мислите ще е цената ?
              (Няма да давам примери с балонера, че ще има засегнати )
              Е тук се намесват допълнително и онези Евро очаквания...
              И евро очаквания и днешни реалности...

Коментар

• Сплитът тук не е толкова важен
                Ako ne бяха очакванията за сплит, къде мислите ще е цената ?
                (Няма да давам примери с балонера, че ще има засегнати )
                Е тук се намесват допълнително и онези Евро очаквания...

Коментар

• Първоначално изпратено от m.bin
                  Добре де, Вие ги разбирате нещата, това е ясно. Аз съм съвсем начинаещ. Как се "реагира" най-добре по време на сплит?:-)
                  Сплитът тук не е толкова важен.По-важен е фундаментът...

Коментар

• Добре де, Вие ги разбирате нещата, това е ясно. Аз съм съвсем начинаещ. Как се "реагира" най-добре по време на сплит?:-)

Коментар

• Добро е дружеството xkm, не се усуквай, а с акциите на добрите дружества много трудно се разделя човек. Абе, ако Дядото чукне едно СПЛИТЧЕ, друга песен ще запееш, може би под друг ник. :-)

Коментар

• Много добре разбирам какво искаш да кажеш , независимо , че познанията ми са по-малки от твоите. Съгласен съм с теоретичните ти заключения . Не съм съгласен и не виждам възможност за практическата им проява .

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm
                          ...Опитвам се по елементарен начин ...
                          Точно така, опитваш се, но неуспешно, с елементарните си заключения, базирани или на елементарните ти познания или на манупулативните ти стремления, да аргументираш грешната си позиция.

Много ми е интересно, толкова ли пък няма един по-грамотен човек в тоя форум, който да споделя моите виждания или всички са папагали от породата PE, така силно разпространена по тези ширини.

Коментар

• Това , че се правят големи инвестиции на пръв поглед е отлично . Въпросът е каква е възвращаемостта , а в случая дали мажоритарят иска да я сподели в публичното пространство.
                            Опитвам се по елементарен начин да споделя , че КДН поне за момента е прераздуто от очаквания , перспективи , надежди , параметри и... нагласени в ущърб на миноритарите отчети...

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm
                              Защо не направиш една огромна инвестиция в Порше например , за да ходиш на работа с него...
                              Това явно има за цел да уязви тезата ми, определено доста аргументирано и сериозно изказване.

Коментар

• Защо не направиш една огромна инвестиция в Порше например , за да ходиш на работа с него...

Коментар

Working...
                                X