IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не е ли сега момента в това хубаво време Дядото да излезе за малко поне на слънце ?

Коментар

• ПФБК явно се готови да купува. Тея момчета не може да са толкова глупави и да сложат такива ордери при тая ликвидност.

Коментар

• ...направо не го виждам тоя бик какви рога трябва да извади, за да пробие тая меча стена дет зидат тия двамата...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Мисля, добре. Като се има в предвид, че изходната суровина за полимерите е точно петрола.

Коментар

• Как смяташ ще се отразят спадащите цени на петрола за "дядото"?

Коментар

• Как виждате дядото тази година, колеги... ???
              Някакви очаквания за годишния отчет...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• E па много сте ги вързали биците, требваше да ги поразлабите малко, много долу сте ги вързали а ?

Коментар

• ГСП...

Коментар

• spored men be6e zialo stado me4ki stravnizi ne samo edin me4ok:-)

Коментар

• Гледайте само да не хванете д.... :-)

Първоначално изпратено от tivanov
                      kros na Karol, hvanahte li promociqta?
                      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от tivanov
                        kros na Karol, hvanahte li promociqta?
                        Аз за съжаление я пропуснах
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• kros na Karol, hvanahte li promociqta?

Коментар

• И тук като при SKELN голямо ГСП .... лошо

Коментар

• Опааааа...

Мечокът ни нападна.
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Според мен, ако дойде мечока по тази позиция може единствено медец да донесе...
                                С което разбира се никому не препоръчвам каквото и да е ...
                                щот горд дядосъсобственик съм...

Коментар

Working...
                                X