IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Недей я вика мечката Колчо, ич не е убаво да идва, че и Брайн че пусне големиа бик и че стане касапница. Не е убаво преди Коледа кръв да има, нека убаво си почива там у нейната бърлога, че след некой ден иде студ, сняг че има по гората, требва да спи цела зима да събира сили хайвана.

Коментар

• ...Аз в момента по-скоро ще се зарадвам мечока да дойде,
      щот може да изпадне предпразнично някоя свободна жълтица...
      примерно на 80лв...
      или 75...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ако я видим да се връща вдигам преградата и пускам подивелия бик.

Коментар

• Убаво стана, че избяга, тихо, тихо да я не ядосаме само, да се не върне да ни издуши наред

Коментар

• Първоначално изпратено от CHEREPA
            Ne se e uplashila, ne obicha da ia hapat komari
            DA ama izbiaga, zna4i se e upla6ila i to mnogo!!!
            lipsata

Коментар

• Ne se e uplashila, ne obicha da ia hapat komari

Коментар

• Абе казах ви аз.

Коментар

• Ахааааа
                  изплаши се ...
                  МАРШ В ГОРАТА...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Заръфаха я стръвницата...

Коментар

• терминала друго ми го говори...

Коментар

• Близо 12 млн. евро от ЕИБ за подобрения на водоснабдяването
                        14.12.2006 13:40

Правителството одобри проектодоговор между България и Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) за финансиране на проект "Подобрения във водния цикъл", включващ "Интегриран инвестиционен проект за водния сектор на гр. София" и "Интегриран инвестиционен проект за водния сектор на гр. Сливен фаза 1", съобщиха от кабинета.
                        Финансовият договор ще осигури съфинансиране по два проекта - в София и Сливен, на обща стойност 79,7 млн. евро

http://www.investor.bg/?id=45172
                        ще го скапят "дедото" бе

Коментар

• Дедото колко мечки е утрепал и колко още стръвници ще изтръшка, не го мислете.

Коментар

• лешояди да има Колчо, другото нема значение

Коментар

• е чак пък мърша...

Коментар

• е чак пък мърша...

Коментар

Working...
                                X