IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Относно POLIM:

На 26.10.2006 год. в БФБ-София АД е постъпил
    отчет към трето тримесечие на 2006 год. /без магн. носител/ от Полимери АД-Девня /POLIM/

и още:

"Kъм 30.09.2006 г. “Полимери” АД гр. Девня реализира печалба от обичайната дейност в размер на 2189 хил.лв, която е формирана от печалба от оперативната дейност в размер на 3693 хил.лв. и загуба от финансова дейност в размер на 1504 х.лв.Нетната печалба след данъци е в размер на 2189 хил.лв."

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
      Първоначално изпратено от XY
      Това сигурно е най-евтината компания, според паричните потоци, които генерира.
      Със сигурност това ще се запази и през тази год.Със сигурност ще се запази и най-голямото отношение амортизации/брой акции от дружествата на борсата.Имайки впредвид и инвестициите във ВИК сектора , то посоката е ясна
      Аха, и печалбата преди лихви, данъци и амортизации (EBITDA) e 5157… И цената на акция за момента е приблизително колкото балансовата цена.

При HES примерно EBITDA е 2847. (пазарната цена на акция е около 6,5 пъти по-висока от балансовата)

При POLIM EBITDA е 2028K. (за шестмесечието, за деветмесечието още не са извадили отчет, вероятно за да бъде по-голяма изненадата от годишния отчет

За ЕМКА EBITDA е 4036K (цената на акция е около 3,5 пъти по-висока от балансовата)

На MONBAT е 9268K, а пък какви велики планове кроят И цената на акция е около 5 пъти по-висока от балансовата.

Не е препоръка за покупка или продажба - имам акции, ама нямам намерение да продавам скоро

Коментар

• А бе и бързо могат да стават, ама при по-голям риск
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• [quote="Колчо Слепеца"]всичко е чудесно ...
          само дет цената не мърда...
          [/quot
          Еееее-,Колчо-хубавите неща стават бавно-нали знаеш?:-) А още по-хубавите-още по-бавно
          Я виж Випомчето-кво ти казвах , а

Коментар

• всичко е чудесно ...
            само дет цената не мърда...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Само да примомня също за изключително негативното влияние върху дейността на "дядото" на резкия скок на петрола през последните 2 год.Там нещата , обаче се промениха в последно време...

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                Това сигурно е най-евтината компания, според паричните потоци, които генерира.
                Със сигурност това ще се запази и през тази год.Със сигурност ще се запази и най-голямото отношение амортизации/брой акции от дружествата на борсата.Имайки впредвид и инвестициите във ВИК сектора , то посоката е ясна

Коментар

• Ще видим пазарът как ще я оцени
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Това сигурно е най-евтината компания, според паричните потоци, които генерира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Може да се е смряскал и още никой да не го е намерил, макар и развонял.

Не се е смряскал, Имп
                      Бил е в гората да трепе мечоците. Сега, обаче, се е върнал да изведе малко бика от обора
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        ...направо не го виждам тоя бик какви рога трябва да извади, за да пробие тая меча стена дет зидат тия двамата...
                        Едната мечка я прибраха природозащитниците, остана другата мечка с две-три мечета

Ама гледам и на тях са им вдигнали мерника

Коментар

• 106 продадоха за собствена сметка ли ?

Коментар

• Разни хора-разни идеали...

Коментар

• От Дядката, май, доста хора искат да се отърват

Коментар

• Имаше един старичък филм-Лъвът се готви за скок , който на македонски звучеше-Дзверо сака да рипне:-))
                                "дядката" тоже май...

Коментар

Working...
                                X