IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• време беше...

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• :-)

Коментар

• май идва ред и на дядката

Коментар

• Бенч марк сериозно влязоха

Коментар

• А да не вземе да направи Овчарски скок )), като гледам един от големите си го хареса ) остават още двама- трима )) и е готов !! )
            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Много бих се радвал, ако клекне малко дядката....
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Малеее тука къв мрак настана...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• колко?

Коментар

• Колко процента от продажбите на тръбища държи Дядката, знаете ли ?

Коментар

• През миналата седмица кметът на община Сандански Андон Тотев подписа договор с Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДОOС) за изграждане канализацията на с. Ново Делчево.

Първият етап на проекта струва 400 000 лева (с ДДС) и ще продължи 4 месеца. За следващите 2 етапа ще бъдат отпуснати още 1,7 млн. лева (без ДДС).

Първата копка на обекта ще бъде направена до 2 седмици, най-вероятно - в присъствието на министър Джевджет Чакъров.

Преди 3 месеца община Сандански започна изграждането и на канализацията на съседното Ново Делчево село Дамяница./Sandanski1.com

Коментар

• Ами аз влязох в ORGH на 90. Да взема и тук да инвестирам, та да докараме +50%

Коментар

• Интуицията му е майката.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf
                            Спомняте ли си 4е преди няколко месеце Дядото и ORGH бяха на една цена около 90 - 95 лева ? Зна4и Дядото има много да наваксва. И какво следва в близко бъдеще ? Цени от порядъка на 140 - 145 лв.
                            ей, браво, как правиш сравнения само щом са от една индустрия, значи трябва да им е еднаква цената....

изясни ми се цялата същност на инвестирането, мдааа

Коментар

• Спомняте ли си 4е преди няколко месеце Дядото и ORGH бяха на една цена около 90 - 95 лева ? Зна4и Дядото има много да наваксва. И какво следва в близко бъдеще ? Цени от порядъка на 140 - 145 лв.

Коментар

• Опапали са я предо това

Коментар

Working...
                                X