IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази акция плаче за сплит!
    Ако не мислят да я затварят, разбира се.
    Всеки ход е грешен!

Коментар

• Не, нямам информация каква ще е печалбата. Предполагам обаче, че ще е най-малко с 20% отгоре- следя дружеството от доста време и тенденцията е такава.

Коментар

• ако покажат за 2006 ще дължат 15%, което не е болка за умиране. Предполагам обаче, че ще започнат да показват от тази година, защото 10% са си 10% и 5% по-малко от миналата.

Коментар

• Покажат ли я, Инвестирам на 100 %
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• ема нали сега ако покажат печалба за 2006, ще дължат 15-те % данък ??!
            "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Аз мисля, че е крайно време да покажат печалба, като се има предвид, че данъка беше 15% за миналата година и 10% за тази.

Коментар

• А защо трябва да показват печалба?
                За да плащат данъци ли???????????
                Не се ли вижда колко нарастват амортизациите?
                Не се ли вижда къде се инвестират парите?
                Не се ли вижда с колко нарастват приходите?

Имам акции от КДН.

Коментар

• А дали някога ще я покажат? Ако си смени мажоритаря с по миноритарно настроен и на 300 ще е промоция
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    смяташ че ще покажат печалбата... ??
                    Неее-все още не

Коментар

• смяташ че ще покажат печалбата... ??
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Аз тук под 200лв. не продавам. Много големи надежди възлагам на матричното производство и още повече на пластмасовите опаковки за супермаркетите. Като гледам как последните никнат като гъби във всеки град, Дядото трудно ще може да им насмогва.
                        Brain, да не би съвсем случайно да имаш идея за годишната печалба на Дядото :-)?

Коментар

• 200 може и да не е ...
                          аз съм си сложил тарген 150-170...

Не препоръчвам нищо никому...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тук под 200 май всичко е промоция...

Коментар

• Нищо не е това. Гледайте близките седмици какво има да става. Успех!

Коментар

• Коментар

Working...
                                X