IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добри

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
      а просто способността му да си ги "взима за себе си"...........
      Нали сме акционери.Не за себе си , а за нас ги взема.Влез в някой от новите цехове и виж за какви машинарии иде реч:-)
      За какви машини иде реч - лоши или добри. Не става ясно.

Коментар

• а просто способността му да си ги "взима за себе си"...........
        Нали сме акционери.Не за себе си , а за нас ги взема.Влез в някой от новите цехове и виж за какви машинарии иде реч:-)

Коментар

• Машини и оборъдване за над 8 мил. са постъпили на работа при дядото, а П/Е - то винаги си е било високо. Това въоще не показва , че дядото е неспособен да генерира парични потоци (вижте амортизационните отчисления - към 6 милиона бяха), а просто способността му да си ги "взима за себе си"...........
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• добър е
            Р/Е над 77, направо страхотен

Коментар

• Как ли ще реагира пазара на този отчет? При други позиции имаше разпродажби след отчетите, макар и добри. Аз съм обнадежден, печалбата си я бива, приходите нарастват Мъдро инвестира дядото в нови мощности.

Коментар

• Малиии мнооого добре!!! Повече от добре, особено ако си мажоритар . Много големи парични потоци, яко...

Имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                  Mного ме дразни тук това отношение към миноритарните акционери. Понякога се чудя що пък го чакам тоя Дядка толкова при тези обстоятелства.....
                  Дано поне този сплит за който се говореше миналата година да стане факт, ама честно да си кажа, малко ме съмнява....
                  Отчета си е супер!!!
                  Браво на Дядото!!

Коментар

• Излезе и дядовия... отчет
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Mного ме дразни тук това отношение към миноритарните акционери. Понякога се чудя що пък го чакам тоя Дядка толкова при тези обстоятелства.....
                      Дано поне този сплит за който се говореше миналата година да стане факт, ама честно да си кажа, малко ме съмнява....

Коментар

• а де???
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Да му се не види!!! Де го тоя отчет???

Коментар

• на тези нива предлагането като че ли поизтъня...

интересно ми е къде ще се появят продавачите ?
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• що бе ?
                              нека продават хората... мсеки си знае...

Коментар

• Днес вече не е, май наистина е ден на Идиотите както казва Императора !

Коментар

Working...
                                X