IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не бе ветре
    амортизациите са толко големи и убави, че накрая и производството трябва да се оправи, че и печалбата

ама да се напънат момчетата по маркетинг малко. ако трябва мойта жена ще им пратя, маркетинг мениджър е да ги понаучи малко
    че и дистрибуцията им е малко клиент ън-фредли и селс-им-потент

P.S. Ама ги пиша тези неща, за да прочетат и да се оправят, че съм решил да купувам

Коментар

• Боби, недей така да плашиш инвеститора, че ни номинират за нобеловата по литература накрая

Коментар

• Тъкно се гответ след 3 седмици да вляза по-дългосрочно в КДН и да кажа какво ми се случи.
        Оня ден жена ми купила на щерката камион голям.
        Гледам го, ами това е камионът, с който съм ци играл преди 33 години?!
        Точно същия , че и като цветове.
        Гледам - продукт на КДН

Уж сменят машини, инвестират, а производството не се обновява. Ей това ми е странното ?!
        Нещо ме съмняват и маркетинга и дистрибуцията.

Коментар

• Съгласен с ХY за наградите Да не размиваме темата обаче - чакане му е майката. Успехи на търпеливите.

Коментар

• Коя нобелова, XY

Коментар

• Тук всички трейдъри във форума са за нобелова награда
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Не съм казал че е недоходоносно - въпроса е дали е по-доходоносно от държането на качествена акция. Сигурно е сложна наука тая - да хващаш дъна и върхове и да доиш акциите една след друга. Но като чета форумите тук оставам с друго впечатление

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik
                  Заядливец "Рано" или "Късно" са относителни понятия за всеки един )) Дето викал оня - въпрос на времеви хоризонт ) Аз държа акцията от Февруари 2003 г. Това ми беше втората позиция след Албена - ех ударих го пак на спомени ) А 5 години са много време. Винаги идва един момент в който твоята акция стои на едно мято а на другите акциите летят и си викаш " гледай сега хората правят пари, а аз какво правя" и не ти издържат нервите и въпреки че знаеш че позицията ти е добра - продаваш, за да хванеш някоя "ракета" и най-вероятно губиш от това си действие защото скачането от позиция на позиция не е удачно решение - изпитал съм го на собствен гръб ) Успехи все пак - и на търпеливите и на нетолкова търпеливите.

Не съм съгласен обаче , че скачането от една на друга компания е недоходоносно. Има хора с това си изкарват хляба - трейдъри.
                  Просто това е сложна наука и не е за всеки
                  Иначе, че Дядото е качествен няма спор. Бизнесът им се развива отлично! Инвестират яко в машини и т.н.

Коментар

• Заядливец "Рано" или "Късно" са относителни понятия за всеки един )) Дето викал оня - въпрос на времеви хоризонт ) Аз държа акцията от Февруари 2003 г. Това ми беше втората позиция след Албена - ех ударих го пак на спомени ) А 5 години са много време. Винаги идва един момент в който твоята акция стои на едно мято а на другите акциите летят и си викаш " гледай сега хората правят пари, а аз какво правя" и не ти издържат нервите и въпреки че знаеш че позицията ти е добра - продаваш, за да хванеш някоя "ракета" и най-вероятно губиш от това си действие защото скачането от позиция на позиция не е удачно решение - изпитал съм го на собствен гръб ) Успехи все пак - и на търпеливите и на нетолкова търпеливите.

Коментар

• От години все се чака дядото да увеличи печалбата, но все не става и не става.Това за ръста на инвестициите е ясно, но защо се прави всичко това от години, като я няма черешката върху тортата - печалбата.Другите дружества с намаление в приходите увеличават печалбата, дядото е майстор на обратното.Следа позицията от доста време и съм бивш акционер, на който не му издържаха нервите да чака.

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
                        добре, защо си мислиш че ще е рано
                        представи си другия варинат, по възможния, късно
                        ще държиш ли 5 години още

Що не, дружеството е прекалено добро и качествено, просто не толкова миноритарно настроено

Коментар

• Абе те ще трябва да разберат, че не могат безкрайно да трупат .... и трупат ....... И мисля, че този ден наближава в средносрочен план.
                          Не притежавам акции и не давам съвети, но мисля че съм на прав път за това, което казвам

Коментар

• добре, защо си мислиш че ще е рано
                            представи си другия варинат, по възможния, късно
                            ще държиш ли 5 години още

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                              Първоначално изпратено от abc
                              а просто способността му да си ги "взима за себе си"...........
                              Нали сме акционери.Не за себе си , а за нас ги взема.Влез в някой от новите цехове и виж за какви машинарии иде реч:-)
                              Правилно, но не се увеличава акционерния капитал, това имам в предвид. Но тези големи парични потоци рано или късно ще стигнат и до нас
                              Дано да го проумеят тези, от които зависи.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
                                а просто способността му да си ги "взима за себе си"...........
                                Нали сме акционери.Не за себе си , а за нас ги взема.Влез в някой от новите цехове и виж за какви машинарии иде реч:-)
                                Правилно, но не се увеличава акционерния капитал, това имам в предвид. Но тези големи парични потоци рано или късно ще стигнат и до нас

Коментар

Working...
                                X