IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Споко след месец - два ще изригне...

Коментар

• а да е грохнал Дядото - не е ...

Коментар

• Дядката много изостана от всеобщия ръст
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• ...

Коментар

• E, ние двамата с Боби не пиеме кафе ама сме фенове на Дядката, със или без акции

Коментар

• Цена на детският камион около 11 лева на едро зависи от отстъпката - има го в три цвята.

Коментар

• Е аз това попитах... Кучетата си лаят , а керванът си върви...

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm
                  abc , извинявай за може би наивния въпрос.
                  Искаш да кажеш , че ти си само миноритарен акционер и мажоритарите те изслушват и даже се съобразяват с твоите мнения на събранията ? Никога даже не съм и искал да имам в портфейла си КДН , но ако ти отговориш утвърдително на въпроса ми сериозно ще се замисля. Успешна сесия.
                  Това са различни неща.Със сигурност ме изслушват и отговарят на въпросите ми.Разбира се не мога да държа сметка на собствениците дали се съобразяват с мнението ми или не.За това са собсвеници все пак..:-)

Коментар

• ами дано abc ))

ще ти напиша на лични къде е купен

Коментар

• abc , извинявай за може би наивния въпрос.
                      Искаш да кажеш , че ти си само миноритарен акционер и мажоритарите те изслушват и даже се съобразяват с твоите мнения на събранията ? Никога даже не съм и искал да имам в портфейла си КДН , но ако ти отговориш утвърдително на въпроса ми сериозно ще се замисля. Успешна сесия.

Коментар

• Въпросът за сплит също трябва да обсъдим много сериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                          Тъкно се гответ след 3 седмици да вляза по-дългосрочно в КДН и да кажа какво ми се случи.
                          Оня ден жена ми купила на щерката камион голям.
                          Гледам го, ами това е камионът, с който съм ци играл преди 33 години?!
                          Точно същия , че и като цветове.
                          Гледам - продукт на КДН

Уж сменят машини, инвестират, а производството не се обновява. Ей това ми е странното ?!
                          Нещо ме съмняват и маркетинга и дистрибуцията.
                          Боби , изключително се изненадах , че все още се продават камионите на КДН!Виждал съм ги в изложбената им зала , но си мислех , че са само добра отживелица:-)Но за да ги купува съпругата ти , която казваш е маркетолог ,а и ти да си ги купувал преди 33 год явно има защо.:-)Би ли ми казал от къде и аз мога да си купя камионче.
                          Бил съм на няколко ОС на "Дядото" ,коментирали сме много неща с мениджмънта, но не съм знаел , че съществува такъв проблем , за който ти говориш.:-)Обещавам на събранието тази година да го поставя много остро:-)Макар , че убеден съм до тогава и ти ще си колега съакционер и сам ще можеш да поставиш въпроса си:-)
                          Успехи!

Коментар

• Дядо има бъдеще!

Коментар

• не се засягам, тя малката като ревне за тоз камион и няма как )

а моите препоръки кън дядото са си жива истина

Коментар

• Боби, ще ни кажеш ли и какъв дял от продажбите на КДН държат тез камиони? И по-интересното за мен е, защо съпругата ти е взела точно този камион, след като сега има сумати други камиони? Явно и е харесал и като модел и като цветови колорид! А и щом тоз камион е хванал окото на маркетинг мениджър и то от женски род, явно си е струвал. А в това, че си решил да купуш акции от дядката, мисля че никой вече не се съмнява.

П.П. За следващия празник, маркетинг мениджъра да вземе да купи на щерката някоя кукла! Тва си е жива препоръка!
                                Дано да имаш моето чувство за хумор и не се засегнеш от поста ми!
                                С най-добри чувства!

Коментар

Working...
                                X