Споко след месец - два ще изригне...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от xkmabc , извинявай за може би наивния въпрос.
Искаш да кажеш , че ти си само миноритарен акционер и мажоритарите те изслушват и даже се съобразяват с твоите мнения на събранията ? Никога даже не съм и искал да имам в портфейла си КДН , но ако ти отговориш утвърдително на въпроса ми сериозно ще се замисля. Успешна сесия.
Коментар
-
Bobi75
ами дано abc ))
ще ти напиша на лични къде е купен
Коментар
-
abc , извинявай за може би наивния въпрос.
Искаш да кажеш , че ти си само миноритарен акционер и мажоритарите те изслушват и даже се съобразяват с твоите мнения на събранията ? Никога даже не съм и искал да имам в портфейла си КДН , но ако ти отговориш утвърдително на въпроса ми сериозно ще се замисля. Успешна сесия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Тъкно се гответ след 3 седмици да вляза по-дългосрочно в КДН и да кажа какво ми се случи.
Оня ден жена ми купила на щерката камион голям.
Гледам го, ами това е камионът, с който съм ци играл преди 33 години?!
Точно същия , че и като цветове.
Гледам - продукт на КДН
Уж сменят машини, инвестират, а производството не се обновява. Ей това ми е странното ?!
Нещо ме съмняват и маркетинга и дистрибуцията.
Бил съм на няколко ОС на "Дядото" ,коментирали сме много неща с мениджмънта, но не съм знаел , че съществува такъв проблем , за който ти говориш.:-)Обещавам на събранието тази година да го поставя много остро:-)Макар , че убеден съм до тогава и ти ще си колега съакционер и сам ще можеш да поставиш въпроса си:-)
Успехи!
Коментар
-
Bobi75
не се засягам, тя малката като ревне за тоз камион и няма как )
а моите препоръки кън дядото са си жива истина
Коментар
-
Боби, ще ни кажеш ли и какъв дял от продажбите на КДН държат тез камиони? И по-интересното за мен е, защо съпругата ти е взела точно този камион, след като сега има сумати други камиони? Явно и е харесал и като модел и като цветови колорид! А и щом тоз камион е хванал окото на маркетинг мениджър и то от женски род, явно си е струвал. А в това, че си решил да купуш акции от дядката, мисля че никой вече не се съмнява.
П.П. За следващия празник, маркетинг мениджъра да вземе да купи на щерката някоя кукла! Тва си е жива препоръка!
Дано да имаш моето чувство за хумор и не се засегнеш от поста ми!
С най-добри чувства!
Коментар
Коментар