IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чудя се как не свършиха мераклиите да продават на 100 лв.

Коментар

• Малииии-ще се избият за дядото тези млади моми...:-))

Коментар

• Е, съвсем друго си е да има такава подкрепа, че един- двама да не сринат курса

Коментар

• на мен сигурност ми вдъхва емитента...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
            Струва ми се, че и нас вече има кой да ни "подпира". Цената трудно би паднала под 100 лв. Това ни дава сигурност. Лично мнение.
            Дам... като че ли доста ИП влезнаха в играта

Коментар

• Струва ми се, че и нас вече има кой да ни "подпира". Цената трудно би паднала под 100 лв. Това ни дава сигурност. Лично мнение.

Коментар

• Баси, вчера обявиха че ще кандидатстват за кредит, днеска става ясно че вчера са и го взели...
                Бърз и пъргав е тоз дядка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  опа
                  още един играч ...
                  TBI мисля че се включиха още на 90....

Коментар

• опа
                    още един играч ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Дядото ме кефи - мислех да продавам в петъка но вчера имах път към Габрово, без изобщо да знам че дядото оперира там...
                      Забелязах 'странно' явление - къде що видя хубава, боядисана сграда, склад, цех или цистерна в града на нея пише 'КДН'

Коментар

• кво се закучи тука ся ... ???

Коментар

• Да.Поне 5. Може и повече. Зависи как съм с кеша. Ама май ще са 100 или над 100 годишни Дядовците.
                          Ама с тез камиончита си мисля, че прекупвачите печелят на гърба на Дядото. Иначе много се радвам, че все още се произвеждат някакви български играчки. Аман от произведено в Китай! Ако Дядото наблегне на детските играчки няма да сгреши. Сигурен съм, че много хора ще предпочетат по-скъпи но качествени играчки.

Коментар

• На теб ли 5 ти трябваха, да са под 100 години, обаче?
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Да ви кажа и аз имам камионче от Дядото. Тези камиончета ще ги има и след 33г. Жалко, че не правят големи. Доста успели хора биха си купили само заради носталгията, че са си играли с такива като малки.
                              Дядото има потенциал. Вижте Спарки Елтос как изригна като показа печалба. Същото би се случило и с Дядото, само да живне малко печалбата. Нямам акции, ама се опитвам да купя на 3-4 ти ордер някой ако изсипе.

Коментар

• От де знаеш , бре?
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X