IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ето, едно меченце се появи ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• време е някой да се престраши на 110 лв.

Коментар

• В нашия град пък и по- спецялно в моя квартал не спират да разкопават. Водопроводната система ще се сменя поне 10 години, там има много пари и много от тях са за Дядката Сега се играе комар за точката в събранието и да видим кои ще спечелят джакпота или няма. Във всеки случай толкоз оферти купува не съм виждал

Коментар

• То това е очевАдно.Като гледам само в нашия град колко улици се разкопават , за да се смени 30 годишната водопроводна система...А това е само мъничка част от мащабната им подмяна в цялата страна...Дано издържи "дядката" на напъна само:-))

Коментар

• полека лека..

за мен по-важното е че посоката е само една...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тук равновесната цена се премества с една декада нагоре

Коментар

• Разбира се не е изключено и увеличаване на печалбата.Не случайно наскоро отново вземаха кредит за оборотни средства.Явно се работи на мах:-)Макар , че разходите за амортизация тази год също ще са по-високи от миналата и не зная дали няма да "изядат" печалбата.Нооо дай Боже всекиму такова "изяждане"..:-)

Коментар

• Точката е в краткосрочен период, а ръста в печалбата в дългосрочен Увеличаването на офертите ме кара да бъда оптимист относно точката.

Коментар

• Има две възможни предпоставки за стабилно раздвижване- точката, от дневния ред, за която говори abc и ръст в печалбата. Според мен и двете са напълно осъществими в близкото бъдеще.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                      Подобие на раздвижване има, много оферти "купува" станаха, отдавна не бях виждал толкоз. Тази 100-ка се оформи като равновесна цена и стои вече много време. Надявам се скоро да я издухаме.
                      Особено ако вземат да включат някоя галеща ухото точка в дневния ред на предстоящото ОС...

Коментар

• Подобие на раздвижване има, много оферти "купува" станаха, отдавна не бях виждал толкоз. Тази 100-ка се оформи като равновесна цена и стои вече много време. Надявам се скоро да я издухаме.

Коментар

• Дядото изглежда по- непоклатим от всякога. Разни китайски корекции нищо не могат да му сторят

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            ама голям напън днес по възрастните хора...
                            голямо нещо...
                            Далновидност ще да е това , Колчо:-)

Коментар

• ама голям напън днес по възрастните хора...
                              голямо нещо...

Коментар

• всекиму своето...

Аз просто нямам повече свободни пари...

Коментар

Working...
                                X