IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е да де...
    аз също притежавам малко акцийки...
    дружеството си е слънце.. перспективи-слънце, инветстиции, чудесии...

само дет не работи със стопанска цел..

верно писва да му се невиди...

Уффф..
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ами много хора се издразниха за пореден път на мениджмънта след отчета и решиха да разпродават отдавна имам акции тук и следя позицията внимателно
      случвало се е и преди на около 60-65 лева
      като се превъртят малко акциите след около 2-3 месеца пак ще тръгне бавно и славно наторе
      вече и аз започвам да губя търпение чесно казано

Коментар

• някой мож ли обясни случващото се по тази позиция...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Технически погледнато, приходите се увеличават с 33 %, печалбата се увеличава с 45 % за първото тримесечие. Ако направим екстраполация по този начин за годишния отчет, добре изглежда J
          Аз лично обаче очаквам доста повече...

Имам акции и не бързам.../гледам, че и Дядото не бърза

Коментар

• Каквото и да се направи в ден като днешния има голяма вероятност да се сгреши. Особено ако се продава.

Коментар

• що не, продайте ми. плюс това виждам чудна пролука в оферти купува от 92 направо на 82 лева. и на по-ниско ще купувам като гледам

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                За Бога братя не продавайте

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• деня не е по наш вкус

Коментар

• Мдам. Не ви се вярваше ама днес 10 Дядовци отидоха да си получават 98 лева пенсия от КТБ.

Коментар

• То добре, ама тези амортизации не увеличават нашия дял - акционерния...
                        Тук надеждите са тези инвестиции да започнат да дават по-големи печалби....
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• eee де, не са ли ви учили на училище, да се държите уважително към старите хора

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                            ехеееее
                            Какви са тези нечленоразделни звуци?Да не се претрепа Дядото, че падна по стълбите две стъпала надолу днес.

Коментар

• ехеееее
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• EBITDA за три месеца е 1.757 млн. – никак не е зле... Очаквам да е над 10 млн. за 2007.

Коментар

Working...
                                X