IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Той Дядото не взима пенсия- всичко инвестира в пластични операции и физиотерапии, че да смъкне някоя и друга годинка и да го харесват бабите-инвеститорки.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
      Хубаво се е подпрял Дядото на два бастуна , стабиляга е , ама го е страх народа да не се юрне наш Дядо към КТБ или ПИБ за пенсията.
      Стар и мъдър е нашият Дядо - не се подлъга по глината на Каолина, въздържател излезе - не го влече и Тодоровото вино... И пенсията му не вярвам да е в някоя от тези двете банки

Коментар

• Хубаво се е подпрял Дядото на два бастуна , стабиляга е , ама го е страх народа да не се юрне наш Дядо към КТБ или ПИБ за пенсията.

Коментар

• И защо не го купувате Дядото а само приказвате?
          Life won't wait for you.

Коментар

• Всеки го чака този дядка да тупне пенсията на масата, ама няма...
            Къта по дюшека и само стинки показва.
            Аз тук имам малко акции, ей така, за спорта, щото големи инвестицции прай, само дето акционерния капитал бавничко расте
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Brain
              Вие май Дядото го ползвате за касичка. Лошо няма, той поне се държи стабилно в бурите. Ама е хубаво да му хвърляте едно око, да не реши да поизлезе от клуба на пенсионера.
              Не отделям очи от него

Коментар

• Вие май Дядото го ползвате за касичка. Лошо няма, той поне се държи стабилно в бурите. Ама е хубаво да му хвърляте едно око, да не реши да поизлезе от клуба на пенсионера.

Коментар

• Bobi, немам, по некое време обърнах на пара що имах, зарад таз пуста корекция, па си го дебна наш Дедо. Той уж дедо, дедо, ама току виж скочил да бега та го наглеждам така с периферното око да го не изтърва че как се гони после бегащ Дедо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                    Тука откак се помня приходите растат, а печалба все няма. Турчолята явно са решили, че няма да дадат и един лев на никого. Даже и на държавата за данък печалба, камо ли пък за дребните акционери. На мен лично ми писна от тези номера и си продадох акциите. Желая ви успех, ама вече не вярвам, че нещо ще се промени.
                    Гари май ще се окажеш прав Аз имам акции в дядото от година и половина.....Но все пак мисля още малко да изчакам

Успех на всички

Коментар

• Хубава акция, хубави хора. Едно сплитче им трябва само, ама може и да не го направят скоро, щото хората си гледат бизнеса да върви и не се заиграват много с борсови игрички.

Коментар

• Тука откак се помня приходите растат, а печалба все няма. Турчолята явно са решили, че няма да дадат и един лев на никого. Даже и на държавата за данък печалба, камо ли пък за дребните акционери. На мен лично ми писна от тези номера и си продадох акциите. Желая ви успех, ама вече не вярвам, че нещо ще се промени.

Коментар

• Ветре, ти и КДН ли имаш? и аз понакупих малко тука, както ви бях казал, че ще направа пък да видим

Коментар

• ) Бре май повече )) , той скрил е ))))))))))))
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Не се е посрАмил наш Дедо - на бел свет извадил отчета

Коментар

• С близо 33% поскъпва водата на софиянци от 1 май

На закрито заседание днес Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) разгледа заявлението за утвърждаване на цени на водоснабдителни и канализационни услуги, подадено от „Софийска вода" АД и становищата от проведените открито заседание и обществено обсъждане

Бяха обсъдени мотивите на оператора за поисканото значително повишение на цените, като вниманието беше насочено преди всичко към декларираните инвестиционни намерения, тяхното финансиране, както и задълженията на дружеството по сключения концесионен договор, съобщават от ДКЕВР.

С цел да защити интересите на потребителите на гр.София, ДКЕВР взе решение да позволи на „Софийска вода" АД да получи заявената цена след допълнителни доказателства, че се изпълнява одобрената инвестиционна програма, което е основание за постепенно повишаване на качеството на услугите.

ДКЕВР реши, че ще удовлетвори исканията на концесионера за по-висока цена, само след като получи необходимите доказателства от дружеството за направени нови инвестиции във водопроводната и канализационна мрежа на гр.София.

Що работа се е отворила за "дядото".....Но той е" печен"-не случайно си взема допълнителни оборотни средства за материали в началото на год;-)

Коментар

Working...
                                X