Той Дядото не взима пенсия- всичко инвестира в пластични операции и физиотерапии, че да смъкне някоя и друга годинка и да го харесват бабите-инвеститорки.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARХубаво се е подпрял Дядото на два бастуна , стабиляга е , ама го е страх народа да не се юрне наш Дядо към КТБ или ПИБ за пенсията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГариТука откак се помня приходите растат, а печалба все няма. Турчолята явно са решили, че няма да дадат и един лев на никого. Даже и на държавата за данък печалба, камо ли пък за дребните акционери. На мен лично ми писна от тези номера и си продадох акциите. Желая ви успех, ама вече не вярвам, че нещо ще се промени.
Успех на всички
Коментар
-
Тука откак се помня приходите растат, а печалба все няма. Турчолята явно са решили, че няма да дадат и един лев на никого. Даже и на държавата за данък печалба, камо ли пък за дребните акционери. На мен лично ми писна от тези номера и си продадох акциите. Желая ви успех, ама вече не вярвам, че нещо ще се промени.
Коментар
-
Bobi75
Ветре, ти и КДН ли имаш? и аз понакупих малко тука, както ви бях казал, че ще направа пък да видим
Коментар
-
С близо 33% поскъпва водата на софиянци от 1 май
На закрито заседание днес Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) разгледа заявлението за утвърждаване на цени на водоснабдителни и канализационни услуги, подадено от „Софийска вода" АД и становищата от проведените открито заседание и обществено обсъждане
Бяха обсъдени мотивите на оператора за поисканото значително повишение на цените, като вниманието беше насочено преди всичко към декларираните инвестиционни намерения, тяхното финансиране, както и задълженията на дружеството по сключения концесионен договор, съобщават от ДКЕВР.
С цел да защити интересите на потребителите на гр.София, ДКЕВР взе решение да позволи на „Софийска вода" АД да получи заявената цена след допълнителни доказателства, че се изпълнява одобрената инвестиционна програма, което е основание за постепенно повишаване на качеството на услугите.
ДКЕВР реши, че ще удовлетвори исканията на концесионера за по-висока цена, само след като получи необходимите доказателства от дружеството за направени нови инвестиции във водопроводната и канализационна мрежа на гр.София.
Що работа се е отворила за "дядото".....Но той е" печен"-не случайно си взема допълнителни оборотни средства за материали в началото на год;-)
Коментар
Коментар